Klub borilačkih sportova „Naisus“ navršio je 12.godišnjicu. Za ovo vreme uspeo je da bude jedan od najtrofejnijih klubova južno od Beograda.

     Izlet 05.avgusta tekuće godine svečano je obeležio 12 godina Kluba. Članovi, roditelji i prijatelji uveličali su ceremoniju.

  •      Zadovoljan sam učinkom postignutim u ovom proteklom periodu. Prošlogodišnja pomoć Grada Niša umnogome je pomogla da učinak bude daleko bolji i veći. Međutim već ova godina će biti problematičnija jer je pomoć srozana na mizerno malo finansiranje. Na svima nama, pa i onih koji uspeju da odu na takmičenja, jeste da se borimo dalje. – rekao je Milan Anđelković – predsednik KBS Naisus-a.

     Sa preko 180 takmičenja u Niš je KBS Naisus doneo 1.500 odličja. 740 zlatnih, 410 srebrnih i 350 bronzanih medalja našlo se na grudima naše dece.

  •      Kvantitet medalja odlika je kvaliteta i talenta naših takmičara. Bio bi daleko veći da je finansijska pomoć konstantna. I pored toga je uspeh veliki. Ekipni plasman takođe je zavidan jer je osvojeno ukupno 70 pehara. 28 za prvo, 22 za drugo i 20 pehara za treće mesto je bilans do sada. Nikoga ne želim po imenu da pominjem jer je uspeh definitivno zajednički. – rekao je zadovoljno glavni trener KBS Naisus-a – Nebojša Anđelković.

     U narednom periodu, Klub očekuje 1. Ares KUP kao i KUP-ovi Srbije. Pored pomenutih, biće održana i Liga Grada Niša u tehničkim disciplinama.