KBS Naisus zajedno sa svojim članovima i dalje prevazilazi prethodne i postiže veće uspehe, pored osvojenih odličja uzimaju učešća na raznim manifestacijama, poput Festivala sporta, fitnesa i plesa (28.marta u Nišu), kao i Javni čas tekvondoa (10.septembra u Nišu) ali bio i deo Fer plej projekta (21.novembar u Nišu). Aplauz publike i oduševljene izvedbom najbolja je ocena rada i truda koji se ulaže. Pomenuta činjenica je olakšana prijateljstvom koje se stvara i gaji u Klubu te ne čudi organizacija Treninga na snegu (15.februar u Nišu) kao i Dan u prirodi – slobodno penjanje (29.april kod Jelašnice kraj Niša). 

Ukupno 102 medalje (42 zlatne, 39 srebrne i 21 bronzana) sa 15 takmičenja osvojene su u toku godine od strane 28 takmičara. Najznačajnije odličje među pomenutim jeste dvostruka titula Balkana za prvog čoveka Kluba a to je Nebojša Anđelković. Pored balkanskih medalja, mora se pomenuti i seniorska ekipa do 21 godine, koja je osvojila 10 odličja (4 zlatnih, 5 srebrnih i 1 bronzano) i time kotiralo KBS Naisus na 1.mesto u ekipnom plasmanu.

Kako bi 2012.god. ostala urezana zlatnim slovima, pobrinuo se Nebojša Anđelković i to na tri fronta. Od 02. do 06.juna održan je WTF seminar za internacionalne sudije u Beogradu, na kome je Srbija dobila prve internacionalne sudije u formama a među njima se našao i Nebojša. Sa druge strane, i kao deo potvrde i provere visokog zvanja 4.DAN (kao prvog instruktorskog zvanja) ali sigurno i velike časti,  Yeong Beom Kang u Beogradu 27.-28.oktobra imenuje Nebojšu za jednog od člana ispitne komisije za DAN zvanja, koja je održana na seminaru pomenutog datuma. Na tom polaganju budući doktor – Milan Stojiljković polaže za 1.DAN i time čini prvog majstora koga je Klub iznedrio, neračunajući trenere Kluba. Time se ispunjavaju jedna želja za drugom, ali da će se i drugi veliki san ostvariti iste godine, to niko nije mogao da pretpostavi. Naime, za glavnog trenera Tehničke reprezentacije Srbije izabran je Ljubiša Rakić, koji je za svoje pomoćnike imenovao Branislava Kurucu i Nebojšu Anđelkovića, što je Upravni odbor TAS-a 28.novembra i potvrdio.

Uspesi koji su se nizali su nominovali pojedine članove Kluba za najbolje. Nebojša Anđelković je nominovan za Najboljeg sportistu Grada Niša 26.decembra, međutim po mišljenju žirija bolje rezultate imao je kikbokser Stevan Živković. Da Klub ima i više nego dobar podmladak, dokazao je Nikola Stanković, koji je proglašen za Najboljeg mladog sportistu Gradske opštine Pantelej 28.decembra.

Do sada je postignut najveći uspeh Kluba kako u smislu dostignuća pojedinaca, tako i dostignuća tima, ekipe.

U nadi da će 2013.god. biti uspešnija, nastavljamo dalji rad !!!