Клуб борилачких спортова „Наисус“ је узео учешће на 8.међународном Власина кампу 2022 у организацији ТК Арес.

 

     Хотел „Нарцис“ на Власинском језеру и овог пута угостио је не само српске већ и иностране теквондисте. Овог пута поред Србије, део Власина кампа били су и спортисти из Бугарске, Грчке, Македоније и Црне Горе. Близу 100 учесника поделило је међусобно своја искуства.

Екипа КБС Наисус-а (горе с лева на десно): Небојша Анђелковић (тренер), Павле Стојановић, Теодор Митић, Вера Јовановић, Љиљана Николић, Јелена Стевановић, Лена Вељковић, Ташана Петровић, (доњи ред) Теодора Петровић, Василије Петровић, Лазар Јовановић, Павле Костић, Вељко Ристић и Андреј Станковић

  •      15-очлана екипа нашег Клуба упијала је знање од стране грчког мајстора 5.ДАНPeriklis Karidisа. год. проглашен је за једног од најбољих тренера Грчке. Међу својим спортистима има освајаче како европских тако и светских медаља (Karydi Melina, Kalogiroy Isaak, Giorgos Zikas…). Тренер је Јужне Грчке теквондо уније, као и главни тренер у чак 5 клубова. Нашој деци је ово представљало феноменално искуство. – рекао је први човек КБС Наисус-а – Милан Анђелковић.

     Поред Periklis Karidis-а, тренерски тим је употпунио и Sotiris Karidis. Професор физичког васпитања вишеструки је шампион Грчке у брзинском роњењу и бразилској џиуџици. Такође се бавио триатлоном, тајландским боксом, а сада је и кондициони тренер у борилачким спортовима. Теоретско знање, које је преточио и у пар књига, максимално је искористио у пракси. Различите методе тренинга, које је презентовао, учиниле су богатијим Власина камп.

     Liarakou Kalliopi-а 4.ДАН главни је тренер A.C.Parmenion али и сертификовани тренер европске федерације. Кели, како се представила деци, кроз игру преносила је знање најмлађима. Осмеси на лицима били су најадекватније одговор о квалитету тренинга.

  •      Овом приликом бих се захвалио свим тренерима из Грчке са надом да ћемо наставити сарадњу. Искуство и познанства заиста је неизмерно. Без обзира на претходно искуство, сви су осетили драж борбе јер су радили и на електронској опреми. Крајњи резултат су задовољни учесници и надам се да ће наредни камп бити још и бољи. – рекао је главни тренер КБС Наисус-а – Небојша Анђелковић.

     У наредном периоду, Клуб наставља са припремама за предстојећу такмичарску сезону. Како је од Града опредељено мизерно мало финансија, то ће умногоме утицати на успехе.