Get Adobe Flash player
Prev Next

7 медаља на 1.Кондор КУП-у

18.06.2018.

              Протеклог викенда (16.јуна) у спортској хали "Асикс арена" у Софији одржан је 1.Кондор КУП (како у техничким дисциплинама тако и у борбама) на којима су такмичари КБС Наисус-а освојили...

Cela vest...

12 медаља на Астерикс КУП-у 2018

28.05.2018.

              Након 13 медаља на државном првенству, такмичари КБС Наисус-а на међународном такмичењу Астерикс КУП-у освојили су 12 медаља - 7 златних, 4 сребрних и 1 бронзану.

Cela vest...

13 медаља на Првенству Србије за КБС Наи…

22.05.2018.

              Протеклог викенда (20.априла) у спортској хали "Визура" одржано је Првенство Србије на коме су такмичари КБС Наисус-а освојили су 13 медаља - 7 златних, 2 сребрне и 4 бронзаних.

Cela vest...

Ђорђе двоструки шампион

16.04.2018.

              За викенд (15.априла) КБС Наисус је учествовао на Отвореном првенству Шапца на коме су освојена 3 одличја - 2 златна и 1 сребрно, док је у Бугарској освојена бронзана медаља.

Cela vest...

Исидора првак државе а Вук трећи

05.04.2018.

              За викенда (31.марта) КБС Наисус је учествовао на Првенству Србије за пионире и сениоре на коме су освојена 2 одличја - 1 златно и...

Cela vest...

Два златна и једно сребрно одличје на Дан Гун-у 2013.

 

            Након белгијског Гента, где је одржано Отворено првенство Белгије (06. и 07.априла), у хрватској престоници Александар Каличанин освојио је две златне и једну сребрну медаљу.

 

            Северозападно од Брисела, као главног града Белгије, налази се град Гент, који је по броју становника приближне величине Ниша. Већ тридесет четврти пут заредом одржава се Отворено првенство Белгије, окупљајући сам крем европског и светског теквондоа. На овом А класа турниру, такмичарских представника КБС Наисус-а нажалост није било, али зато се Небојша Анђелковић у улози тренера националног тима побринуо да Ниш има свог представника на овом престижном турниру. Иако је исти био позван од стране самог организатора као међународни судија, услед неспортског потеза појединаца дошло је до "неспоразума", који се није могао разрешити те је организатор био приморан повући свој позив. Надамо се да се то никада више неће десити а нарочито без оправданог и утемељеног разлога !!!

 

Sale            Да и у овом кварталу освојимо међународна одличја побринуо се члан нашег Клуба - Александар Каличанин, освојивши 2 златна и 1 сребрно одличје на Дан Гун Опен-у, одржаном у Загребу 13.априла текуће године. Наиме, наступивши у три дисциплине Александру је за мало избегло и треће златно одличје, али је мањак концентрације и умор од путовања узео свој данак те се морао задовољити сребрном медаљом у формама. Освајања другог места у овој дисциплини га је пренуло те је у дисциплини кик лако узео медаљу, немајући велики број противника спрам себе, али и у дисциплини борби где је у финалу био бољи од мађарског представника Kristof Deli (Sarga Tenger Egyesulet). Тим КБС Наисус-а је овим успехом заузео феноменално 4.место у поретку тимова у сениорској конкуренцији те је фалило само пар бодова да се у Ниш вратимо са пехаром у рукама.

 

            - Са укупно 38 освојених одличја у првом тромесечју, од тога 14 златних, 14 сребрних и 10 бронзаних медаља, Клуб оправдава поверење које је указано од стране Града Ниша, иако средства из буџета нису још увек пристигла. Такође ово представља добру увертиру у даљи рад и за такмичења која нас очекују у предстојећем кварталу а то су како државна првенства тако и међународна такмичења те по који турнир у оквиру Србије. - завршио је задовољан успесима први човек КБС Наисус-а - Небојша Анђелковић.

Пријатељи клуба

Статистика

visitors by country counter

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61