Get Adobe Flash player

Припреме ТК Бањица у Нишу

13.02.2018.

              У току школског распуста, нишки теквондисти имали су прилику да обогате своје искуство тренирајући са такмичарима из београдског теквондо клуба Бањица.

Cela vest...

Седам медаља на КУП-у Србије за КБС Наисус

 

          У српској престоници одржан је Отворени КУП Србије на коме су такмичари КБС Наисус-а освојили седам одличја - два златна, три сребрна и два бронзана.

  

KUP 2          Хала спортова на Новом Београду је по ко зна који пут угостила такмичаре из целе Србије али и из Републике Српске, Русије, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Бугарске, Словеније, Канаде, Шведске и Велике Британије, окупивши притом око 700 такмичара из 50 екипа. У тако јакој конкуренцији КБС Наисус је поново показао своје адуте те да има екипу која може да стане раме уз раме са најбољима.

 

 

          Овом приликом тим КБС Наисус-а су чинили:

 

 

KUP 1- Ана Николић - сениорка -53кг - златно одличје,

 

- Петар Алексић - кадет -53кг - златно одличје,

 

- Александра Аћимовић - јуниорка -59кг - сребрно одличје,

 

- Урош Митровић - кадет у стандардним формама - сребрно одличје,

 

                                  - јуниор у слободном стилу - сребрно одличје,

 

- Николина Станковић - пионирка -36кг - бронзано одличје,

 

- Тијана Рајковић - пионирка -36кг - бронзано одличје.

 

 

 

KUP 3          - Задовољан сам резултатом који је Клуб постигао на овогодишњем Отвореном првенству Србије, иако остаје жал за пропуштеном шансом за освајањем још сјајнијих медаља. Надам се да ће утисак бити поправљен већ на Трофеју Београда, који ће се одржати 22.новембра текуће године, али и Првенству Србије до 21 год. и Првенству Града Ниша, која се очекују током децембра месеца. - рекао је помоћни тренер КБС Наисус-а - Марко Милорадовић.

 

           - Жеља за освајањем медаља не јењава ни након 14 такмичења на којима је Клуб до сада наступио и тренутно је водећи нишки клуб по освојеним одличијима у овој години. Како нас до краја исте очекује још пар такмичења, то ће се и такмичарска екипа још китити медаљама. До сада је само ГО Црвени Крст стала иза нас скромним донаторством, на чему смо им неизмерно захвални, али се надамо да ће у помоћ притећи и остале, како би могли наш град да презентујемо у правом светлу. - завршио је Председник КБС Наисус-а - Небојша Анђелковић.

 

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61