Get Adobe Flash player
Prev Next

16 медаља и пехар на КУП-у Србије

25.09.2018.

              На управо одржаном КУП-у Србије такмичари КБС Наисус-а освојили су 16 медаља - 11 златних, 1 сребрну и 4 бронзаних, као и пехар за 2.место у екипном пласману.

Cela vest...

Урош је поново шампион Балкана

15.09.2018.

              На Балканском шампионату у Румунији члан КБС Наисус-а и Техничке репрезентације Србије - Урош Митровић, поново се окитио златним одличјем и понео титулу првака Балкана.

Cela vest...

Власина камп и 8.година Клуба

13.08.2018.

              Камп на Власини је поново с поносом понео епитет међународни, окупивши притом 80 учесника из Србије, Бугарске и Македоније. У оквиру истог одржано је и такмичење у недељу 05.августа,...

Cela vest...

168 медаља у првој половини 2018.год.

21.07.2018.

              Сумирајући прву половину 2018.године са 14 такмичења, на којима су такмичари КБС Наисус-а узели учешће, у Ниш су донели чак 168 медаља - 83 златних, 50 сребрних и 35...

Cela vest...

7 медаља на 1.Кондор КУП-у

18.06.2018.

              Протеклог викенда (16.јуна) у спортској хали "Асикс арена" у Софији одржан је 1.Кондор КУП (како у техничким дисциплинама тако и у борбама) на којима су такмичари КБС Наисус-а освојили...

Cela vest...

27 медаља на КУП-у Србије за КБС Наисус

 

            Протеклог викенда (30.септембра и 01.октобра) у спортској хали "Ранко Жеравица" одржан је КУП Србије (како у техничким дисциплинама тако и у борбама) на којима су такмичари КБС Наисус-а освојили су 27 медаља - 20 златних, 5 сребрних и 2 бронзане.

 

            Спортска хала "Ранко Жеравица" (бивша Хала спортова) угостила је близу 700 такмичара из 60 клубова. У оквиру поменутог броја, нашли су се и такмичари КБС Наисус-а, такмичивши се у више дисциплина и тиме показавши широку лепезу како теквондоа тако и својих могућности. Тим КБС Наисус-а су чинили:

 

            - Петар Алексић - два 5.места,

            - Јелена Стевановић - 4 златне и 2 бронзане медаље,

            - Вук Цветановић - 2 златне и 3 сребрних медаља,

            - Стеван Ивковић - 4 златних и 2 сребрне медаље,

            - Урош Митровић - 5 златних и 1 сребрна медаља,

            - Вук Манић - 5 златних медаља.

 

            - Задовољан сам успехом својих такмичара а нарочито имајући у виду конкуренцију, како квантитет, тако и квалитет исте. Сем Петра, који се овог пута није домогао одличја, остали су оправдали указано им поверење и заслужено нашли на (углавном) највишем степенику пиједестала. Нагласио бих само Урошев успех у нади да ће бити довољан за позив тренера репрезентације на Балкански шампионат а узевши у обзир и одбрану титула од прошле године - актуелни троструки Балкански шампион. Такође, морам поменути и Вука Манића, који је освајач дупле круне, како би се то жаргонски рекло, освојивши титулу и на КУП-у и на државном првенству. Управо из тих разлога очекујем да ће убрзо уследити и позив националних тренера најмлађе конкуренције тј пионира. - рекао је главни тренер КБС Наисус-а - Небојша Анђелковић.

 

KUP 2017

Екипа КБС Наисус-а (с лева на десно): Стеван Ивковић, Урош Митровић,

Вук Манић, Јелена Стевановић и Вук Цветановић

(Петар Алексић у улози фотографа)

 

            Након освојених одличја, коментар је дао и нишки репрезентативац - Урош Митровић:

 

            - Не могу да будем незадовољан успехом који сам постигао, иако остаје жал за још једним златним одличјем. Али ако се узме у обзир да је Немања Јанковић (ТК "Империум") добио за само 0,28 а Зоран Радивојевић (ТК "Фаворит") био нижих оцена за само 0,03; то све говори о квалитету те да нас само нијансе деле у подели одличја. - с поносом каже Урош.

 

            Нескривену радост показује и млађани Вук Манић, који сваким даном тј такмичењем све више напредује.

 

            - Оно што је вредно помена јесте полуфинална и финална борба. За улазак у финале борио сам се са мојим другом из ТК "Астерикса" - Андријом Обрадовићем, који је претходно добио меч са представником ТК "Галеб" - Вуком Меховићем и то са 22:7. Знајући се са повремених контролних тренинга, нисам желео да радим најјаче са Андријом па ме покушао и стићи у поенима, али само меч добио са 15:11. У финалу сам радио са Вукашином Грујићем из ТК "Херкулес", који ме прошле године и победио. Управо из тог разлога нисам дозволио нити мало да се резултатски приближи те га победио са 22:10 и доказао да сам тренутно најбољи. - рекао је уз осмех млади Вук Манић.

 

            Оно што очекује Клуб у наредном периоду јесте Отворено првенство Беча (14.октобар), пошто услед школских активности Урош Митровић неће моћи да учествује на Отвореном првенству Мађарске (07.октобар). У зависности од могућности, учешће ће се узети и на такмичењима у Бугарској, а пред Лиге Града Ниша (како у борбама тако и техничким дисциплинама).

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61