Get Adobe Flash player

Припреме ТК Бањица у Нишу

13.02.2018.

              У току школског распуста, нишки теквондисти имали су прилику да обогате своје искуство тренирајући са такмичарима из београдског теквондо клуба Бањица.

Cela vest...

Отворена такмичарска сезона

 

            Такмичарску сезону КБС Наисус отворио је освојивши три одличја – два бронзана и једно златно.

 

            Као један од најактивнијих теквондо клубова у Србији, КБС Наисус је отворио такмичарску сезону наступивши на 6.Империум Опен-у, одржаном у Земуну 22.фебруара. Ове године, поред клубова из Србије, наступили су и гости из Републике Српске, тачније Теквондо клуб „Сокол“ из Бијељине. Тиме је овогодишњи турнир добио епитет међународног такмичења те су освојене медаље тиме добиле на већем значају.

 

Imperium 2014

- Урош Митровић и Александра Аћимовић -  

 

            - Задовољан сам резултатом постигнутим на Империум Опен-у, на коме смо радо виђени гости. Како је турнир на почетку календарске године, а здравствени биланс оних који су требали да узму учешће на овом такмичењу нам није ишао на руку, то су на татами изашли само Александра Аћимовић и Урош Митровић. Александра се без проблема у својој категорији окитила најсјајнијом медаљом, док се Урош морао задовољити двема бронзама – кадети индивидуално и слободни стил до 17 год. Међутим, како се ради о А класи у којој се такмичио, то је ипак постигнут велики успех. Насупрот себе је имао репрезентативце те се надам да ће у будућности наставити да ниже још и боље резултате. – рекао је први човек КБС Наисус-а – Небојша Анђелковић.

 

            Поред освојених медаља, започети су преговори око семинара, који ће у Бијељини у току ове године одржати Небојша, као један од тренера Техничке репрезентације Србије, у нади да ће се ова дисциплина теквондоа покренути како у Републици Српској тако и у самој Босни и Херцеговини.

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61