Get Adobe Flash player
Prev Next

27 медаља на КУП-у Србије за КБС Наисус

03.10.2017.

              Протеклог викенда (30.септембра и 01.октобра) у спортској хали "Ранко Жеравица" одржан је КУП Србије (како у техничким дисциплинама тако и у борбама) на којима...

Cela vest...

За 7 година постојања близу 700 одличја

08.08.2017.

              За 7 година постојања, КБС Наисус је у своју ризницу скупио близу 700 одличја са без мало 130 такмичења уз учешће на преко 20...

Cela vest...

Бронза за Уроша и 139 медаља у овом полу…

20.06.2017.

              Протеклог викенда (17.јуна) одржано је Отворено првенство Аустрије на коме је учествовао и Урош Митровић те том приликом освојио бронзану медаљу.

Cela vest...

33 медаља у 3.колу за КБС Наисус

13.06.2017.

              Протеклог викенда (10.јуна) одржано је 3.коло Лиге Града Ниша у техничким дисциплинама и том приликом КБС Наисус је освојио чак 33 медаље - 18...

Cela vest...

2 медаље за КБС Наисус на јубиларном Отв…

30.05.2017.

              Протеклог викенда (27.маја) КБС Наисус учествује на Отвореном првенству Карловца на 50-огодишњици теквондоа у овом делу Европе и осваја су 2 медаље - 1...

Cela vest...

Ниш угостио репрезентативце

 

          У недељу 15.марта у Нишу је одржано окупљање Техничке репрезентације Србије као и лиценцни судијски семинар.

 

TR 1   TR 6

 

          Након Сремске Митровице, тренинг Техничке репрезентације Србије сели се за Ниш те бива отворен за проширени састав потенцијалних репрезентативаца. У просторијама Спортског савеза Ниша, добродошлицу су репрезентативцима пожелели како Зоран Хрват испред Централне српске теквондо асоцијације (чији је генерални секретар), тако и Небојша Анђелковић као један од тренера репрезентације. Захваливши се на гостопримству, главни тренер националног тима - Љубиша Ракић је рекао:

 

 TR 3   TR 4

 

 

          - Ово је четврто репрезентативно окупљање националног тима у проширеном саставу а све у жељи да се ревидира списак оних најбољих и најупорнијих те изврши припрема за Европско првенство, које ће се одржати у Београду од 26. до 28.јуна. Такође, поред избора најбољих, жеља Стручног тима репрезентације јесте и афирмација теквондоа и форми као техничког дела ове вештине на простору целе Србије. Управо из тог разлога смо данас овде а наредно окупљање организоваћемо у Крагујевцу.

 

 TR 5   TR 2

 

          Пре почетка тренинга националног тима, Небојша Анђелковић је одржао теоретски део, да би сам тренинг искористио за практични део лиценцног судијског семинара. Као један од првих Интернационалних српских судија и члан Судијске техничке комисије Теквондо асоцијације Србије, успева да по први пут организује едукацију судија у техничким дисциплинама.

 

 TR 7

 

 

          - Потреба за већим бројем судија у овој дисциплини постаје све већа те ми је намера да својим знањем и искуством побољшам кавантитет и квалитет судија и у овом делу Србије. У наредном периоду Судијска организација ТАС пред собом ће имати прави изазов а из разлога укључивања нових дисциплина у оквиру Техничког првенства Србије. Управо из тог разлога овај семинар ће бити само један у низу, којим ће се едуковати нове судије и вршити усавршавање оних који то већ јесу. - рекао је Небојша Анђелковић - једини нишки међународни судија.

 

 SS 1   SS 2

 

          Да је овај датум значајан, не говори само прво окупљање и лиценцирање нишких судија у техничким дисциплинама, већ и чињеница да се све то дешава на Небојшин рођендан као и тачно 6 година од како је постао члан Техничке репрезентације Србије. У нади да ће се наставити са успешном сарадњом, и овим путем упућује се посебна захвалност Спортском савезу Ниша за коришћење њихових просторија, као и свим онима који су помогли у оранизацији овог догађаја.

 

R 1   R 2

 

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61