Get Adobe Flash player
Prev Next

16 медаља и пехар на КУП-у Србије

25.09.2018.

              На управо одржаном КУП-у Србије такмичари КБС Наисус-а освојили су 16 медаља - 11 златних, 1 сребрну и 4 бронзаних, као и пехар за 2.место у екипном пласману.

Cela vest...

Урош је поново шампион Балкана

15.09.2018.

              На Балканском шампионату у Румунији члан КБС Наисус-а и Техничке репрезентације Србије - Урош Митровић, поново се окитио златним одличјем и понео титулу првака Балкана.

Cela vest...

Власина камп и 8.година Клуба

13.08.2018.

              Камп на Власини је поново с поносом понео епитет међународни, окупивши притом 80 учесника из Србије, Бугарске и Македоније. У оквиру истог одржано је и такмичење у недељу 05.августа,...

Cela vest...

168 медаља у првој половини 2018.год.

21.07.2018.

              Сумирајући прву половину 2018.године са 14 такмичења, на којима су такмичари КБС Наисус-а узели учешће, у Ниш су донели чак 168 медаља - 83 златних, 50 сребрних и 35...

Cela vest...

7 медаља на 1.Кондор КУП-у

18.06.2018.

              Протеклог викенда (16.јуна) у спортској хали "Асикс арена" у Софији одржан је 1.Кондор КУП (како у техничким дисциплинама тако и у борбама) на којима су такмичари КБС Наисус-а освојили...

Cela vest...

14 медаља на државном првенству

 

            Протеклог викенда (субота - 01.април) у Хали спортова у Прокупљу одржано је Техничко првенство Србије али и Отворено првенство централне Србије. Том приликом такмичари КБС Наисус-а освојили су 14 медаља - 11 златних, 2 сребрне и 1 бронзану.

 

            Прокупље - антички Хамеум град на реци Топлици, у коме се налази Југ Богданова кула, име је добио по Храму Светог Прокопија, који потиче из Х века, угостио је по први пут у историји теквондоа Првенство Србије у техничким дисциплинама, окупивши притом без мало дупло мање такмичара од прошло годишњег првенства. Тачније без мало 150 такмичара из 20 клубова узело је учешће на државном првенству, на коме су ТК Кобра, ТК Београд и ТК Фаворит били најуспешнији тимови. Међу учесницима налазила се и трочлана екипа КБС Наисус-а у саставу: Јелена Стевановић, Вук Манић и Урош Митровић.

 

            Учествујући у више различитих дисциплина, златна тројка Наисус-а освојила је чак 14 одличја и то: Јелена Стевановић - 3 златна и 1 сребрно, Вук Манић - 3 златна и 1 сребрно, и Урош Митровић - 5 златних и 1 бронзано.

 

            - Задовољна сам успехом који сам постигла како за себе тако и за Клуб јер ипак се ради о државном првенству. Надам се да ћу и у наредном периоду да потврђујем овај успех односно да побољшам. - рекла је млађана Јелена Стевановић.

 

            Како је поред Техничког првенства Србије одржано и Отворено првенство централне Србије, то остаје жал што се нико није пријавио у категорији Вука Манића.

 

            - Жао ми је што нисам имао и борбу па тако остао на "само" четири медаља - 3 златне и једну сребрну, где је сребрна за веома мало могла да буде и златна. То кажем са правом јер сам у дисциплини брзине већ добијао свог противника - Виктора Ђорђевића из ТК Дае Хан, и то на 1.колу Лиге Града Ниша. - рекао је Вук Манић.

 

PS 2017

- Освајачи медаља на Првенству Србије:

Јелена Стевановић, Вук Манић и Урош Митровић -  

 

            Након два златна одличја са Лола Опен, Урошу Митровићу је само једно злато измакло а то је у стандардним формама, имајући у виду да је био ближи него икад. Са освојених чак 5 златних и једном бронзаном медаљом, изјавио је:

 

            - Драго ми је што по ко зна који пут браним боје свог клуба и то успешно. Остаје жал и за тим златом у стандардним формама али судије су другачије одсудиле, иако је било чак и исправки од стране једног судије што указује и на могућу "грешку" у суђењу. Али имајући у виду да ове године није одржан лиценцни семинар за судије у формама, није ни чудо да се тако нешто и дешава. - рекао је Урош Митровић, троструки шампион Балкана.

 

            Предстојећег викенда КБС Наисус путује за Шабац, где ће се одржати Отворено првенство Шапца, које сваке године окупи велики број квалитетних такмичара. Надамо се да ће Клуб из Шапца донети које одличје како у формама тако и у борбама.

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61