Get Adobe Flash player

Припреме ТК Бањица у Нишу

13.02.2018.

              У току школског распуста, нишки теквондисти имали су прилику да обогате своје искуство тренирајући са такмичарима из београдског теквондо клуба Бањица.

Cela vest...

Судије КБС Наисус-а у Судијској организацији ТАС

 

          Судијска комисија Теквондо асоцијације Србије појачана је за још једног нишког судију, судију КБС Наисус-а - Дејана Живковића.

 

 

           Фебруара месеца Управни одбор Теквондо асоцијације Србије донео је одлуку да за члана Судијске комисије за борбе уврсти Дејана Живковића. Већ више од деценије је прошло од како је овај нишки судија напустио такмичарске а запливао у судијским водама.

  

Nebojsa          - Од првог дана када је начинио своје прве али веома опрезне па чак и бојажљиве кораке као судија, Дејан Живковић је показао ненаметљиву жељу за учењем и напредовањем. Похађање разних семинара и едукација на самим такмичењима, како домаћег тако и међународног карактера, створили су једног праведног и сваким даном све искуснијег делиоца правде. Поред великих првенствених такмичења и турнира отвореног карактера, за сада је најзначајније одсуђено такмичење Универзијада 2009.год. у Београду. - рекао је први човек КБС Наисус-а - Небојша Анђелковић.

  

          У претходних пет година Дејан је прелазио степеник по степеник те након првог човека Судијске комисије Теквондо савеза Града Ниша, бива изабран за Председника судијске организације Централне српске теквондо асоцијације.

 

zivkovic dejan          - Велики подстрек ми је дао мој велики пријатељ, од 2012.год. Интернационални судија а од 2013.год. члан Судијске комисије у формама ТАС-а - Небојша Анђелковић. Иако је моја маленкост прва упливала у судијске воде, ред је на мене да достигнем а зашто да не и престигнем свог пријатеља. - уз осмех је рекао Дејан Живковић, од скора члан Судијске комисије за борбе ТАС-а.

 

          Намера Дејана и Небојше, сада и као чланова највише судијске инстанце у Србији, јесте да се новим и/или много мање искусним судијама прикажу оне тајне судијског позива те на тај начин извршио позитиван утицај на исте. Управо такву врсту едукације овај тим намерава да направи у будућем периоду а наравно што уз моралну што уз практичну подршку како ТАС-а тако и искуснијих судија.

 

 

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61