Get Adobe Flash player
Prev Next

27 медаља на КУП-у Србије за КБС Наисус

03.10.2017.

              Протеклог викенда (30.септембра и 01.октобра) у спортској хали "Ранко Жеравица" одржан је КУП Србије (како у техничким дисциплинама тако и у борбама) на којима...

Cela vest...

За 7 година постојања близу 700 одличја

08.08.2017.

              За 7 година постојања, КБС Наисус је у своју ризницу скупио близу 700 одличја са без мало 130 такмичења уз учешће на преко 20...

Cela vest...

Бронза за Уроша и 139 медаља у овом полу…

20.06.2017.

              Протеклог викенда (17.јуна) одржано је Отворено првенство Аустрије на коме је учествовао и Урош Митровић те том приликом освојио бронзану медаљу.

Cela vest...

33 медаља у 3.колу за КБС Наисус

13.06.2017.

              Протеклог викенда (10.јуна) одржано је 3.коло Лиге Града Ниша у техничким дисциплинама и том приликом КБС Наисус је освојио чак 33 медаље - 18...

Cela vest...

2 медаље за КБС Наисус на јубиларном Отв…

30.05.2017.

              Протеклог викенда (27.маја) КБС Наисус учествује на Отвореном првенству Карловца на 50-огодишњици теквондоа у овом делу Европе и осваја су 2 медаље - 1...

Cela vest...

Семинар у Копенхагену

 

            У главном граду Данске од 14. до 18.октобра одржан је семинар под руководством мајстора 8.ДАН - Ky Tu Dang-а, на коме су једини учесници из Србије били чланови КБС Наисус-а - Урош Митровић и Небојша Анђелковић, као и представник ТК Београд - Милош Петковић.

 

K 0            Наиме, почетком октобра уследио је позив за семинар у Данској од стране једног од престижних и најеминентнијих теквондо стручњака света - Ky Tu Dang-а, те је мала али одабрана екипа узела учешће на истом. Милош Петковић и Урош Митровић са Небојшом Анђелковићем на челу кренула је пут Копенхагена где је одржан семинар под називом "Sinergy seminar - The art of perfection". Новине и додатна објашњења како за појединачне технике тако и форме у целини, само су део виђеног на овој едукацији. У намери да техника и извођење буде што пријемчивије условима такмичења, додатно се побринула и Едина Лентс, која је изабрана за једног од најбољих судија на претходном Светском првенству одржаном у Мексику (30.октобар - 02.новембар, Агваскалијантес), допунивши семинар битним детаљима са судијског аспекта. Поред увежбавања и корекције техника, уследило је и упознавање са психологијом такмичења односно понашања тренера и такмичара на истом. За овако нешто путем предавања и практичних примера побринуо се Michael Gando - задужен за ментални тренинг данског тима.

 

 K 3           Употпуњеност семинара представљало је тестирање научених знања на Rodover CUP-у, на коме је наступило 500 учесника широм Европе, међу којима су предњачили такмичари Данске и околних земаља а велики број њих чини репрезентативне тимове својих држава. Том приликом наступио је Урош Митровић у јуниорској конкуренцији заузевши одлично 6.место, док је у сениорској наступио Милош Петковић и том приликом освојио 1.место као и пехар за најбољег такмичара. Сумирањем резултата како семинара тако и такмичења, изражено је велико задовољство и нада да ћемо поново тренирати са Ky Tu-ом и тиме постићи још и боље резултате.

 

K 7   K 8

 

К 9

 

K 1   K 2

 

            - Да је велика част бити позван на семинар и гостовати у срцу Данске, где живи и ради првенствено велики човек и пријатељ а затим и велики мајстор и стручњак - Ky Tu Dang, говоре достигнућа и титуле које поседује. Члан Техничког комитета Светске теквондо федерације, Потпредседник Светске теквондо полицијске федерације, Технички директор Данске теквондо федерације, члан Куће славних, а пре тога вишеструки освајач европских и светских првенстава; су само неке од њих. - рекао је Небојша Анђелковић, први човек КБС Наисус-а, захваљујући се притом "Auto MG Commerce", услед чије помоћи је пут за Копенхаген био могућ.

 

K 4 

- Учесници семинара - 

 

            Поред поменутог, у плану је учешће на Отвореном првенству Србије, које ће се одржати у Београду 31.октобра, као и Трофеј Беогрда (14.новембар), чиме ће се за нијансу више искристалисати слика тима за Балкански шампионат. Поред поменутог такмичења и оних која следе, обавиће се у току наредног месеца и окупљање националног тима, након чега ће и бити објављен коначан списак Техничке репрезентације Србије за предстојећи Балкански шапионат.

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61