Get Adobe Flash player

Припреме ТК Бањица у Нишу

13.02.2018.

              У току школског распуста, нишки теквондисти имали су прилику да обогате своје искуство тренирајући са такмичарима из београдског теквондо клуба Бањица.

Cela vest...

Успешан викенд за КБС Наисус

 

          Веома успешан викенд за КБС Наисус, који се са два такмичења вратио са три златних и једним сребрним одличјем.

 

          Наиме, након успешно спроведене хуманитарне акције "ПОМОЗИ И ТИ", КБС Наисус је сезону окончао на најбољи могући начин учествовањем и освајањем медаља на Отвореном првенству Аустрије у Бечу и турниру "Деца и полиција" у Београду.

 

          На Отвореном првенству Аустрије, одржаном у Бечу 14. и 15.јуна текуће године, у оквиру Техничке репрезентације Србије нашао се и Урош Митровић. Опробавши се у чак три дисциплине (индивидуално у слободном стилу до 17 година, индивидуално као и у тиму у кадетској конкуренцији), овог пута се у Ниш вратио са сребрном медаљом.

 

AO 3 

- Техничка репрезентација Србије на Отвореном првенству Аустрије -

 

          - Овогодишње такмичење у Аустрији, обележено као А класа турнир, окупило је преко 400 такмичара из чак 25 земаља. Неки од такмичара не само да су били учесници већ и освајачи европских и/или светских медаља. У овако и квантитативно и квалитативно јакој конкуренцији, Урош је успео да се наметне заједно са Немањом Јанковићем и Алексом Тошићем у кадетском тиму те заједно са њима освоји сребрно одличје. Док у стандардним формама у индивидуалној конкуренцији није могао даље од квалификација, у слободном стилу је заузео 9.место. Овим успехом је себи омогућио позив на Балканско првенство, које ће се одржати у Марибору (Словенија) септембра месеца. - рекао је Небојша Анђелковић, тренер Техничке репрезентације Србије.

 

AO 2   AO 1 

- додела медаља за кадетски тим Србије -

(Урош Митровић, Немања Јанковић и Алекса Тошић)

 

          Док је Урош водио битку у срцу Аустрије, мала али одабрана екипа се одазвала позивном такмичењу "Деца и полиција", које је организовао Београдски теквондо савез а поводом Дана полиције.

 

SAJ 1 

- КБС Наисус освајач три златна одличја и пехар -

 

          - Након прошлогодишњег успеха и освајања по две златне и сребрне медаље, овог пута КБС Наисус се враћа са стопостотним успехом, освојивши три златна одличја и пехар за друго место у екипном пласману. На такмичењу су учествовали - Тијана Рајковић (до 31кг), Николина Станковић (до 33кг) и Алекса Николић (до 36кг). Фуриозно су и Тијана и Николина савладале своје противнице, које су и пре истека времена морале да предају меч. Алекса се нашао са противником који је далеко виши од њега али то га ни мало није спречило да својим адутима надвлада противника и докаже како величина није пресудна. - рекао је Марко Милорадовић, помоћни тренер КБС Наисус-а.

 

SAJ 2   SAJ 3 

- Тијана, Николина и Алекса у обиласку САЈ-а -

SAJ 4   SAJ 5

 

          - Поред неколицине семинара на којима КБС Наисус намерава да узме учешће, следе како клупске тако и репрезентативне припреме током лета. Већ за који дан почећемо са тренинзима на отвореном и то парку Чаир, који нуди минималне али задовољавајуће услове за припремну фазу пред почетак другог дела сезоне.Надамо се да ће и Град Ниш стати иза нас те финансијском помоћи допринети већим резултатима, који су пред нама; имајући у виду да смо најактивнији нишки теквондо клуб (док су други учествовали на не више од 4 такмичења, КБС Наисус је био учесник чак 8 у 2014.год.). - завршио је први човек КБС Наисус-а - Небојша Анђелковић.

 

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61