Na Milenium Open-u nastupili su Uroš i Jelena, i u svojim konkurencijama bili najbolji. Dve zlatne medalje donele su KBS Naisus-u 2.mesto u A klasi kao i 3.mesto u sveukupnom plasmanu za kadete.

         U Vršcu je 24.aprila održan 12 po redu Milenium Open. Međunarodno takmičenje je ove godine okupilo preko 850 takmičara iz preko 60 klubova poreklom iz: BiH, Moldavije, Republike Srpske, Rumunije, Slovenije, Srbije, Turske, Hrvatske i Crne Gore.
  •      Put Vršca otputovala je samo dvočlana ekipa, ali postignut je stopostotni učinak. Iako je daleko veći takmičarski tim bio zainteresovan, finansije to nisu dozvolile. Upravo iz tog razloga još jednom apelujemo na gradske čelnike za pomoć, kako bi naša deca mogla da se takmiče. Na taj način će najbolje predstaviti Grad Niš. – rekao je predsednik KBS Naisus-a – Milan Anđelković.

– Nebojša Anđelković i Uroš Mitrović –

        Dvočlanu ekipu činili su njeni najistaknutiji članovi – Uroš Mitrović i Jelena Stevanović. Zlatni takmičari Naisus-a bili su više nego zadovoljni.

  •        Imajući u vidu trenera, ali i Uroša kao pomoćnog trenera, imala sam koga da pratim. Ugledajući se na njih, uspevam da utabam stazu za neke nove takmičare i šampione. Iako sam osvojila zlatnu medalju, ni malo mi nije bilo lako. Najveću konkurenciju sam imala u takmičarki iz Crne Gore – Jovani Laković (TK Akademac). Kako ćemo se sretati na internacionalnim turnirima, to mi daje podstrek da vežbam više. – rekla je Jelena Stevanović.

– Jelena Stevanović i Jovana Laković –

        U narednom periodu takmičari KBS Naisus-a će biti više nego aktivni. Očekuje se državno prvenstvo za pionire i juniore (15.maj), kao i za seniore (23.maj), ali i međunarodno takmičenje Asteriks KUP (22.maj).