Get Adobe Flash player
Prev Next

7 медаља на 1.Кондор КУП-у

18.06.2018.

              Протеклог викенда (16.јуна) у спортској хали "Асикс арена" у Софији одржан је 1.Кондор КУП (како у техничким дисциплинама тако и у борбама) на којима су такмичари КБС Наисус-а освојили...

Cela vest...

12 медаља на Астерикс КУП-у 2018

28.05.2018.

              Након 13 медаља на државном првенству, такмичари КБС Наисус-а на међународном такмичењу Астерикс КУП-у освојили су 12 медаља - 7 златних, 4 сребрних и 1 бронзану.

Cela vest...

13 медаља на Првенству Србије за КБС Наи…

22.05.2018.

              Протеклог викенда (20.априла) у спортској хали "Визура" одржано је Првенство Србије на коме су такмичари КБС Наисус-а освојили су 13 медаља - 7 златних, 2 сребрне и 4 бронзаних.

Cela vest...

Ђорђе двоструки шампион

16.04.2018.

              За викенд (15.априла) КБС Наисус је учествовао на Отвореном првенству Шапца на коме су освојена 3 одличја - 2 златна и 1 сребрно, док је у Бугарској освојена бронзана медаља.

Cela vest...

Исидора првак државе а Вук трећи

05.04.2018.

              За викенда (31.марта) КБС Наисус је учествовао на Првенству Србије за пионире и сениоре на коме су освојена 2 одличја - 1 златно и...

Cela vest...

3. рођендан КБС Наисус-a

 

          Клуб борилачких спортова "Наисус" је прославио 3. рођендан, код једног од својих чланова, окупивши како чланове тако и њихове ближње.

  

logo KBS Naisus          Иако је 5.август дан оснивања КБС Наисус-а, прослава рођендана се одржала дан раније услед викенда. Како део чланова није био у прилици да присуствује прослави, то је иста одржана са око 40 присутних чланова и мањим бројем родитеља.

 

          - Жао ми је што нису присутни сви наши чланови али како су одмори, како школских установа тако и на радним местима, то је њихово одсуство донекле и оправдано. Оно што радује јесте чињеница да нас је сваке године све више па самим тим су и успеси клуба већи. - рекао је први човек КБС Наисус-а - Небојша Анђелковић, подсетивши притом на успехе у протеклих 3 године постојања клуба.

 

          Од 5.августа 2010.год. па до данашњег дана клуб је, поред манифестација, разних презентација и семинара, учествовао на 43 такмичења - 23 домаћих (рачунајући Првенства Србије и државне КУП-ове) и 20 међународних. Том приликом је освојено чак 197 медаља - 87 златних, 56 сребрних и 54 бронзаних одличја. Међу успехе клуба убрајамо и сарадњу са интернационалним стручњацима - Yeong Beom Kang-ом, Ky Tu Dang-ом, Аndrey Кochergin-ом, Ioannis Pyrgelis-ом, Lee Kyu Hyung-ом, Ioannis Kadatis-ом. Такође се сарадња и са домаћим стручњацима развијала и то најпре са Љубишом Ракићем и Браниславом Куруцом али и са Јованом Дедићем, Драганом Јовићем и др.

 

DSCF6276

свечана додела диплома са полагања

за ученичка звања (29. и 30.јун 2013.год.)

 

          - Поред ових успеха, мора се напоменути да смо главни кривци што се по први пут у историји нишког теквондоа одржао званичан тренинг Националног тима у Нишу. Такође, тренутно смо једини клуб у Нишу који има репрезентативце, те поред моје маленкости у Б тим репрезентације су се нашли и Урош Митровић и Александар Каличанин. 2012.год. је Никола Станковић проглашен за Најбољег спортисту Општине Пантелеј, да би ове године за ђака генерације био проглашен Урош Митровић. - рекао је Небојша Анђелковић, актуелни тренер Техничке репрезентације Србије, која се заједно са Љубишом Ракићем на челу и Браниславом Куруцом са Европског првенства вратила са чак три одличја.

 

          Судијска организација клуба представља најјачу организацију јужно од Београда, бројећи чак шест судија и то: Бојан Раденковић (IV ранг), Милан Стојиљковић (III ранг), Урош Смиљанић (III ранг), Марко Димитријевић (III ранг), Дејан Живковић (I ранг) и Небојша Анђелковић (интернационални судија). Управо ова чињеница је довела до тога да наша иницијатива буде озбиљно схваћена и покренута Судијска организација Града Ниша, чији је председник Дејан Живковић.

 

          Надамо се да ћемо и у будућности бити једни од најбољих не само у Нишу већ и шире те на најбољи могући начин афирмисати здрав живот и спорт. Тиме ћемо промовисати и наш град (чијој се подршци како моралној тако и финансијској надамо), који ће бити препознатљив по раду и успеху младих људи нашег клуба у овом делу Балкана.

Пријатељи клуба

Статистика

visitors by country counter

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61