Get Adobe Flash player
Prev Next

16 медаља и пехар на КУП-у Србије

25.09.2018.

              На управо одржаном КУП-у Србије такмичари КБС Наисус-а освојили су 16 медаља - 11 златних, 1 сребрну и 4 бронзаних, као и пехар за 2.место у екипном пласману.

Cela vest...

Урош је поново шампион Балкана

15.09.2018.

              На Балканском шампионату у Румунији члан КБС Наисус-а и Техничке репрезентације Србије - Урош Митровић, поново се окитио златним одличјем и понео титулу првака Балкана.

Cela vest...

Власина камп и 8.година Клуба

13.08.2018.

              Камп на Власини је поново с поносом понео епитет међународни, окупивши притом 80 учесника из Србије, Бугарске и Македоније. У оквиру истог одржано је и такмичење у недељу 05.августа,...

Cela vest...

168 медаља у првој половини 2018.год.

21.07.2018.

              Сумирајући прву половину 2018.године са 14 такмичења, на којима су такмичари КБС Наисус-а узели учешће, у Ниш су донели чак 168 медаља - 83 златних, 50 сребрних и 35...

Cela vest...

7 медаља на 1.Кондор КУП-у

18.06.2018.

              Протеклог викенда (16.јуна) у спортској хали "Асикс арена" у Софији одржан је 1.Кондор КУП (како у техничким дисциплинама тако и у борбама) на којима су такмичари КБС Наисус-а освојили...

Cela vest...

Најактивнији нишки теквондо клуб у 2014.год.

 

 

 

        У 2014.год. КБС Наисус са 20 такмичења представља далеко најактивнији нишки теквондо клуб.

 

          Након успеха у Загребу, уследила су два такмичарска викенда у оквиру којих су представници КБС Наисус-а учествовали на чак три такмичења. 21.децембра у хали Чаир организовани су Првенство Србије до 21 год. на коме су освојени по златна и сребрна медаља, као и Првенство Града Ниша са освојених 4 златних, 5 сребрних и 2 бронзана одличја. Најбољи тог викенда су били освајачи по два златна одличја - Урош Митровић и Ана Николић, али се морају поменути и најмлађи чланови којима је дебитантски наступ донео сребрне медаље - Маши Ничић и Вуку Цветановићу, као и Данилу Живковићу бронзано одличје. Још су наступили Теодора Перић (златна медаља), Александра Аћимовић (сребрна медаља), Петар Алексић (сребрна медаља), Александар Каличанин (сребрна медаља), Немања Митровић (бронзана медаља). Завршетак сезоне означило је учешће на КУП-у Цара Константина у сали ОШ "Мика Антић" на коме је златно одличје освојила Александра Аћимовић, док су по сребрна освојила Марко Милорадовић и Ана Николић (изгубивши на златан поен).

 

          И поред разних потешкоћа и препрека у 2014.год., КБС Наисус се није предавао. Напротив, свака препрека чинила је нови подстрек како за најистрајније чланове тако и за Управу клуба те је учинило да се Клуб такмичи на свим првенствима - градском, регионалном и државним, а они најбољи и на Балканском шампионату и Светском првенству. Поред поменутих такмичари КБС Наисус-а учествују чак на 9 међународних такмичења од којих на чак 7 једини нишки представник а пар једини српски клуб.

 

          - Оно чиме можемо да се похвалимо у 2014. години јесте број такмичења, који је далеко већи од осталих (друго место деле теквондо клубови Табу и Академија борилачких вештина са по 9 такмичења а остали и много мање). Са ових такмичења Нишу смо подарили 68 одличја и то: 26 златних, 27 сребрних и 15 бронзаних. Међутим, мора се напоменути да једини учесници Балканског шампионата су наши чланови - моја маленкост као тренер Техничке репрезентације и међународни судија али и Урош Митровић освајач златне медаље на свом дебитантском наступу. - рекао је први човек КБС Наисус-а - Небојша Анђелковић.

 

          Поред такмичења, претходна година је обележена и учешћем на семинарима како светски признатих стручњака у борбама попут Ирена Фаргаса и Георга Штрајфа, тако и оних који су врхунски у техничкој дисциплини попут Ky Tu Dang-а. 28.децембра част да буде члан комисије на полагању за ученичка звања и након истог одржи семинар са новинама у дисциплини борби учинио је Ioannis Zarkadas 5.ДАН, коме КБС Наисус исказује велику захвалност.

 

          Након подизања форме такмичарске екипе током јануара, већ у току фебруара КБС Наисус очекују први такмичарски наступи у 2015.год. те и могућност освајања нових одличја, што ће у многоме зависити од финанасијске ситуације. Надамо се да ће челници Града Ниша као и градских општина имати слуха те помоћи онима, који само желе да се на прави начин представе како на домаћим тако и иностраним такмичењима те изродити још ког репрезентативца.

 

 

 

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61