Anđelković Nebojša

Glavni trener
Kratka biografija

Tekvondo veštinom počinje da se bavi 1997.god. da bi već 2000.god. bio unapređen u pomoćnog trenera, a od maja 2002.god. postaje i glavni trener.

I pored činjenice da svu pažnju poklanja svojim polaznicima, uspeva i da postiže rezultate na domaćim i inostranim takmičenjima.

Najveći uspesi su osvajanje medalja na Prvenstvu Srbije i titula državnog prvaka, par veoma značajnih inostranih turnira (Otvoreno prvenstvo Mađarske, Otvoreno prvenstvo Austrije, Pantera Triatlon, Otvoreno prvenstvo Karlovca), ali i učešće 2011.god. na Evropskom (individualno 16.mesto) i Svetskom prvenstvu (individualno 25. a u timu sa B.Kurucom i M.Petkovićem 14.mesto).

17.decembra 2011.god. na Balkanskom prvenstvu u Vršcu osvaja srebrnu medalju u timu (zajedno sa Kurucom i Petkovićem), kao i titulu Balkanskog šampiona u individualnoj konkurenciji.

Od marta 2009. je član Tehničke reprezentacije Srbije sa kojom je osvojio čak 7 medalja samo u 2009.god. na takmičenjima koja su se održala u Hrvatskoj i Mađarskoj. Svojim zalaganjem za Nacionalni tim, avgusta 2009.god. dobija funkciju u Stručnom štabu Tehničke Reprezentacije.

05.avgusta 2010.god. osniva svoj Klub Borilačkih Sportova "Naisus".
Na seminaru (oktobra 2010.god. u Beogradu) mastera Yong Beom Kang-a 6.DAN, kod koga je i polagao za 4.DAN jula 2010.god., biva počastvovan da bude jedan od demonstratora seminara kao i član Komisije za polaganje.

Krajem 2012.god. glavni trener nacionalnog tima u formama - Ljubiša Rakić, ukazuje poverenje i (pored B.Kuruce) bira Nebojšu za pomoćnog trenera reprezentacije, što je i do današnjeg dana. Kod pomenutog master Kanga 2014.god. polaže za 5.DAN.