КБС Наисус заједно са својим члановима и даље превазилази претходне и постиже веће успехе, поред освојених одличја узимају учешћа на разним манифестацијама, попут Фестивала спорта, фитнеса и плеса (28.марта у Нишу), као и Јавни час теквондоа (10.септембра у Нишу) али био и део Фер плеј пројекта (21.новембар у Нишу). Аплауз публике и одушевљене изведбом најбоља је оцена рада и труда који се улаже. Поменута чињеница је олакшана пријатељством које се ствара и гаји у Клубу те не чуди организација Тренинга на снегу (15.фебруар у Нишу) као и Дан у природи – слободно пењање (29.април код Јелашнице крај Ниша). 

Укупно 102 медаље (42 златне, 39 сребрне и 21 бронзана) са 15 такмичења освојене су у току године од стране 28 такмичара. Најзначајније одличје међу поменутим јесте двострука титула Балкана за првог човека Клуба а то је Небојша Анђелковић. Поред балканских медаља, мора се поменути и сениорска екипа до 21 године, која је освојила 10 одличја (4 златних, 5 сребрних и 1 бронзано) и тиме котирало КБС Наисус на 1.место у екипном пласману.

Како би 2012.год. остала урезана златним словима, побринуо се Небојша Анђелковић и то на три фронта. Од 02. до 06.јуна одржан је WTF семинар за интернационалне судије у Београду, на коме је Србија добила прве интернационалне судије у формама а међу њима се нашао и Небојша. Са друге стране, и као део потврде и провере високог звања 4.ДАН (као првог инструкторског звања) али сигурно и велике части,  Yeong Beom Kang у Београду 27.-28.октобра именује Небојшу за једног од члана испитне комисије за ДАН звања, која је одржана на семинару поменутог датума. На том полагању будући доктор – Милан Стојиљковић полаже за 1.ДАН и тиме чини првог мајстора кога је Клуб изнедрио, нерачунајући тренере Клуба. Тиме се испуњавају једна жеља за другом, али да ће се и други велики сан остварити исте године, то нико није могао да претпостави. Наиме, за главног тренера Техничке репрезентације Србије изабран је Љубиша Ракић, који је за своје помоћнике именовао Бранислава Куруцу и Небојшу Анђелковића, што је Управни одбор ТАС-а 28.новембра и потврдио.

Успеси који су се низали су номиновали поједине чланове Клуба за најбоље. Небојша Анђелковић је номинован за Најбољег спортисту Града Ниша 26.децембра, међутим по мишљењу жирија боље резултате имао је кикбоксер Стеван Живковић. Да Клуб има и више него добар подмладак, доказао је Никола Станковић, који је проглашен за Најбољег младог спортисту Градске општине Пантелеј 28.децембра.

До сада је постигнут највећи успех Клуба како у смислу достигнућа појединаца, тако и достигнућа тима, екипе.

У нади да ће 2013.год. бити успешнија, настављамо даљи рад !!!