Get Adobe Flash player

Припреме ТК Бањица у Нишу

13.02.2018.

              У току школског распуста, нишки теквондисти имали су прилику да обогате своје искуство тренирајући са такмичарима из београдског теквондо клуба Бањица.

Cela vest...

Викенд семинар са ТК "Империум" из Земуна у Нишу

 

          Протеклог викенда у Нишу одржан је викенд семинар са члановима теквондо клуба "Империум" из Земуна а као део пројекта у борби против насиља у спорту.

 

      Екипа ТК "Империум" је првенствено требала доћи у Ниш поводом такмичења заказаног за 23.јун - КУП Цара Константина у организацији Академије боричачких вештина. Не знајући да ће поменуто такмичење бити отказано, договор је био да се само дан раније одради заједнички тренинг са КБС Наисус-ом. Како се не би отказивао и планирани тренинг а са друге стране је направљен простор за дужи боравак, то је постављен нови договор - организација викенд семинара.

IMG 20130622 132114

- део учесника викенд семинара -

(КБС Наисус и ТК Империум)

 

           Организација семинара је припала домаћину - КБС Наисус-у, како је исти одржаван у Нишу 22. и 23.јуна текуће године. Два тренинга дневно садржала су како и елементе технике и форми, тако и комбинације техника које се најчешће употребљвају у спарингу. Размена искустава била је примарни циљ као и дружење, које је било неизоставни фактор ове сарадње.

 

          - Крај такмичарске сезоне донео је затишје у такмичарском смислу али не и у активностима Клуба. Овај викенд смо угостили другаре из Земуна, који су били одушевљени пријемом те уручили позив да будемо њихови гости кад то пожелимо. Такође припрема оних чланова који се увелико спремају за полагање, била је идеална провера са онима који нису из клупског колектива. Сарадња у оваквом и/или сличном облику ће сигуран сам бити настављена можда чак и преко лета, а постоји и могућност заједничких припрема средином августа на Караташу. Такође се мора напоменути да је и овај викенд семинар уврштен у заједнички пројекат са Спортским савезом Ниша а реч је о борби против насиља у спорту. - завршио је први човек КБС Наисус-а - Небојша Анђелковић. 

 

          Семинар је одржан у сали за борилачке спортове Спортског савеза Ниша, који је и овог пута, а као један од партнера и носиоца пројекта, уступио салу на коришћење. Тиме је овај семинар и успешно организован на чему је КБС Наисус веома захвалан Спортском савезу Ниша и Надици Ивковић (ген.сек. ССН-а) али се мора поменути Одсек за спорт Града Ниша, који је похвалио акцију.

Пријатељи клуба

Статистика

visitors by country counter

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61