Get Adobe Flash player
Prev Next

7 медаља на 1.Кондор КУП-у

18.06.2018.

              Протеклог викенда (16.јуна) у спортској хали "Асикс арена" у Софији одржан је 1.Кондор КУП (како у техничким дисциплинама тако и у борбама) на којима су такмичари КБС Наисус-а освојили...

Cela vest...

12 медаља на Астерикс КУП-у 2018

28.05.2018.

              Након 13 медаља на државном првенству, такмичари КБС Наисус-а на међународном такмичењу Астерикс КУП-у освојили су 12 медаља - 7 златних, 4 сребрних и 1 бронзану.

Cela vest...

13 медаља на Првенству Србије за КБС Наи…

22.05.2018.

              Протеклог викенда (20.априла) у спортској хали "Визура" одржано је Првенство Србије на коме су такмичари КБС Наисус-а освојили су 13 медаља - 7 златних, 2 сребрне и 4 бронзаних.

Cela vest...

Ђорђе двоструки шампион

16.04.2018.

              За викенд (15.априла) КБС Наисус је учествовао на Отвореном првенству Шапца на коме су освојена 3 одличја - 2 златна и 1 сребрно, док је у Бугарској освојена бронзана медаља.

Cela vest...

Исидора првак државе а Вук трећи

05.04.2018.

              За викенда (31.марта) КБС Наисус је учествовао на Првенству Србије за пионире и сениоре на коме су освојена 2 одличја - 1 златно и...

Cela vest...

Четири злата за КБС Наисус

 

          Након Отвореног првенства Војводине (17.новембра) и освајања четири медаља - две златне и по једна сребрна и бронзана, КБС Наисус је на Отворено техничко првенство Србије освојио четири златна одличја.

  

          У Хали спортова на Новом Београду 24.новембра одржано је Отворено техничко првенство Србије. Такмичење се налази у систему бодовања Европске теквондо уније и представља турнир А класе. Овогодишње такмичење окупило је безмало 300 такмичара из 15 земаља: Аустрија, Бугарска, Хрватска, Француска, Велика Британија, Немачка, Грчка, Мађарска, Израел, Кенија, Швајцарска, Шведска, Турска, Украјина и наравно Србија. На овом престижном такмичењу КБС Наисус представљали су:

 

Урош Митровић - златна медаља,

Борис Јанковић - златна медаља,

Душан Ивковић - златна медаља,

Стеван Ивковић - златна медаља.

 

Serbia open 2013-1

Златни момци КБС Наисус-а са репрезентативцем и међународним судијом из В.Британије - Ali Pourtaheri

 

          - Отворено првенство Србије у формама одржано је након Светског првенства, са кога смо се вратили са до сада највећим успехом - уласком у финале и освојеним 7.местом. То је разлог недоласка многих екипа али и поред тога такмичари неких од земаља су репрезентативци истих. Такође су били пријављени и неки од националних тимова, попут Велике Британије, Мађарске, Израела, Бугарске, Швајцарске, Шведске и Украјине. У тако озбиљној конкуренцији, КБС Наисус је са четири такмичара освојио четири златних медаља. - рекао је први човек КБС Наисус-а - Небојша Анђелковић.

 

          Овом приликом Национални тим Србије није био пријављен, већ су такмичари такмичили за своје клубове, али су били под будним оком Стручног тима Техничке репрезентације Србије, а нарочито они који претендују на место у А тиму селекције. Управо из тог разлога, Небојша Анђелковић био је један од представника судија, који су делили правду на овом међународном такмичењу.

 

Bali tim Srbije

Репрезентација Србије са ген.сек.ТАС-а - Зораном Ћендићем

пред пут на Светско првенство у Индонезији

 

          - Велики број такмичења на којима смо учествовали у земљи и иностранству те представљали Град Ниш на најбољи могући начин - освајањем медаља, оставља жал за могућим постигнућима. Тај жал се огледа у томе што смо могли још у бољем светлу да се докажемо и освојимо још и више одличја, да је испуњено обећање од стране Градоначелника Града Ниша као подписник Решења Градоначелника Града Ниша број 745 а у оквиру суфинансирања "Годишњих програма спортских организација којима се остварују потребе и интереси грађана у области спорта у граду Нишу" за 2013.год. - завршио је Небојша Анђелковић, главни тренер КБС Наисус-а.

Пријатељи клуба

Статистика

visitors by country counter

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61