Get Adobe Flash player

Припреме ТК Бањица у Нишу

13.02.2018.

              У току школског распуста, нишки теквондисти имали су прилику да обогате своје искуство тренирајући са такмичарима из београдског теквондо клуба Бањица.

Cela vest...

Завршне припреме за Светско првенство

 

           Након припремних такмичења, Техничка репрезентација Србије завршава припремама на Омладинском спортском кампу - Караташ а за предстојеће Светско техничко првенство у Индонезији (од 31.октобра до 03.новембра 2013.год.).

  

       Новембра месеца 2012.год. је од стране Теквондо асоцијације Србије изабран стручни тим Техничке репрезентације Србије у саставу Љубиша Ракић (главни тренер репрезентације), Бранислав Куруца и Небојша Анђелковић (тренери репрезентације). За ових годину дана испланиран је одређени број окупљања ширег списка репрезентације, који је реализован на месечном нивоу, али и чешће по потреби. Такође, у сврху што боље припреме такмичара за смотре најбољих у Европи и свету, проширени национални тим Србије учествовао је на такмичењима, где су се појављивали и репрезентативци других земаља.

 

 DSC 0718 s

Освајачи Балканског првенства

- Бар (Црна Гора) -

 

          - Да смо спремни да дамо све од себе, показали смо у Бару (Црна Гора) на Балкаском шампионату, где смо тријумфоваликао и у главном граду Мађарске, где смо поред репрезентација Финске, Данске, Шведске, Шпаније, Велике Британије, Швајцарске, Немачке, Аустрије, Турске и др., заузели такође прво место у екипном пласману. На претходном првенству Старог континента је Техничка репрезентација Србије по први пут у историји освојила не једну већ три одличја. - рекао је Љубиша Ракић, главни тренер Техничке репрезентације Србије.

 

1 Hungary 2013 

Освајачи Отвореног првенства Мађарске

- Будимпешта (Мађарска) -

 

          Као један од тренера, али и у улози такмичара и капитена репрезентације, Бранислав Куруца ће имати можда и најтежи задатак него до сада. Искуство стечано на претходним Светским и Европским првенствима, поред подизања морала националном тиму, искористиће како би се нашао у финалу са најбољима те се надамо и окитити неким од одличја.

 

 alicante 2013

Освајачи медаља и тим Србије на Европском првенству

- Аликанте (Шпанија) -

 

     - Ова година је била више него успешна како за репрезентативце појединачно, тако и за цео српски национални тим. Поред европских одличја, окитили смо се и медаљама са турнира А класе, чак један од истих и освојили (Отворено првенство Мађарске). Сада нас очекују завршне припреме на Караташу од 20. до 25.октобра а све то за светску смотру најбољих од 31.октобра до 03.новембра на Балију (Индонезија). Надамо се успеху на Светском првенству те на још бољи начин да окончамо овај једногодишњи циклус и утабамо стазе за будућа достигнућа и велике резултате. - завршио је Небојша Анђелковић, тренер Техничке репрезентације Србије.

 

Пријатељи клуба

Статистика

visitors by country counter

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61