Камп на Власинском језеру одржан је по шести пут, окупивши око 60 учесника. Међу учесницима су се нашли и чланови КБС Наисус-а.

– Са организатором Миодрагом Јовановићем (горе лево) екипа КБС Наисус-а: Андреј Станковић, Љубица Митић (главни навијач), Павле Костић (доле); Јана Ђурђевић, Теодор Митић, Мила и Дина Манчић, Урош Ђурђевић, Вера Јовановић (средињи ред), Урош Митровић, Вељко Ристић, Стела Крстић, Матеја Станковић и Небојша Анђелковић (горе) –

  • Власина на око 1.300 метара надморске висине представља више него добре услове за припрему спортиста. Традиционално и наш клуб узима учешће на поменутом кампу, на коме је само 2020.год. изостао. Иако је био очекиван долазак још неколицине клубова из Београда, Крагујевца односно Македоније, ипак се то није десило. Међутим, без обзира на недолазак, камп је одржан на високом нивоу усклађен узрасту учесника. – рекао је први човек КБС Наисус-а – Милан Анђелковић.

            Спортска хала хотела “Нарцисугостила је 4 клуба – ТК Арес, ТК Астерикс, ТК Винер Чиви и КБС Наисус. Тим КБС Наисус-а, предвођени Небојшом Анђелковићем, чинили су:

– Урош Митровић,

– Матеја Станковић,

– Стела Крстић,

– Вера Јовановић,

– Андреј Станковић,

– Вељко Ристић,

– Јана Ђурђевић,

– Урош Ђурђевић,

– Павле Костић,

– Теодор Митић

– Дина Манчић,

– Мила Манчић.

            – Задовољан сам виђеним и сигуран сам да ће научено на кампу унапредити квалитет свих учесника. Такмичарима ће ово искуство бити значајно јер су имали прилику да раде и на електронској опреми. Управо се ова опрема употребљава и на такмичењима те су увидели на које све начине могу поентирати а шта треба избегавати. Поред поменутог, морам велику захвалност да упутим Мирославу Митићу, који је фотоапаратом забележио детаље са кампа. На сликама се могу видети како тренуци са тренинга, тако и одмора и дружења. – рекао је главни тренер КБС Наисус-а – Небојша Анђелковић.

Слике са кампа на Власини 2021.год.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

            Наставља се припремни период за КБС Наисус за предстојећи такмичарски период. Очекује се и Техничка лига Града Ниша почетком септембра, као и КУП Србије почетком октобра. У оквиру Техничке репрезентације очекује се учешће Уроша Митровића и Јелене Стевановић, а можда још пар такмичара КБС Наисус.