Get Adobe Flash player
Prev Next

7 медаља на 1.Кондор КУП-у

18.06.2018.

              Протеклог викенда (16.јуна) у спортској хали "Асикс арена" у Софији одржан је 1.Кондор КУП (како у техничким дисциплинама тако и у борбама) на којима су такмичари КБС Наисус-а освојили...

Cela vest...

12 медаља на Астерикс КУП-у 2018

28.05.2018.

              Након 13 медаља на државном првенству, такмичари КБС Наисус-а на међународном такмичењу Астерикс КУП-у освојили су 12 медаља - 7 златних, 4 сребрних и 1 бронзану.

Cela vest...

13 медаља на Првенству Србије за КБС Наи…

22.05.2018.

              Протеклог викенда (20.априла) у спортској хали "Визура" одржано је Првенство Србије на коме су такмичари КБС Наисус-а освојили су 13 медаља - 7 златних, 2 сребрне и 4 бронзаних.

Cela vest...

Ђорђе двоструки шампион

16.04.2018.

              За викенд (15.априла) КБС Наисус је учествовао на Отвореном првенству Шапца на коме су освојена 3 одличја - 2 златна и 1 сребрно, док је у Бугарској освојена бронзана медаља.

Cela vest...

Исидора првак државе а Вук трећи

05.04.2018.

              За викенда (31.марта) КБС Наисус је учествовао на Првенству Србије за пионире и сениоре на коме су освојена 2 одличја - 1 златно и...

Cela vest...

Четири одличја на Отвореном првенству Карловца

 

          На Отвореном првенству Карловца трочлана екипа КБС Наисус-а освојила је четири одличја - једну златну, две сребрне и једну бронзану медаљу.

 

karlovac          У граду на четири река 24.маја текуће године одржано је међународно такмичење - Отворено првенство Карловца, које је под патронатом амбасаде Кореје у Хрваткој те је обележено и као 1.КУП амбасадора Кореје.Поред челника града и амбасадора Кореје, који су званично отворили такмичење и пожелели успех свим присутнима, исто је окупило близу 850 теквондиста из чак 17 земаља и 95 клубова. Осим Хрватске као домаћина, такмичари су били представници и: Албанија, Алжир, Аустрија, Босна и Херцеговина, Бугарска, Мађарска, Ирак, Италија, Јужна Кореја, Луксембург, Црна Гора, Румунија, Словачка, Словенија, Република Српска и наравно Србија.

 

Nemanja          - Ово ми је прво међународно такмичење па сам задовољан са једне стране својим наступом а са друге успехом. Иако сам са 6:5 победио Санди Пуљака (ТК "Ожаљ" - Хрватска), мишљења сам да је судијама промакло неколико техника у пределу главе, којима бих победио Ioan Fodor (ТК "И.Т.Т." - Румунија), а који је освојио златну медаљу. - рекао је Немања Митровић, освајач бронзане медаље.

 

Aleks          Након освајања Првенства Србије за пионире и јуниоре, Александра Аћимовић је освојила овог пута чак две сребрне медаље и то у конкуренцији јуниорки (до 59кг) и сениорки (до 57кг). Искуство које је млађана Александра стекла на овом такмичењу, биће јој преко потребно на наредним такмичењима која је очекују. У техничкој дисциплини Клуб је представљао Урош Митровић, наступивши у конкуренцији кадета како у стандардним тако и формама слободног стила. У стандардним формама услед веома јаке конкуренције, Урош није успео да се окити медаљом те је заузео неславно 5.место. Далеко бољи резултат је постигао у конкуренцији форми слободног стила те се попео на највиши степеник пиједестала, освојивши златно одличје.

 

Urke

- Урош Митровић презентује форму слободног стила -

 

          - Иако је Урошу измакла друга медаља те да су и Немања и Александра могли и бољи резултат да направе, задовољан сам постигнутим. Четири одличја на овако квалитетном такмичењу, које се више од 45 година организује те је сама амбасада Кореје покровитељ, нимало није за потцењивати. Такође морам напоменути да је Мирослав Брежан (8.ДАН), као главни зачетник ове манифестације, искористио свој углед те позвао све учеснике и гледаоце да на самом такмичењу донесу какву помоћ. Иста ће бити раздељена онима које је задесила катастрофална поплава, без обзира да ли се ради о Србији, Хрватској или Републици Српској. Успех КБС Наисус-а у Карловцу посвећујемо онима који су на својој кожи осетили поплавну катастрофу и још једном најавим хуманитарну акцију - ПОМОЗИ И ТИ. - завршио је први човек КБС Наисус-а - Небојша Анђелковић.

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61