Get Adobe Flash player
Prev Next

7 медаља на 1.Кондор КУП-у

18.06.2018.

              Протеклог викенда (16.јуна) у спортској хали "Асикс арена" у Софији одржан је 1.Кондор КУП (како у техничким дисциплинама тако и у борбама) на којима су такмичари КБС Наисус-а освојили...

Cela vest...

12 медаља на Астерикс КУП-у 2018

28.05.2018.

              Након 13 медаља на државном првенству, такмичари КБС Наисус-а на међународном такмичењу Астерикс КУП-у освојили су 12 медаља - 7 златних, 4 сребрних и 1 бронзану.

Cela vest...

13 медаља на Првенству Србије за КБС Наи…

22.05.2018.

              Протеклог викенда (20.априла) у спортској хали "Визура" одржано је Првенство Србије на коме су такмичари КБС Наисус-а освојили су 13 медаља - 7 златних, 2 сребрне и 4 бронзаних.

Cela vest...

Ђорђе двоструки шампион

16.04.2018.

              За викенд (15.априла) КБС Наисус је учествовао на Отвореном првенству Шапца на коме су освојена 3 одличја - 2 златна и 1 сребрно, док је у Бугарској освојена бронзана медаља.

Cela vest...

Исидора првак државе а Вук трећи

05.04.2018.

              За викенда (31.марта) КБС Наисус је учествовао на Првенству Србије за пионире и сениоре на коме су освојена 2 одличја - 1 златно и...

Cela vest...

Три сребра на Трофеју Београда

 

          Међународни турнир - Трофеј Београда је био успешан за КБС Наисус, који је том приликом освојио три сребрна одличја.

 

           По петнаести пут престоница Србије је домаћин интернационалном такмичењу под називом Трофеј Београда. Овом приликом учешће је узело преко 400 такмичара из 50 екипа и 8 земаља. Поред земље домаћина, овогодишњи Трофеј је угостио такмичаре из Македоније, Црне Горе, Републике Српске, Словеније, Хрватске, Мађарске и Бугарске.

 

TB 2014-4 

- постројавање за свечано отварање 15.Трофеја Београда -

 

          - Након два одлагања (прво услед поплава које су задесиле Србију а друго због реновирања хале), треће заказан термин је остао као једини да се одржи ово такмичење. Управо из тих разлога је одазив неких од екипа, које су стални учесници ове манифестације, доведен био у питање. И поред свих перипетија које су нас погодиле, сматрам да је више него успешна организација Трофеја, те се овом приликом захваљујем како пријатељима који су дошли тако и Општини Вождовац и Спортском савезу Београд, без чије помоћи не бисмо могли. - рекао је генерални секретар Београдског теквондо савеза - г.Љубиша Ракић.

 

TB 2014-1 

- последњи савети пред меч -

 

          На овако квалитетном такмичењу, једина екипа из Ниша (по ко зна који пут) била је КБС Наисус, и том приликом се вратила са чак три сребрне медаље.

 

TB 2014-3          - Ни овог пута се нисмо вратили празних руку, иако остаје жал за макар једном златном медаљом. Најближи томе био је Петар Алексић (кадет -53кг), коме је за само један бод измакло најсјајније одличје. Тежи пут до највишег степеника пиједестала имале су Ана Николић (сениорка -53кг) и Александра Аћимовић (сениорка -57кг). Наиме, након победе у полуфиналним борбама, у борби за златом су имале окршај са далеко искуснијим противницама а иначе репрезентативкама Србије. Иако су се веома добро држале, изгубиле су те мечеве - Ана од Саре Дамњановић (вицешампиона Балкана) а Александра од Ирис Јовић Вујаковић (балканске првакиње). - рекао је помоћни тренер КБС Наисус-а - Марко Милорадовић.

 

          Поред такмичења у борбама, по први пут на Трофеју Београда су се нашли и формаши али само носиоци мајсторских звања. За главног судију у овој дисциплини одређен је Небојша Анђелковић, који је притом рекао:

 

TB 2014-2          - Поред успеха такмичара у борбама, нажалост наш балкански првак - Урош Митровић је био спречен због болести да учествује, али се надамо да ће већ наредном приликом да нас обрадује неком од медаља. Са друге стране велика је част бити у организацији овог већ традиционалног турнира а још већа бити задужен за организацију дела такмичења, које се по први пут нашло у оквиру ове манифестације. Цео Организациони одбор Трофеја Београда на челу са г.Љубишом Ракићем као његовим зачетником, се нада да ће наредни бити одржан у традиционалном термину те окупити далеко више такмичара и екипа него ли ове године. Како се и у оквиру следећег Трофеја планира организација обе дисциплине, то је дужност и обавеза тиме већа да се са организацијом крене још одмах. - завршио је први човек КБС Наисус-а - Небојша Анђелковић.

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61