Get Adobe Flash player

Припреме ТК Бањица у Нишу

13.02.2018.

              У току школског распуста, нишки теквондисти имали су прилику да обогате своје искуство тренирајући са такмичарима из београдског теквондо клуба Бањица.

Cela vest...

Хуманитарна акција - ПОМОЗИ И ТИ

 

      И КБС Наисус ће се својим скромним доприносом укључити у пружање помоћи онима којима је то данас најпотребније а који су на својој кожи осетили последице катастрофалних поплава те у том циљу и организује хуманитарну акцију - ПОМОЗИ И ТИ.

 

poplave-srbija-bosna          Сведоци смо несреће катастрофалних размера, о којима смо до сада само у књигама могли да нађемо односно на малим екранима и/или на биоскопским платнима могли да видимо. Да тако што није пука фикција те да може и нас и наше најближе да снађе, уверили смо се претходих дана, када се природа окренула против нас. До сада је неколико десетина изгубило своје животе док се још увек за неким особама трага. Расељено је неколико десетина хиљада људи, уништени домови, породице нису на окупу.

 

srbija-obrenovac-poplave-katastrofa-1400274184-498051

- уплакано дете у рукама храброг спасиоца -

 

poplave5          - Овим дописом упућујем АПЕЛ свима да се одазову акцији, коју Клуб организује, под називом ПОМОЗИ И ТИ, и покажу на делу своју хуманост те велико спортско срце. Намера Клуба јесте да се прикупи што више помоћи у виду: хране, воде, лекова, ћебади и постељине, одеће и доњег веша, обуће, средстава за хигијену; као и свега оног што је потребно за најмлађе (млеко, пелене, беби храна, беби одећа и сл.). На овај начин ћемо макар мало помоћи онима којима је то најпотребније и наћи им се у невољи која их је задесила. - рекао је први човек КБС Наисус-а - Небојша Анђелковић.

 

          Средства ће бити прикупљана у терминима одржавања тренинга (од 20ч до 22.30ч у Трговинској школи - ул.Мајаковског 2) а затим однета у канцеларију Теквондо асоцијације Србије у суботу (07.јуна 2014.год.). Одлазак у наш главни град такмичари КБС Наисус-а ће, поред доказивања своје хуманости, искористити да се по ко зна који пут опробају на татамију са такмичарима Београдског теквондо савеза.

 

          Зато будите хумани, те колико је то у вашој моћи, позовите све које знате и одазовите се нашој акцији заједно са нама. Унапред захвални.

 

poplave4 poplave3

- разорени домови и путеви - 

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61