Get Adobe Flash player
Prev Next

16 медаља и пехар на КУП-у Србије

25.09.2018.

              На управо одржаном КУП-у Србије такмичари КБС Наисус-а освојили су 16 медаља - 11 златних, 1 сребрну и 4 бронзаних, као и пехар за 2.место у екипном пласману.

Cela vest...

Урош је поново шампион Балкана

15.09.2018.

              На Балканском шампионату у Румунији члан КБС Наисус-а и Техничке репрезентације Србије - Урош Митровић, поново се окитио златним одличјем и понео титулу првака Балкана.

Cela vest...

Власина камп и 8.година Клуба

13.08.2018.

              Камп на Власини је поново с поносом понео епитет међународни, окупивши притом 80 учесника из Србије, Бугарске и Македоније. У оквиру истог одржано је и такмичење у недељу 05.августа,...

Cela vest...

168 медаља у првој половини 2018.год.

21.07.2018.

              Сумирајући прву половину 2018.године са 14 такмичења, на којима су такмичари КБС Наисус-а узели учешће, у Ниш су донели чак 168 медаља - 83 златних, 50 сребрних и 35...

Cela vest...

7 медаља на 1.Кондор КУП-у

18.06.2018.

              Протеклог викенда (16.јуна) у спортској хали "Асикс арена" у Софији одржан је 1.Кондор КУП (како у техничким дисциплинама тако и у борбама) на којима су такмичари КБС Наисус-а освојили...

Cela vest...

Вук шампион Србије

 

            Након бронзе на Отвореном првенству Шапца (08.април) од стране Уроша Митровића, протеклог викенда (субота - 22.април) у Хали спортова на Новом Београду одржано је Првенство Србије на коме је такмичар КБС НаисусВук Манић освојио златно одличје.

 

            Београдска Хала спортова (од скора преименована те сад носи име прослављеног кошаркаша - Ранко Жеравица) угостила је теквондисте из целе Србије. Субота је била предвиђена за пионире и јуниоре док су у недељу наступили кадети и сениори. Како није било правовремене финансијске помоћи, то је КБС Наисус наступио само са млађаним Вуком Манићем. Државно првенство за најмлађе ове године је окупило без мало 450 такмичара из 54 клуба широм Србије.

 

vuk 1            - Задовољан сам победама које сам постигао, иако се дан раније нисам осећао ни мало добро, па чак и на дан такмичења ме мање или више тресла температура. Међутим, смогао сам снаге да победим и температуру и своје противнике те тако освојим златну медаљу и постанем шампион Србије. - рекао је млади Вук Манић.

 

            У четвртфиналу Вук се састао са Михаилом Тадићем из Шапца (ТК Шабац) и победио у додатној рунди на златан бод. Ни полуфинале није било ништа лакше, где се насупрот Вука нашао Вукашин Грујић (ТК Херкулес), кога је добио са 16:9. Финале је оправдало своју вокацију јер је Виктор Стојановић (ТК Омега-Београд) био више него достојан противник. Да би се увидела озбиљност противника, мора се поменути да је Виктор прошлогодишњи шампион Србије. И поред горе поменутог, Вук је успео на златан бод да добије Виктора и освоји титулу првака Србије.

 

vuk 2            - Страхујући да услед здравственог стања неће издржати до краја такмичења, више сам него задовољан приказаним. Изборивши се и са температуром која је мало порасла тик пред финалну борбу, био сам спреман да у датом тренутку чак и предам меч, а у зависности од ситуације на татамију. Да није било ни мало лако говори и чињеница да је и четвртфинале и финале Вук добио у додатним рундама на златан бод. Тиме је успех и значај ове медаље далеко већи. - рекао је главни тренер КБС Наисус-а - Небојша Анђелковић.

 

            Предстојећег викенда КБС Наисус очекују два такмичења на нивоу Ниша а то су 2.коло Лиге Града Ниша у техничким дисциплинама (29.април) у организацији КБС Наисус-а и 1.коло Лиге Града Ниша у борбама (30.април) у организацији ТК Арес-а.  Надамо се да ће и ова такмичења донети велики број медаља Клубу и поред тих награда учеснике обогатити новим искуствима.

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61