Get Adobe Flash player

Припреме ТК Бањица у Нишу

13.02.2018.

              У току школског распуста, нишки теквондисти имали су прилику да обогате своје искуство тренирајући са такмичарима из београдског теквондо клуба Бањица.

Cela vest...

Четири злата за КБС Наисус

 

          Након Отвореног првенства Војводине (17.новембра) и освајања четири медаља - две златне и по једна сребрна и бронзана, КБС Наисус је на Отворено техничко првенство Србије освојио четири златна одличја.

  

          У Хали спортова на Новом Београду 24.новембра одржано је Отворено техничко првенство Србије. Такмичење се налази у систему бодовања Европске теквондо уније и представља турнир А класе. Овогодишње такмичење окупило је безмало 300 такмичара из 15 земаља: Аустрија, Бугарска, Хрватска, Француска, Велика Британија, Немачка, Грчка, Мађарска, Израел, Кенија, Швајцарска, Шведска, Турска, Украјина и наравно Србија. На овом престижном такмичењу КБС Наисус представљали су:

 

Урош Митровић - златна медаља,

Борис Јанковић - златна медаља,

Душан Ивковић - златна медаља,

Стеван Ивковић - златна медаља.

 

Serbia open 2013-1

Златни момци КБС Наисус-а са репрезентативцем и међународним судијом из В.Британије - Ali Pourtaheri

 

          - Отворено првенство Србије у формама одржано је након Светског првенства, са кога смо се вратили са до сада највећим успехом - уласком у финале и освојеним 7.местом. То је разлог недоласка многих екипа али и поред тога такмичари неких од земаља су репрезентативци истих. Такође су били пријављени и неки од националних тимова, попут Велике Британије, Мађарске, Израела, Бугарске, Швајцарске, Шведске и Украјине. У тако озбиљној конкуренцији, КБС Наисус је са четири такмичара освојио четири златних медаља. - рекао је први човек КБС Наисус-а - Небојша Анђелковић.

 

          Овом приликом Национални тим Србије није био пријављен, већ су такмичари такмичили за своје клубове, али су били под будним оком Стручног тима Техничке репрезентације Србије, а нарочито они који претендују на место у А тиму селекције. Управо из тог разлога, Небојша Анђелковић био је један од представника судија, који су делили правду на овом међународном такмичењу.

 

Bali tim Srbije

Репрезентација Србије са ген.сек.ТАС-а - Зораном Ћендићем

пред пут на Светско првенство у Индонезији

 

          - Велики број такмичења на којима смо учествовали у земљи и иностранству те представљали Град Ниш на најбољи могући начин - освајањем медаља, оставља жал за могућим постигнућима. Тај жал се огледа у томе што смо могли још у бољем светлу да се докажемо и освојимо још и више одличја, да је испуњено обећање од стране Градоначелника Града Ниша као подписник Решења Градоначелника Града Ниша број 745 а у оквиру суфинансирања "Годишњих програма спортских организација којима се остварују потребе и интереси грађана у области спорта у граду Нишу" за 2013.год. - завршио је Небојша Анђелковић, главни тренер КБС Наисус-а.

Пријатељи клуба

Статистика

visitors by country counter

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61