Get Adobe Flash player

Припреме ТК Бањица у Нишу

13.02.2018.

              У току школског распуста, нишки теквондисти имали су прилику да обогате своје искуство тренирајући са такмичарима из београдског теквондо клуба Бањица.

Cela vest...

Два злата за Уроша

 

          На 1. Лола Опен такмичењу у Београду, Урош Митровић освојио је две златне медаље.

 

           Турнир, који је имао хуманитарни карактер под именом 1. Лола Опен, одржан је 28.марта у спортском центру Раковица. Иако по први пут организован, понео је епитет међународни, угостивши притом такмичаре из Републике Српске, Македоније и Хрватске, а поред тимова из наше земље.

 

          - Захваљујем се свим пријатељима теквондоа , што су својим присуством омогућили организацију турнира, које носи назив нашег клуба. Овогодишње такмичење и приход са истог смо посветили удружењу "Нада за животиње - Риска", које води бригу о напуштеним мачкама и псима у истоименом азилу у Котежу. Донацијом како у храни, средствима за хигијену и сл., тако и прикупљеном новцу, макар ћемо мало помоћи људима који воде бригу о незаштићеним животињама. - рекла је на отварању Виолета Станић - главни организатор такмичења.

 

lola          На самом турниру учествовало је близу 180 такмичара, а једини такмичар из Ниша је управо члан КБС Наисус-а - Урош Митровић. Том приликом је учествовао у две дисциплине и окитио се двема златним медаљама.

 

          - Задовољан сам резултатом Уроша, коме је ово трећа медаља и то трећа златна ове године, рачунајући такмичење одржано 14.марта у Скопљу. Веома лепа увертира је начињена пред државно првенство, иако остаје жал за још којим одличјем. Међутим услед веома лоше финансијске ситуације клуба, нажалост нисмо могли испратити још неколицину, међу којима се налазе и два државна првенства. Тиме би донели још и већу славу не само нашем клубу већ и Нишу, али и поред 23 успешна такмичења у 2014. години, Град Ниш није дао подршку нашем клубу. Као и досад наставићемо да се боримо и величамо наш град у земљи и иностранству, колико год имали снаге и наравно финансија, без обзира на одлуку/-е Града Ниша. - завршио је први човек КБС Наисус-а - Небојша Анђелковић.

 

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61