Клуб борилачких спортова „Наисус“ навршио је 12.годишњицу. За ово време успео је да буде један од најтрофејнијих клубова јужно од Београда.

     Излет 05.августа текуће године свечано је обележио 12 година Клуба. Чланови, родитељи и пријатељи увеличали су церемонију.

  •      Задовољан сам учинком постигнутим у овом протеклом периоду. Прошлогодишња помоћ Града Ниша умногоме је помогла да учинак буде далеко бољи и већи. Међутим већ ова година ће бити проблематичнија јер је помоћ срозана на мизерно мало финансирање. На свима нама, па и оних који успеју да оду на такмичења, јесте да се боримо даље. – рекао је Милан Анђелковић – председник КБС Наисус.

     Са преко 180 такмичења у Ниш је КБС Наисус донео 1.500 одличја. 740 златних, 410 сребрних и 350 бронзаних медаља нашло се на грудима наше деце.

  •      Квантитет медаља одлика је квалитета и талента наших такмичара. Био би далеко већи да је финансијска помоћ константна. И поред тога је успех велики. Екипни пласман такође је завидан јер је освојено укупно 70 пехара. 28 за прво, 22 за друго и 20 пехара за треће место је биланс до сада. Никога не желим по имену да помињем јер је успех дефинитивно заједнички. – рекао је задовољно главни тренер КБС Наисус-а – Небојша Анђелковић.

     У наредном периоду, Клуб очекује 1. Арес КУП као и КУП-ови Србије. Поред поменутих, биће одржана и Лига Града Ниша у техничким дисциплинама.