Get Adobe Flash player
Prev Next

7 медаља на 1.Кондор КУП-у

18.06.2018.

              Протеклог викенда (16.јуна) у спортској хали "Асикс арена" у Софији одржан је 1.Кондор КУП (како у техничким дисциплинама тако и у борбама) на којима су такмичари КБС Наисус-а освојили...

Cela vest...

12 медаља на Астерикс КУП-у 2018

28.05.2018.

              Након 13 медаља на државном првенству, такмичари КБС Наисус-а на међународном такмичењу Астерикс КУП-у освојили су 12 медаља - 7 златних, 4 сребрних и 1 бронзану.

Cela vest...

13 медаља на Првенству Србије за КБС Наи…

22.05.2018.

              Протеклог викенда (20.априла) у спортској хали "Визура" одржано је Првенство Србије на коме су такмичари КБС Наисус-а освојили су 13 медаља - 7 златних, 2 сребрне и 4 бронзаних.

Cela vest...

Ђорђе двоструки шампион

16.04.2018.

              За викенд (15.априла) КБС Наисус је учествовао на Отвореном првенству Шапца на коме су освојена 3 одличја - 2 златна и 1 сребрно, док је у Бугарској освојена бронзана медаља.

Cela vest...

Исидора првак државе а Вук трећи

05.04.2018.

              За викенда (31.марта) КБС Наисус је учествовао на Првенству Србије за пионире и сениоре на коме су освојена 2 одличја - 1 златно и...

Cela vest...

Отворено првенство Војводине

 

          На Отвореном првенству Војводине 17.новембра текуће године међу безмало 500 такмичара, КБС Наисус је успео извојевати четири одличја - два златна и по једно сребрно и бронзано.

  

          У највећем граду северног војводства Србије или "Српској Атини", како многи називају Нови Сад, одржало се треће по реду Отворено првенство Војводине у велелепној хали Спенса. Да такмичење не остане на националном нивоу већ има међународни карактер, својим учешћем учинили су такмичари Босне и Херцеговине. КБС Наисус су представили следећи такмичари:

 

  

Лазар Јованчић (пионир -33кг) - 9.место,

 

Немања Петровић (пионир +40кг) - 3.место,

 

Никола Станковић (кадет -49кг) - 2.место,

 

Стеван Ивковић (сениор -74кг) - 5.место,

 

                              (форме - сениор индивидуално) - 1.место,

 

Душан Ивковић (форме - сениор индивидуално) - 1.место.

 

 

Vojvodina Open

- екипа КБС Наисус-а у новосадском Спенсу -  

 

          На такмичењу, које се организује након неколико година паузе, појавила се већина клубова из Србије као и екипе из Босне и Херцеговине, те учинили веома квалитетним овај турнир. Лазар у самом жребу није имао среће јер је у првом колу изгубио од две године старијег Огњена Седлара (ТК "Фаворит" - Нови Сад), златног са КУПСрбије. Немањи је услед напорног пута након два добијена меча концентрација пала те је са 1:2 изгубио од шампиона турнира Алексе Марјановића (ТК "Империум" - Земун) те освојио бронзану медаљу. Након феноменалне демонстрације на КУПЦара Константина у Нишу, када је освојио златну медаљу, недовољан опоравак како од повреде тако и од кратке болести, учинио је да се Никола морао задовољити сребрним одличјем.

 

 

          Браћа Ивковић - Душан и Стеван, освојили су златне медаље у техничкој дисциплини. Пошто су сви завршили са својим мечевима, Стеван је имао подршку својих клупских другара као последњи такмичар КБС Наисус-а који је наступио. Иако је такмичар из Зрењанина (Радован Мијановић) водио током читавог меча, а у једном тренутку и са 4 поена разлике, Стеван је успео да му се приближи. Међутим, на крају је ипак једним поеном разлике (11:12) славио његов противник те се Стеван није окитио још једном медаљом, заузевши 5.место.

 

          - У свеукупном пласману најбољи су били такмичари из Руме - ТК "Змај", а затим ТК "Азија" - Београд и ТК "Елит" - Инђија. КБС Наисус је у кадетској конкуренцији заузео 12.место, што је одлична позиција имајући у виду напорно путовање а релативно одморне противнике. Већ наредног викенда нас очекује Отворено првенство Србије у формама, где се надам да ћемо успети да на крају сезоне постигнемо прошлогодишњи успех у броју освојених медаља. - завршио је Небојша Анђелковић, први човек КБС Наисус-а.

Пријатељи клуба

Статистика

visitors by country counter

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61