Get Adobe Flash player
Prev Next

7 медаља на 1.Кондор КУП-у

18.06.2018.

              Протеклог викенда (16.јуна) у спортској хали "Асикс арена" у Софији одржан је 1.Кондор КУП (како у техничким дисциплинама тако и у борбама) на којима су такмичари КБС Наисус-а освојили...

Cela vest...

12 медаља на Астерикс КУП-у 2018

28.05.2018.

              Након 13 медаља на државном првенству, такмичари КБС Наисус-а на међународном такмичењу Астерикс КУП-у освојили су 12 медаља - 7 златних, 4 сребрних и 1 бронзану.

Cela vest...

13 медаља на Првенству Србије за КБС Наи…

22.05.2018.

              Протеклог викенда (20.априла) у спортској хали "Визура" одржано је Првенство Србије на коме су такмичари КБС Наисус-а освојили су 13 медаља - 7 златних, 2 сребрне и 4 бронзаних.

Cela vest...

Ђорђе двоструки шампион

16.04.2018.

              За викенд (15.априла) КБС Наисус је учествовао на Отвореном првенству Шапца на коме су освојена 3 одличја - 2 златна и 1 сребрно, док је у Бугарској освојена бронзана медаља.

Cela vest...

Исидора првак државе а Вук трећи

05.04.2018.

              За викенда (31.марта) КБС Наисус је учествовао на Првенству Србије за пионире и сениоре на коме су освојена 2 одличја - 1 златно и...

Cela vest...

Четири медаље на Отвореном првенству Аустрије

 

          Након одржаног Отвореног првенства Аустрије у борбама, одржан је такође А класе али у формама, где је српски тим освојио је четири медаље - једну златну и три бронзане.

 

 

 austriaforme2013

Техничка репрезентација Србије, ген.сек. ТАС - Зоран Ћендић

и председник Аустријске теквондо федерације - Реза Задемохамад

 

          Наиме, у Инсбруку је 1. и 2.јуна одржано Отворено првенство Аустрије у борбама, где је Национални тим Србије освојио 3.место у екипном пласману освојивши 14 медаља (3 златне, 2 сребрне и 9 бронзаних) од 46 такмичара који су га представљали. По истом принципу је у Бечу је одржано Отворено првенство Аустрије али у формама, на ком је наступило више од 300 такмичара из 20 земаља. Међу земљама учесницама нашла се и Србија, чији је тим сачињавало 12 такмичара распоређених у А и Б тим. Предвођена тренерским тимом у саставу Љубиша Ракић, Бранислав Куруца и Небојша Анђелковић, Техничка репрезентација Србије домогла се 13. позиције у свеукупном пласману, што до сада представља најбољи пласман Националног тима на неком турниру А класе у формама. За Национални тим су наступили:

 

 

 

кадети:

 

 

Олга Петровић - златна медаља,

Немања Јанковић - 11.место,

Михајло Головић - квалификације,

Урош Митровић - квалификације,

Марија Познановић - квалификације.

 

 

кадетски пар:

 

 

Петровић и Головић - 3.место,

Познановић и Јанковић - 5.место.

 

 

сениори до 29 год.:

 

 

Нина Петковић - 12.место,

Милош Петковић - квалификације,

Јелена Илић - квалификације,

Александар Каличанин - квалификације.

 

 

сениорски пар до 29 год:

 

 

Петковић и Петковић - 6.место.

 

 

сениори до 39 год.:

 

 

Бранислав Куруца - 5.место,

Лазар Манојловић - 11.место.

 

 

сениори до 49 год.:

 

 

Бојан Тодоровић - 3.место.

 

 

сениорски тим преко 30 год.:

 

 

Куруца, Манојловић и Тодоровић - 3.место.

 

 

 

Olga Petrovic          - Иако смо били надомак освајања још пар медаља, задовољни смо постигнутим успехом на овогодишњем Отвореном првенству Аустрије. Како смо до сада освајали једну до две медаље на А класа турнирима, види се напредак и минули рад. Оно што се мора напоменути јесте да су све квалитетнија такмичења ове врсте али и број такмичара је сваке године све већи. Управо због тога је организатор на само пар минута од старта категорије, у којој су наступили Милош Петковић и Александар Каличанин, извршили промену то је утицало на пласман у полуфинале. Са друге стране, лично сам задовољан што су се у Б репрезентативном тиму нашли и Александар Каличанин и Урош Митровић, којима је ово био дебитантски наступ те се надам да ће им бити добар подстрек за даљи и још успешнији рад. - рекао је један од тренера Техничке репрезентације Србије - Небојша Анђелковић.

 

          Тренерски тим није пропустио прилику да се види са великим пријатељем и носиоцем црног појаса 6.ДАН - Yong Beom Kang-ом, чији се долазак у Београд очекује највероватније новембра месеца. Том приликом мастер Канг је даровао специјалним добоцима Ракића, Куруцу и Анђелковића, што представља изузетну част и на чему су сва тројица неизмерно захвална.

 

          Поред такмичара, на овом престижном турниру у престоници Аустрије, учешће као делиоци правде нашли су се Небојша Анђелковић и Владан Цветковић, као Интернационалне судије, док је у улози координатора била Наташа Бајић.

 

 

Пријатељи клуба

Статистика

visitors by country counter

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61