Get Adobe Flash player
Prev Next

7 медаља на 1.Кондор КУП-у

18.06.2018.

              Протеклог викенда (16.јуна) у спортској хали "Асикс арена" у Софији одржан је 1.Кондор КУП (како у техничким дисциплинама тако и у борбама) на којима су такмичари КБС Наисус-а освојили...

Cela vest...

12 медаља на Астерикс КУП-у 2018

28.05.2018.

              Након 13 медаља на државном првенству, такмичари КБС Наисус-а на међународном такмичењу Астерикс КУП-у освојили су 12 медаља - 7 златних, 4 сребрних и 1 бронзану.

Cela vest...

13 медаља на Првенству Србије за КБС Наи…

22.05.2018.

              Протеклог викенда (20.априла) у спортској хали "Визура" одржано је Првенство Србије на коме су такмичари КБС Наисус-а освојили су 13 медаља - 7 златних, 2 сребрне и 4 бронзаних.

Cela vest...

Ђорђе двоструки шампион

16.04.2018.

              За викенд (15.априла) КБС Наисус је учествовао на Отвореном првенству Шапца на коме су освојена 3 одличја - 2 златна и 1 сребрно, док је у Бугарској освојена бронзана медаља.

Cela vest...

Исидора првак државе а Вук трећи

05.04.2018.

              За викенда (31.марта) КБС Наисус је учествовао на Првенству Србије за пионире и сениоре на коме су освојена 2 одличја - 1 златно и...

Cela vest...

Успешан викенд за КБС Наисус

 

          Веома успешан викенд за КБС Наисус, који се са два такмичења вратио са три златних и једним сребрним одличјем.

 

          Наиме, након успешно спроведене хуманитарне акције "ПОМОЗИ И ТИ", КБС Наисус је сезону окончао на најбољи могући начин учествовањем и освајањем медаља на Отвореном првенству Аустрије у Бечу и турниру "Деца и полиција" у Београду.

 

          На Отвореном првенству Аустрије, одржаном у Бечу 14. и 15.јуна текуће године, у оквиру Техничке репрезентације Србије нашао се и Урош Митровић. Опробавши се у чак три дисциплине (индивидуално у слободном стилу до 17 година, индивидуално као и у тиму у кадетској конкуренцији), овог пута се у Ниш вратио са сребрном медаљом.

 

AO 3 

- Техничка репрезентација Србије на Отвореном првенству Аустрије -

 

          - Овогодишње такмичење у Аустрији, обележено као А класа турнир, окупило је преко 400 такмичара из чак 25 земаља. Неки од такмичара не само да су били учесници већ и освајачи европских и/или светских медаља. У овако и квантитативно и квалитативно јакој конкуренцији, Урош је успео да се наметне заједно са Немањом Јанковићем и Алексом Тошићем у кадетском тиму те заједно са њима освоји сребрно одличје. Док у стандардним формама у индивидуалној конкуренцији није могао даље од квалификација, у слободном стилу је заузео 9.место. Овим успехом је себи омогућио позив на Балканско првенство, које ће се одржати у Марибору (Словенија) септембра месеца. - рекао је Небојша Анђелковић, тренер Техничке репрезентације Србије.

 

AO 2   AO 1 

- додела медаља за кадетски тим Србије -

(Урош Митровић, Немања Јанковић и Алекса Тошић)

 

          Док је Урош водио битку у срцу Аустрије, мала али одабрана екипа се одазвала позивном такмичењу "Деца и полиција", које је организовао Београдски теквондо савез а поводом Дана полиције.

 

SAJ 1 

- КБС Наисус освајач три златна одличја и пехар -

 

          - Након прошлогодишњег успеха и освајања по две златне и сребрне медаље, овог пута КБС Наисус се враћа са стопостотним успехом, освојивши три златна одличја и пехар за друго место у екипном пласману. На такмичењу су учествовали - Тијана Рајковић (до 31кг), Николина Станковић (до 33кг) и Алекса Николић (до 36кг). Фуриозно су и Тијана и Николина савладале своје противнице, које су и пре истека времена морале да предају меч. Алекса се нашао са противником који је далеко виши од њега али то га ни мало није спречило да својим адутима надвлада противника и докаже како величина није пресудна. - рекао је Марко Милорадовић, помоћни тренер КБС Наисус-а.

 

SAJ 2   SAJ 3 

- Тијана, Николина и Алекса у обиласку САЈ-а -

SAJ 4   SAJ 5

 

          - Поред неколицине семинара на којима КБС Наисус намерава да узме учешће, следе како клупске тако и репрезентативне припреме током лета. Већ за који дан почећемо са тренинзима на отвореном и то парку Чаир, који нуди минималне али задовољавајуће услове за припремну фазу пред почетак другог дела сезоне.Надамо се да ће и Град Ниш стати иза нас те финансијском помоћи допринети већим резултатима, који су пред нама; имајући у виду да смо најактивнији нишки теквондо клуб (док су други учествовали на не више од 4 такмичења, КБС Наисус је био учесник чак 8 у 2014.год.). - завршио је први човек КБС Наисус-а - Небојша Анђелковић.

 

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61