Get Adobe Flash player
Prev Next

7 медаља на 1.Кондор КУП-у

18.06.2018.

              Протеклог викенда (16.јуна) у спортској хали "Асикс арена" у Софији одржан је 1.Кондор КУП (како у техничким дисциплинама тако и у борбама) на којима су такмичари КБС Наисус-а освојили...

Cela vest...

12 медаља на Астерикс КУП-у 2018

28.05.2018.

              Након 13 медаља на државном првенству, такмичари КБС Наисус-а на међународном такмичењу Астерикс КУП-у освојили су 12 медаља - 7 златних, 4 сребрних и 1 бронзану.

Cela vest...

13 медаља на Првенству Србије за КБС Наи…

22.05.2018.

              Протеклог викенда (20.априла) у спортској хали "Визура" одржано је Првенство Србије на коме су такмичари КБС Наисус-а освојили су 13 медаља - 7 златних, 2 сребрне и 4 бронзаних.

Cela vest...

Ђорђе двоструки шампион

16.04.2018.

              За викенд (15.априла) КБС Наисус је учествовао на Отвореном првенству Шапца на коме су освојена 3 одличја - 2 златна и 1 сребрно, док је у Бугарској освојена бронзана медаља.

Cela vest...

Исидора првак државе а Вук трећи

05.04.2018.

              За викенда (31.марта) КБС Наисус је учествовао на Првенству Србије за пионире и сениоре на коме су освојена 2 одличја - 1 златно и...

Cela vest...

Међународни теквондо форум - Банско 2014

 

    У организацији Теквондо клуба "Ji Do Kwan", Банско је био домаћин међународног теквондо форума од 12. до 19.априла, где су једини представници Србије били чланови КБС Наисус-а.

  

          Наиме, једна од најпознатијих бугарских туристичких дестинација - Банско, овог пута није угостила љубитеље скијања већ близу 200 теквондиста из Русије, Украјине, Литваније, Белорусије, Молдавије, Грчке, Кореје, Бугарске и Србије. Разлог окупљања јесте међународни форум организован од стране првог човека Теквондо клуба "Ji Do Kwan" - г.Николаја Главчева. Форум је део пројекта "Млади у акцији", који је подржан од стране Европске Уније. Сам назив форума "Друга страна спорта. Теквондо као индентитет и ефективан начин дијалога међу младима.", говори о приступу и задатку који су имали представници екипа учесница те кроз спортску културу приближили младе једне другима, без обзира на земљу порекла.

 

188 

- учесници међународног форума - Банско 2014 - 

 

061          - Како је ово други по реду форум организован од стране Теквондо клуба "Ji Do Kwan"и моје маленкости, задовољан сам одазивом учесника, иако је услед непремостивих проблема пар земаља у последњи час одустало. 2012.год. бугарско летовалиште Варна је било домаћин форума те смо решили да овог пута буду мало другачији услови. Пансиони хотела "Гранд", који је оцењен са четири звездице, били су више него задовољавајући за све наше госте. Поред доста добрих услова за одржавање тренинга, учесници су могли да се релаксирају користећи хотелски спа (ђакузи, разне сауне, парно купатило, базен и сл.). - рекао је г.Главчев.

 

          На преко двеста метара квадратних татамија су различите приступе тренинга приказивали тренери а све под будним оком грчког Грандмастера Sakis Tsiobanoglou 8.ДАН.

 

062          - Драго ми је што сам видео напредак учесника претходног форума али ми увек представља задовољство и да упознам нова лица, почевши од оних најмлађих па све до њихових тренера. Овакве врсте окупљања и едукације су веома добра прилика да се размене знања, како она стечена новим научним достигнућима тако и она искуствена. Стална едукација представља једини начин уколико желите да напредујете било као тренер или као такмичар. - рекао је Грандмастер Sakis Tsiobanoglou.

 

          И Србија је имала свог представника - КБС Наисус, који је повео његов први човек и тренер државног тима Србије - Небојша Анђелковић, притом рекавши:

 

          - На предлог генералног секретара Београдског теквондо савеза и главног тренера Техничке репрезентације Србије - г.Љубише Ракића, позив је упућен КБС Наисус-у да представи Србију на овом форуму. Тиме је учињена велика част како мени тако и мојим ученицима, који су имали прилике да размене искуства са сада већ другарима из неколико земаља. Такође сам веома задовољан оним што сам понео натраг у Србију а то су нова сазнања из области теквондоа као и позив за сарадњу са новостеченим пријатељима. Надам се да ће прилика за оваквим и сличним дружењима бити све више, што ће унапредити и сам рад клуба али и побољшати резултате чланова КБС Наисус-а. - завршио је Небојша.

 

063

- КБС Наисус са Грандмастером Sakis Tsiobanoglou и г.Николајем Главчевим -

 

          Према речима некадашњег председника Молдавске теквондо федерације - Олега Чернија, следећи форум би се требао одржати већ у току ове године у Молдавији. Тачно време и место одржавања истог нису још увек познати али је претпозив за учешће већ упућен те са великим задовољством прихваћен.       

 

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61