Get Adobe Flash player
Prev Next

Ђорђе двоструки шампион

16.04.2018.

              За викенд (15.априла) КБС Наисус је учествовао на Отвореном првенству Шапца на коме су освојена 3 одличја - 2 златна и 1 сребрно, док је у Бугарској освојена бронзана медаља.

Cela vest...

Исидора првак државе а Вук трећи

05.04.2018.

              За викенда (31.марта) КБС Наисус је учествовао на Првенству Србије за пионире и сениоре на коме су освојена 2 одличја - 1 златно и...

Cela vest...

КБС Наисус освојио 70 медаља на Лиги Гра…

28.03.2018.

              Овог викенда (10.марта) КБС Наисус је био веома успешан на Лиги Града Ниша и Полетарац КУП-у на којима је освојио укупно чак 70 одличја - 34 златних, 21 сребрну...

Cela vest...

КБС Наисус у Зрењанину освојио 14 медаља

28.03.2018.

              Овог викенда (03.марта) КБС Наисус је учествовао на Отвореном првенству Зрењанина на коме је освојио чак 14 одличја - 4 златних, 8 сребрних и...

Cela vest...

Припреме ТК Бањица у Нишу

13.02.2018.

              У току школског распуста, нишки теквондисти имали су прилику да обогате своје искуство тренирајући са такмичарима из београдског теквондо клуба Бањица.

Cela vest...

3 медаље на Балканском шампионату

 

            Протеклог викенда (10.-12.новембра) у турском граду Једрене одржано је Првенство Балкана (како у формама тако и у борбама) на којој је Урош Митровић освојио 3 медаљe - 2 златне и 1 бронзану.

 

            Једрене (Турска) угостило је преко 700 такмичара из 7 земаља на овогодишњем Балканском шампионату. У оквиру Техничке репрезентације Србије нашао се и Урош Митровић (као прошлогодишњи троструки шампион Балкана) те је имао веома незавидну улогу у одбрани титула, имајући у виду квалитет такмичара.

 

dolio            - Наступио сам у три дисциплине - појединачно и у тиму у стандардним као и у формама слободног стила. Иако нажалост само једну титулу нисам успео да одбраним, освојивши бронзану медаљу, ипак сам успео да у Ниш врати 3 одличја са Балканског шампионата. Поред веома јаке конкуренције, један од великих разлога и треће неодбрањене титуле јесте недостатак репрезентативних тренинга односно контролних такмичења са репрезентацијом. Искрено се надам да ће се у скоријој будућности нешто променити, како ми који представљамо Србију не би испаштали ни за делић поена који фали да се нађемо уопште на постољу. А са друге стране, боде у очи и чињеница да су све репрезентације биле униформисане (добоци, тренерице, мајице, чак и патике) док је српски тим жалосно шаренолико изгледао. - рекао је Урош Митровић, освајач медаља на Балканском првенству.

 

jun tim

- Додела медаља за јуниорски тим (Радивојевић, Јанковић, Митровић) - 

 

            У Једрену једини представник српских судија у формама био је Небојша Анђелковић, донекле разочаран Турском организацијом.

 

urke i ceca            - Несхватљива је одлука Турске, као светске теквондо велесиле, да у самом позиву изузме пионирску селекцију, али и селекцију такмичара старијих од 30 година, када се зна тенденција европских и светских теквондо институција о афирмацији свих у теквондоу - како најмлађих тако и оних старијих. Управо таква одлука утицала је на неодлазак дела српског тима а на првом месту Бранислава Куруце, као носиоца највећег сениорског резултата али и капитена репрезентације. Пољуљана је та хомеостаза националног тима, грађена претходних четири година, резултирајући појединим неоствареним максимумима и самим тим бољим резултатима. Али далеко од тога да је све тако црно, пошто смо у наш град поново донели 3 одличја са Балканског шампионата, чиме се не може похвалити нити један нишки теквондо клуб. Овим успехом Урош се поново доказао вредним указаном му поверења доделом градске стипендије те је на најбољи могући начин се захвалио градским оцима. Остаје нада да ће сличне резултате достизати у сениорској конкуренцији, пошто се јуниорски дани лагано одбројавају. - рекао је главни тренер КБС Наисус-а - Небојша Анђелковић.

 

sudije

- Судије Балканског шампионата у Једрену (Турска) - 10.-12.11.2017.год. - 

 

            Оно што очекује Клуб у наредном периоду јесте Техничка лига Града Ниша, а у организацији КБС Наисус-а, као и Елит Опен, а затим и такмичења у суседној нам Бугарској. Надамо се да ће финансијска подршка стићи правовремено те омогућити тиму да по ко зна који пут презентује своје способности и умења на такмичењима.

 

FS dodela

- Додела медаља за форме слободног стила - 

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61