КБС Наисус је овог пута освојио 8 одличја на Првенству Србије, одржаном у главном граду протеклог викенда. Наши најмлађи такмичари (6-7 година) били су и најбољи, јер су заузели 1.место у екипном пласману.
  •      Ни овај викенд није прошао без запажених резултата нашег Клуба. Након претходног успеха, на сцену су ступили пионири узраста 6-11 година. Такмичење се одржало како у борбама, тако и у формама. Спортски центар Шумице окупио је 300 такмичара из 42 екипе, а такмичење се поново одржало без присуства публике. 2 златне, и по 3 сребрне и бронзане медаља представљају биланс са овог државног првенства. Такође је освојен и пехар за 3.место у екипном пласману у формама. Поново део такмичара није учествовао услед бојазни родитеља али и кашњења финансија од стране Града. – рекао је први човек КБС Наисус-а – Милан Анђелковић.

Екипа КБС Наисус (с лева на десно): Вук Спасојевић, Јана Ђурђевић, Ташана Петровић, Теодор Митић, Вера Јовановић, Исидора Петровић, Урош Ђурђевић, Стефан Стојковић, на челу са Небојшом Анђелковић     

 Осмочлана екипа КБС Наисус-а која је овог пута бранила боје Клуба, постигла је следећи резултат:

  • Вук Спасојевић – 5.место,
  • Ташана Петровић – бронза,
  • Вера Јовановић – бронза,
  • Исидора Петровић – сребро и бронза,
  • Јана Ђурђевић – сребро,
  • Теодор Митић – сребро,
  • Стефан Стојковић – злато,
  • Урош Ђурђевић – злато.
    Првенствено морам да се похвале они најмлађи, јер су показали највећу жељу и борбеност. Управо због тога су најбољи у Србији.
  •      Стефан је у неизвесном мечу добио Кристијана Проција (ТК Академија – Крагујевац) са 31:28. Тиме је дуплирао прошлогодишњу титулу првака Србије. Урош и Теодор су се нашли у истој категорији. Урош је декласирао противника у полуфиналу – Николу Шопића (ТК Херкулес – Београд) са 47:16. Такође је и Теодор веома лако са 22:0 победио Милоша Милошевића (ТК Елит – Инђија). Финале је припало ипак Урошу, иако му је то прво такмичење у животу. Актуелна европска првакиња Миа Бунета (ТК Елит – Инђија) је ипак била непрелазна препрека за Јану, која се овог пута окитила сребром. Вера је поновила резултат са прошлогодишњег КУП-а Србије, али сада у старијој конкуренцији. Исидора и Ташана су учествовале и у формама, где су се окитиле сребрном односно бронзаном медаљом. Тим успехом су Клубу донеле пехар за 3.место у екипном пласману. – рекао је задовољно главни тренер КБС Наисус-а – Небојша Анђелковић.

   У зависности од ситуације, постоји могућност учешћа КБС Наисус-а на Лиги Града Ниша у техничким дисциплинама. Још увек је неизвесна сама организација па се чека званичан позив за исту.