Get Adobe Flash player
Prev Next

16 медаља и пехар на КУП-у Србије

25.09.2018.

              На управо одржаном КУП-у Србије такмичари КБС Наисус-а освојили су 16 медаља - 11 златних, 1 сребрну и 4 бронзаних, као и пехар за 2.место у екипном пласману.

Cela vest...

Урош је поново шампион Балкана

15.09.2018.

              На Балканском шампионату у Румунији члан КБС Наисус-а и Техничке репрезентације Србије - Урош Митровић, поново се окитио златним одличјем и понео титулу првака Балкана.

Cela vest...

Власина камп и 8.година Клуба

13.08.2018.

              Камп на Власини је поново с поносом понео епитет међународни, окупивши притом 80 учесника из Србије, Бугарске и Македоније. У оквиру истог одржано је и такмичење у недељу 05.августа,...

Cela vest...

168 медаља у првој половини 2018.год.

21.07.2018.

              Сумирајући прву половину 2018.године са 14 такмичења, на којима су такмичари КБС Наисус-а узели учешће, у Ниш су донели чак 168 медаља - 83 златних, 50 сребрних и 35...

Cela vest...

7 медаља на 1.Кондор КУП-у

18.06.2018.

              Протеклог викенда (16.јуна) у спортској хали "Асикс арена" у Софији одржан је 1.Кондор КУП (како у техничким дисциплинама тако и у борбама) на којима су такмичари КБС Наисус-а освојили...

Cela vest...

Ниш угостио репрезентативце

 

          У недељу 15.марта у Нишу је одржано окупљање Техничке репрезентације Србије као и лиценцни судијски семинар.

 

TR 1   TR 6

 

          Након Сремске Митровице, тренинг Техничке репрезентације Србије сели се за Ниш те бива отворен за проширени састав потенцијалних репрезентативаца. У просторијама Спортског савеза Ниша, добродошлицу су репрезентативцима пожелели како Зоран Хрват испред Централне српске теквондо асоцијације (чији је генерални секретар), тако и Небојша Анђелковић као један од тренера репрезентације. Захваливши се на гостопримству, главни тренер националног тима - Љубиша Ракић је рекао:

 

 TR 3   TR 4

 

 

          - Ово је четврто репрезентативно окупљање националног тима у проширеном саставу а све у жељи да се ревидира списак оних најбољих и најупорнијих те изврши припрема за Европско првенство, које ће се одржати у Београду од 26. до 28.јуна. Такође, поред избора најбољих, жеља Стручног тима репрезентације јесте и афирмација теквондоа и форми као техничког дела ове вештине на простору целе Србије. Управо из тог разлога смо данас овде а наредно окупљање организоваћемо у Крагујевцу.

 

 TR 5   TR 2

 

          Пре почетка тренинга националног тима, Небојша Анђелковић је одржао теоретски део, да би сам тренинг искористио за практични део лиценцног судијског семинара. Као један од првих Интернационалних српских судија и члан Судијске техничке комисије Теквондо асоцијације Србије, успева да по први пут организује едукацију судија у техничким дисциплинама.

 

 TR 7

 

 

          - Потреба за већим бројем судија у овој дисциплини постаје све већа те ми је намера да својим знањем и искуством побољшам кавантитет и квалитет судија и у овом делу Србије. У наредном периоду Судијска организација ТАС пред собом ће имати прави изазов а из разлога укључивања нових дисциплина у оквиру Техничког првенства Србије. Управо из тог разлога овај семинар ће бити само један у низу, којим ће се едуковати нове судије и вршити усавршавање оних који то већ јесу. - рекао је Небојша Анђелковић - једини нишки међународни судија.

 

 SS 1   SS 2

 

          Да је овај датум значајан, не говори само прво окупљање и лиценцирање нишких судија у техничким дисциплинама, већ и чињеница да се све то дешава на Небојшин рођендан као и тачно 6 година од како је постао члан Техничке репрезентације Србије. У нади да ће се наставити са успешном сарадњом, и овим путем упућује се посебна захвалност Спортском савезу Ниша за коришћење њихових просторија, као и свим онима који су помогли у оранизацији овог догађаја.

 

R 1   R 2

 

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61