Kamp na Vlasinskom jezeru održan je po šesti put, okupivši oko 60 učesnika. Među učesnicima su se našli i članovi KBS Naisus-a.

– Sa organizatorom Miodragom Jovanovićem (gore levo) ekipa KBS Naisus-a: Andrej Stanković, Ljubica Mitić (glavni navijač), Pavle Kostić (dole); Jana Đurđević, Teodor Mitić, Mila i Dina Mančić, Uroš Đurđević, Vera Jovanović (sredinji red), Uroš Mitrović, Veljko Ristić, Stela Krstić, Mateja Stanković i Nebojša Anđelković (gore) –

  • Vlasina na oko 1.300 metara nadmorske visine predstavlja više nego dobre uslove za pripremu sportista. Tradicionalno i naš klub uzima učešće na pomenutom kampu, na kome je samo 2020.god. izostao. Iako je bio očekivan dolazak još nekolicine klubova iz Beograda, Kragujevca odnosno Makedonije, ipak se to nije desilo. Međutim, bez obzira na nedolazak, kamp je održan na visokom nivou usklađen uzrastu učesnika. – rekao je prvi čovek KBS Naisus-a – Milan Anđelković.

            Sportska hala hotela “Narcisugostila je 4 kluba – TK Ares, TK Asteriks, TK Viner Čivi i KBS Naisus. Tim KBS Naisus-a, predvođeni Nebojšom Anđelkovićem, činili su:

– Uroš Mitrović,

– Mateja Stanković,

– Stela Krstić,

– Vera Jovanović,

– Andrej Stanković,

– Veljko Ristić,

– Jana Đurđević,

– Uroš Đurđević,

– Pavle Kostić,

– Teodor Mitić

– Dina Mančić,

– Mila Mančić.

            – Zadovoljan sam viđenim i siguran sam da će naučeno na kampu unaprediti kvalitet svih učesnika. Takmičarima će ovo iskustvo biti značajno jer su imali priliku da rade i na elektronskoj opremi. Upravo se ova oprema upotrebljava i na takmičenjima te su uvideli na koje sve načine mogu poentirati a šta treba izbegavati. Pored pomenutog, moram veliku zahvalnost da uputim Miroslavu Mitiću, koji je fotoaparatom zabeležio detalje sa kampa. Na slikama se mogu videti kako trenuci sa treninga, tako i odmora i druženja. – rekao je glavni trener KBS Naisus-a – Nebojša Anđelković.

Slike sa kampa na Vlasini 2021.god.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

            Nastavlja se pripremni period za KBS Naisus za predstojeći takmičarski period. Očekuje se i Tehnička liga Grada Niša početkom septembra, kao i KUP Srbije početkom oktobra. U okviru Tehničke reprezentacije očekuje se učešće Uroša Mitrovića i Jelene Stevanović, a možda još par takmičara KBS Naisus.