Da je učinjena prava stvar formiranjem KBS Naisus i da su članovi ovog sportskog kolektiva namerni da prave velike uspehe, dokazuju kako osvojena odličja tako i učešća na raznim manifestacijama. Manifestacija koja je definitivno vredna pomena jeste Festival sporta, fitnesa i plesa, održan 28.marta u Nišu, na kome je Klub pobrao aplauze publike, oduševljene izvedbom i to posebno najmlađih koji su bili na visini zadatka.

Ukupno 33 medalje (15 zlatnih, 6 srebrnih i 12 bronzanih) sa 15 takmičenja osvojene su u toku godine od strane osmočlane takmičarske ekipe. Najznačajnije odličje među pomenutim jeste titula državnog prvaka ali i dvostruka titula Balkana za prvog čoveka Kluba a to je Nebojša Anđelković. Upravo državna medalja otvorila je mogućnost učešća na Evropskom prvenstvu u italijanskoj Đenovi krajem maja, na kome je do tada postignut najveći uspeh a to je 16.mesto u seniorskoj konkurenciji. Takođe se održalo i Svetsko prvenstvo u ruskom Vladivostoku krajem jula na kome je i pored velikih finansijskih peripetija, Nebojša uspeo da bude učesnik, i to najviše zahvaljujući pomoći g.Vojkana Panića i Grada Niša. Iz Vladivostoka se Nebojša vraća sa plasmanom na 25.mesto u pojedinačnom plasmanu ali i 14.mestu u konkurenciji seniorskih timova zajedno sa B.Kurucom i M.Petkovićem, što predstavlja do tada najbolje plasmane a u nadi da će se u budućnosti domoći medalja onaj ko krene ovom utabanom stazom.

Da bi sportski uspesi uopšte bili mogući, potrebna je konstantna edukacija, koju pored stalnih kontakata i sugestija za rad, dobijamo učešćem na seminarima. U 2011.god. dva eminentna stručnjaka podelila su svoje znanje i iskustvo. Andrej Kočergin predstavlja jednog od vodećih stručnjaka za obuku vojno-policijskih snaga Rusije i svrstava ga u svetske poznavaoce borilačkih kontaktnih sportova te ne čudi činjenica da je trenirao Fedora Emilijanenka (proglašen za najboljeg MMA borca u istoriji) ali i Elenu Vorobjevu (višestruke svetske prvakinje u kjokošin karateu). Krajem godine je u klubu gost bio i nekadašnji reprezentativac Grčke – Ioannis Pyrgelis. Prikazom određenih inovacija ali i objašnjenjem adekvatnom u skladu sa uzrastom članova, umnogome je pospešio kvalitet u daljem radu, a posebno imajući u vidu i činjenicu da poseduje master diplomu sa Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja.

U nadi da će 2012.god. biti uspešnija, nastavljamo dalji rad !!!