Get Adobe Flash player
Prev Next

7 медаља на 1.Кондор КУП-у

18.06.2018.

              Протеклог викенда (16.јуна) у спортској хали "Асикс арена" у Софији одржан је 1.Кондор КУП (како у техничким дисциплинама тако и у борбама) на којима су такмичари КБС Наисус-а освојили...

Cela vest...

12 медаља на Астерикс КУП-у 2018

28.05.2018.

              Након 13 медаља на државном првенству, такмичари КБС Наисус-а на међународном такмичењу Астерикс КУП-у освојили су 12 медаља - 7 златних, 4 сребрних и 1 бронзану.

Cela vest...

13 медаља на Првенству Србије за КБС Наи…

22.05.2018.

              Протеклог викенда (20.априла) у спортској хали "Визура" одржано је Првенство Србије на коме су такмичари КБС Наисус-а освојили су 13 медаља - 7 златних, 2 сребрне и 4 бронзаних.

Cela vest...

Ђорђе двоструки шампион

16.04.2018.

              За викенд (15.априла) КБС Наисус је учествовао на Отвореном првенству Шапца на коме су освојена 3 одличја - 2 златна и 1 сребрно, док је у Бугарској освојена бронзана медаља.

Cela vest...

Исидора првак државе а Вук трећи

05.04.2018.

              За викенда (31.марта) КБС Наисус је учествовао на Првенству Србије за пионире и сениоре на коме су освојена 2 одличја - 1 златно и...

Cela vest...

Ky Tu Dang поново у Београду

 

          Великан теквондоа а посебно техничког дела - велемајстор Ky Tu Dang, поново је својим знањем и искуством допринео побољшању квалитета на овом поднебљу.

 

          Наиме, од 18. до 24.августа у Београду одржан је теквондо семинар у техничкој дисциплини, на коме је за главног преносиоца знања позвана тренутно најеминентнија особа на свету - Ky Tu Dang (8.ДАН). Организатор ове едукације - Бојан Тодоровић, са велемајстором је преговоре вршио током претходна два месеца, како би усагласили како датум одржавања тако план и програм самог семинара.

 

Ky Tu seminar 1

- учесници семинара - 

 

          - Иако сам очекивао већи одазив нарочито домаћих такмичара, ипак је семинару присуствовало око 50-ак вежбача. Поред ТК "Галеб"-а као домаћина, семинару су присуствовали чланови следећих клубова: "Београд", "Фаворит", "Наисус", "Лав" али и теквондисти из Грчке, Русије, Словеније, Бугарске. - рекао је Бојан Тодоровић - главни организатор.

 

          Ни медији нису изостали са семинара те је за исте Ky Tu Dang прокоментарисао своје задовољство поновним доласком у Србију:

 

          - Ово је већ пети пут како сам у главном граду Србије и увек ми представља велико задовољство долазак у Београд. План и програм семинара садржао је пет тренинга дневно - јутарње разгибавање и јачање у циљу припреме а затим по два тренинга преподне односно поподне. Такође, у оквиру семинара је организован и судијски семинар за ЕТУ (Европске теквондо уније) лиценце али водеће српске судије у формама нису биле заинтересоване за тако што. Једине судије из Србије (које притом имају звање интернационалних судија) биле су Бранислав Куруца и Небојша Анђелковић, који су и као тренери српске репрезентације помогли у бољем преношењу знања, при чему су се као демонстратори истакли Maria Gkika и Maria Sigaluo из Грчке, као и један од најбољих такмичара из Србије - Милош Петковић. - рекао је велемајстор Ky Tu Dang (8.ДАН).

 

Urke

- победници такмичења "Удари попут Ky Tu" - 

 

          - Како је и сам грандмастер рекао - ово није његов први долазак у Србију јер је претходно Љубиша Ракић, како у оквиру Београдског теквондо савеза тако и Теквондо асоцијације Србије, организовао долазак овог еминентног стручњака. Увек је, не само задовољство, већ и привилегија бити у друштву Ky Tu Dang-а, и учити од њега. Што се КБС Наисус-а тиче овог пута сем моје маленкости, ту прилику је имао и млађани Урош Митровић, као један од такмичара репрезентације, која се спрема за предстојећи Балкански шампионат у Словенији (од 10. до 12.октобра 2014.год.), као и неколицину припремних такмичења. Такође, постоји могућност одређене сарадње са истим у циљу припреме за Светско првенство, које ће се одржати у Мексику (од 30.октобра до 02.новембра 2014.год.). - завршио је тренер Техничке репрезентације Србије - Небојша Анђелковић.

 

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61