Get Adobe Flash player
Prev Next

7 медаља на 1.Кондор КУП-у

18.06.2018.

              Протеклог викенда (16.јуна) у спортској хали "Асикс арена" у Софији одржан је 1.Кондор КУП (како у техничким дисциплинама тако и у борбама) на којима су такмичари КБС Наисус-а освојили...

Cela vest...

12 медаља на Астерикс КУП-у 2018

28.05.2018.

              Након 13 медаља на државном првенству, такмичари КБС Наисус-а на међународном такмичењу Астерикс КУП-у освојили су 12 медаља - 7 златних, 4 сребрних и 1 бронзану.

Cela vest...

13 медаља на Првенству Србије за КБС Наи…

22.05.2018.

              Протеклог викенда (20.априла) у спортској хали "Визура" одржано је Првенство Србије на коме су такмичари КБС Наисус-а освојили су 13 медаља - 7 златних, 2 сребрне и 4 бронзаних.

Cela vest...

Ђорђе двоструки шампион

16.04.2018.

              За викенд (15.априла) КБС Наисус је учествовао на Отвореном првенству Шапца на коме су освојена 3 одличја - 2 златна и 1 сребрно, док је у Бугарској освојена бронзана медаља.

Cela vest...

Исидора првак државе а Вук трећи

05.04.2018.

              За викенда (31.марта) КБС Наисус је учествовао на Првенству Србије за пионире и сениоре на коме су освојена 2 одличја - 1 златно и...

Cela vest...

Вук шампион Србије

 

            Након бронзе на Отвореном првенству Шапца (08.април) од стране Уроша Митровића, протеклог викенда (субота - 22.април) у Хали спортова на Новом Београду одржано је Првенство Србије на коме је такмичар КБС НаисусВук Манић освојио златно одличје.

 

            Београдска Хала спортова (од скора преименована те сад носи име прослављеног кошаркаша - Ранко Жеравица) угостила је теквондисте из целе Србије. Субота је била предвиђена за пионире и јуниоре док су у недељу наступили кадети и сениори. Како није било правовремене финансијске помоћи, то је КБС Наисус наступио само са млађаним Вуком Манићем. Државно првенство за најмлађе ове године је окупило без мало 450 такмичара из 54 клуба широм Србије.

 

vuk 1            - Задовољан сам победама које сам постигао, иако се дан раније нисам осећао ни мало добро, па чак и на дан такмичења ме мање или више тресла температура. Међутим, смогао сам снаге да победим и температуру и своје противнике те тако освојим златну медаљу и постанем шампион Србије. - рекао је млади Вук Манић.

 

            У четвртфиналу Вук се састао са Михаилом Тадићем из Шапца (ТК Шабац) и победио у додатној рунди на златан бод. Ни полуфинале није било ништа лакше, где се насупрот Вука нашао Вукашин Грујић (ТК Херкулес), кога је добио са 16:9. Финале је оправдало своју вокацију јер је Виктор Стојановић (ТК Омега-Београд) био више него достојан противник. Да би се увидела озбиљност противника, мора се поменути да је Виктор прошлогодишњи шампион Србије. И поред горе поменутог, Вук је успео на златан бод да добије Виктора и освоји титулу првака Србије.

 

vuk 2            - Страхујући да услед здравственог стања неће издржати до краја такмичења, више сам него задовољан приказаним. Изборивши се и са температуром која је мало порасла тик пред финалну борбу, био сам спреман да у датом тренутку чак и предам меч, а у зависности од ситуације на татамију. Да није било ни мало лако говори и чињеница да је и четвртфинале и финале Вук добио у додатним рундама на златан бод. Тиме је успех и значај ове медаље далеко већи. - рекао је главни тренер КБС Наисус-а - Небојша Анђелковић.

 

            Предстојећег викенда КБС Наисус очекују два такмичења на нивоу Ниша а то су 2.коло Лиге Града Ниша у техничким дисциплинама (29.април) у организацији КБС Наисус-а и 1.коло Лиге Града Ниша у борбама (30.април) у организацији ТК Арес-а.  Надамо се да ће и ова такмичења донети велики број медаља Клубу и поред тих награда учеснике обогатити новим искуствима.

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61