Get Adobe Flash player
Prev Next

16 медаља и пехар на КУП-у Србије

25.09.2018.

              На управо одржаном КУП-у Србије такмичари КБС Наисус-а освојили су 16 медаља - 11 златних, 1 сребрну и 4 бронзаних, као и пехар за 2.место у екипном пласману.

Cela vest...

Урош је поново шампион Балкана

15.09.2018.

              На Балканском шампионату у Румунији члан КБС Наисус-а и Техничке репрезентације Србије - Урош Митровић, поново се окитио златним одличјем и понео титулу првака Балкана.

Cela vest...

Власина камп и 8.година Клуба

13.08.2018.

              Камп на Власини је поново с поносом понео епитет међународни, окупивши притом 80 учесника из Србије, Бугарске и Македоније. У оквиру истог одржано је и такмичење у недељу 05.августа,...

Cela vest...

168 медаља у првој половини 2018.год.

21.07.2018.

              Сумирајући прву половину 2018.године са 14 такмичења, на којима су такмичари КБС Наисус-а узели учешће, у Ниш су донели чак 168 медаља - 83 златних, 50 сребрних и 35...

Cela vest...

7 медаља на 1.Кондор КУП-у

18.06.2018.

              Протеклог викенда (16.јуна) у спортској хали "Асикс арена" у Софији одржан је 1.Кондор КУП (како у техничким дисциплинама тако и у борбама) на којима су такмичари КБС Наисус-а освојили...

Cela vest...

Урош девети у Европи

 

            На управо завршеном Европском првенству, члан КБС Наисус-а - Урош Митровић, заузео је 9.место у конкуренцији јуниорских тимова.

 

        Хала спортова на Новом Београду је од 26. до 28.јуна угостила најбоље такмичаре Старог континента, чак преко 430 из 24 земаља, што представља више од 100 такмичара у односу на Европски шампионат у Шпанији. Да конкуренција није била само квантитативно већа већ и по квалитету, говори и чињеница да су најјаче репрезентације дошле у пуном саставу - Шпанија, Француска, Немачка, Турска, и др.

 

1

- Техничка репрезентација Србије и златна Олга Петровић -

 

           Што се тиче нишких теквондиста, радује чињеница да поред Небојше Анђелковића лагано стасава и Урош Митровић, коме је ово прво Европско првенство.

 

       - Задовољан сам постигнутим резултатом репрезентације а наравно и доприносом који сам ја дао у оквиру јуниорског тима. Узимајући у обзир број такмичара и квалитет, освојено 9.место није мали резултат, иако нас је само 0,2 поена делило од четвртфинала. Поред тога што ме ове године очекује још и Балкански шампионат, овим резултатом сам оправдао поверење Града Ниша, омогућивши ми да будем један од стипендиста. - рекао је Урош Митровић, видно узбуђен како резултатом тако и самим наступом за национални тим.

 

4

- Јуниорски тим Србије (Урош Митровић, Страхиња Суботић и Стеван Јакшић) -

 

         Чињеница да је на терет чланова репрезентације и главног тренера репрезентације - Љубише Ракића, који је обезбедио салу за припреме и смештај у току припрема и првенства; само повећава успех Техничке репрезентације Србије.

 

     - Нажалост ове године Техничка репрезентације Србије, и поред тога што је Европско првенство одржано у Србији тј. била домаћин истог, није од националног савеза добила одговарајући третман, који су остале репрезентације свакако имале. Необезбеђене припреме и смештај за шампионат сада са сигурношћу се може рећи да су директно утицале на постигнути резултат, што значи да поред златне Олге Петровић је могао још неко да се нађе са медаљом око врата. - рекао је главни тренер репрезентације - Љубиша Ракић.

 

 

            Резултати Техничке репрезентације Србије су:

 

 

кадети:

 

*  Немања Јанковић - 5.место,

*  Бабић и Тошић у пару - 5.место,

*  Бабић и Тошић у пару слободни стил - 7.место,

*  Јанковић, Кулинчевић и Живковић у тиму - 5.место.

 

-  јуниори:

 

*  Олга Петровић - 1.место,

*  Олга Петровић у слободном стилу - 5.место,

*  Андреј Грујић - 16.место,

*  Познановић и Грујић у пару - 12.место,

*  Митровић, Страхињић и Јакшић у тиму - 9.место.

 

-  сениори до 30 год.:

 

*  Нина Петковић - 9.место,

*  Милош Петковић - 10.место,

*  Филиповић и Петковић у пару - 15.место,

*  Богуновић, Арсеновић и Златановић у тиму - 9.место.

 

-  сениори преко 30 год.:

 

*  Бранислав Куруца до 40 год. - 5.место,

*  Бојан Тодоровић до 50 год. - 9.место,

*  Шејн Маглић до 60 год. - 10.место,

*  Тошић и Тодоровић у пару - 5.место,

*  Куруца, Манојловић и Тодоровић у тиму - 5.место.

 

00            - Остаће жал за медаљама јер свих 7 петих места су биле потенциајлна одличја. Од 0,01 до 0,2 поена је фалило нашим репрезентативцима да се домогну слављеничког подијума. Тако нешто сам сигуран да смо могли да постигнемо да су макар минимални услови за припрему и смештај репрезентативаца били обезбеђени. Овако је само Олга кући понела медаљу али ону најзлатнију, којом је обрадовала све нас али и њеног клупског тренера - Наталију Типљакову, а Србију поставила на 10.место у екипном пласману. Оно што радује и храбри Стручни тим (Ракић, Куруца и Анђелковић) јесте бољи успех него ли на прошлом Европском шампионату али и јединство националног тима. - завршио је Небојша Анђелковић, један од тренера Техничке репрезентације Србије.

 

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61