На Милениум Опен-у наступили су Урош и Јелена, и у својим конкуренцијама били најбољи. Две златне медаље донеле су КБС Наисус2.место у А класи као и 3.место у свеукупном пласману за кадете.

         У Вршцу је 24.априла одржан 12 по реду Милениум Опен. Међународно такмичење је ове године окупило преко 850 такмичара из преко 60 клубова пореклом из: БиХ, Молдавије, Републике Српске, Румуније, Словеније, Србије, Турске, Хрватске и Црне Горе.
  •      Пут Вршца отпутовала је само двочлана екипа, али постигнут је стопостотни учинак. Иако је далеко већи такмичарски тим био заинтересован, финансије то нису дозволиле. Управо из тог разлога још једном апелујемо на градске челнике за помоћ, како би наша деца могла да се такмиче. На тај начин ће најбоље представити Град Ниш. – рекао је председник КБС Наисус-а – Милан Анђелковић.

– Небојша Анђелковић и Урош Митровић –

        Двочлану екипу чинили су њени најистакнутији чланови – Урош Митровић и Јелена Стевановић. Златни такмичари Наисус-а били су више него задовољни.

  •        Имајући у виду тренера, али и Уроша као помоћног тренера, имала сам кога да пратим. Угледајући се на њих, успевам да утабам стазу за неке нове такмичаре и шампионе. Иако сам освојила златну медаљу, ни мало ми није било лако. Највећу конкуренцију сам имала у такмичарки из Црне Горе – Јовани Лаковић (ТК Академац). Како ћемо се сретати на интернационалним турнирима, то ми даје подстрек да вежбам више. – рекла је Јелена Стевановић.

– Јелена Стевановић и Јована Лаковић –

        У наредном периоду такмичари КБС Наисус-а ће бити више него активни. Очекује се државно првенство за пионире и јуниоре (15.мај), као и за сениоре (23.мај), али и међународно такмичење Астерикс КУП (22.мај).