Get Adobe Flash player

Припреме ТК Бањица у Нишу

13.02.2018.

              У току школског распуста, нишки теквондисти имали су прилику да обогате своје искуство тренирајући са такмичарима из београдског теквондо клуба Бањица.

Cela vest...

КБС Наисус наставља са успесима

 

            Након успеха у Зрењанину и на Лоли (2 златна и по једно сребрно и бронзано одличје за Уроша Митровића), овог викенда су освојене једна златна и две бронзане медаље. 

             Иако услед финансија само мањи део такмичарске екипе КБС Наисус-а учествује на турнирима и првенствима, успеси такмичара не изостају. Наиме, у Зрењанину се 05.марта окупило 548 такмичара из 60 клубова и 12 земаља те је у тако јакој конкуренцији Урош Митровић освојио по једну златну и сребрну медаљу. Како успех није био случајан, на такмичењу у Београду на Лола Опен одржаног 19.марта, Урош је у конкуренцији 282 такмичара из 38 клубова и 6 земаља освојио по једну златну и бронзану медаљу. Нажалост, путовање неусловним аутобусом Ниш-експреса је однело данак те је утицало на здравствени билтен и директно утицало на његов одлазак са репрезентацијом у Бон (Немачка) на КУП председника (2.-3.април).

 

Urke tio jop

- Урош Митровић у извођењу форме слободног стила -

 

            Како се у клубу вежба и такмичи и у олимпијској дисциплини, овог викенда је показала малобројно пријављена екипа КБС Наисус-а. У Београду је 26.марта одржано Првенство Србије у конкуренцији кадета и сениора, где је подмладак имао више среће овог пута. У конкуренцији од 249 такмичара из 43 клубова широм Србије, за КБС Наисус су наступили Немања Петровић (кадет +65кг), Теодора Перић (кадет -51кг) и Немања Митровић (сениор -80кг).

 

            - У борби за медаљу, Немања Митровић се веома добро држао насупрот далеко вишег и искуснијег такмичара, све до пред крај меча када је попустила концентрација. Кадетима је за пролаз у финале фалило мало више искуства, које су такмичари из Београда односно Руме показали. Како је ово такмичење прво у овој години за ове такмичаре, остаје нада да ће се на неком од наредних такмичења показати у правом светлу. - рекао је први човек КБС Наисус-а - Небојша Анђелковић.

 

2603

 

            Како би претходно речено било поткрепљено и резултатима, за тако нешто се побринуо Немања Петровић који је 27.марта имао већ наредно такмичење (Лига Београда). На истом је великом разликом добио своје противнике, освојивши притом најсјајније одличје и тиме се искупио за "мали" успех претходног дана на државном првентству. 

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61