Get Adobe Flash player
Prev Next

7 медаља на 1.Кондор КУП-у

18.06.2018.

              Протеклог викенда (16.јуна) у спортској хали "Асикс арена" у Софији одржан је 1.Кондор КУП (како у техничким дисциплинама тако и у борбама) на којима су такмичари КБС Наисус-а освојили...

Cela vest...

12 медаља на Астерикс КУП-у 2018

28.05.2018.

              Након 13 медаља на државном првенству, такмичари КБС Наисус-а на међународном такмичењу Астерикс КУП-у освојили су 12 медаља - 7 златних, 4 сребрних и 1 бронзану.

Cela vest...

13 медаља на Првенству Србије за КБС Наи…

22.05.2018.

              Протеклог викенда (20.априла) у спортској хали "Визура" одржано је Првенство Србије на коме су такмичари КБС Наисус-а освојили су 13 медаља - 7 златних, 2 сребрне и 4 бронзаних.

Cela vest...

Ђорђе двоструки шампион

16.04.2018.

              За викенд (15.априла) КБС Наисус је учествовао на Отвореном првенству Шапца на коме су освојена 3 одличја - 2 златна и 1 сребрно, док је у Бугарској освојена бронзана медаља.

Cela vest...

Исидора првак државе а Вук трећи

05.04.2018.

              За викенда (31.марта) КБС Наисус је учествовао на Првенству Србије за пионире и сениоре на коме су освојена 2 одличја - 1 златно и...

Cela vest...

Ниш угостио репрезентативце

 

          У недељу 15.марта у Нишу је одржано окупљање Техничке репрезентације Србије као и лиценцни судијски семинар.

 

TR 1   TR 6

 

          Након Сремске Митровице, тренинг Техничке репрезентације Србије сели се за Ниш те бива отворен за проширени састав потенцијалних репрезентативаца. У просторијама Спортског савеза Ниша, добродошлицу су репрезентативцима пожелели како Зоран Хрват испред Централне српске теквондо асоцијације (чији је генерални секретар), тако и Небојша Анђелковић као један од тренера репрезентације. Захваливши се на гостопримству, главни тренер националног тима - Љубиша Ракић је рекао:

 

 TR 3   TR 4

 

 

          - Ово је четврто репрезентативно окупљање националног тима у проширеном саставу а све у жељи да се ревидира списак оних најбољих и најупорнијих те изврши припрема за Европско првенство, које ће се одржати у Београду од 26. до 28.јуна. Такође, поред избора најбољих, жеља Стручног тима репрезентације јесте и афирмација теквондоа и форми као техничког дела ове вештине на простору целе Србије. Управо из тог разлога смо данас овде а наредно окупљање организоваћемо у Крагујевцу.

 

 TR 5   TR 2

 

          Пре почетка тренинга националног тима, Небојша Анђелковић је одржао теоретски део, да би сам тренинг искористио за практични део лиценцног судијског семинара. Као један од првих Интернационалних српских судија и члан Судијске техничке комисије Теквондо асоцијације Србије, успева да по први пут организује едукацију судија у техничким дисциплинама.

 

 TR 7

 

 

          - Потреба за већим бројем судија у овој дисциплини постаје све већа те ми је намера да својим знањем и искуством побољшам кавантитет и квалитет судија и у овом делу Србије. У наредном периоду Судијска организација ТАС пред собом ће имати прави изазов а из разлога укључивања нових дисциплина у оквиру Техничког првенства Србије. Управо из тог разлога овај семинар ће бити само један у низу, којим ће се едуковати нове судије и вршити усавршавање оних који то већ јесу. - рекао је Небојша Анђелковић - једини нишки међународни судија.

 

 SS 1   SS 2

 

          Да је овај датум значајан, не говори само прво окупљање и лиценцирање нишких судија у техничким дисциплинама, већ и чињеница да се све то дешава на Небојшин рођендан као и тачно 6 година од како је постао члан Техничке репрезентације Србије. У нади да ће се наставити са успешном сарадњом, и овим путем упућује се посебна захвалност Спортском савезу Ниша за коришћење њихових просторија, као и свим онима који су помогли у оранизацији овог догађаја.

 

R 1   R 2

 

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61