Get Adobe Flash player
Prev Next

16 медаља и пехар на КУП-у Србије

25.09.2018.

              На управо одржаном КУП-у Србије такмичари КБС Наисус-а освојили су 16 медаља - 11 златних, 1 сребрну и 4 бронзаних, као и пехар за 2.место у екипном пласману.

Cela vest...

Урош је поново шампион Балкана

15.09.2018.

              На Балканском шампионату у Румунији члан КБС Наисус-а и Техничке репрезентације Србије - Урош Митровић, поново се окитио златним одличјем и понео титулу првака Балкана.

Cela vest...

Власина камп и 8.година Клуба

13.08.2018.

              Камп на Власини је поново с поносом понео епитет међународни, окупивши притом 80 учесника из Србије, Бугарске и Македоније. У оквиру истог одржано је и такмичење у недељу 05.августа,...

Cela vest...

168 медаља у првој половини 2018.год.

21.07.2018.

              Сумирајући прву половину 2018.године са 14 такмичења, на којима су такмичари КБС Наисус-а узели учешће, у Ниш су донели чак 168 медаља - 83 златних, 50 сребрних и 35...

Cela vest...

7 медаља на 1.Кондор КУП-у

18.06.2018.

              Протеклог викенда (16.јуна) у спортској хали "Асикс арена" у Софији одржан је 1.Кондор КУП (како у техничким дисциплинама тако и у борбама) на којима су такмичари КБС Наисус-а освојили...

Cela vest...

Milica Mandić u poseti Nišu

          U organizaciji Sportskog saveza Niša Tekvondo saveza centralne i jugoistočne Srbije, olimpijski tim na čelu sa Draganom Jovićem - Galetom olimpijskom šampionkom Milicom Mandić.

          Iako ne po prvi put Dragan Jović - Gale doveo je u Niš svoj tim ali ovog puta "pojačan" osvajačicom najsjajnije olimpijske medalje - Milicom Mandić. U prepunoj sali Sportskog saveza Niša sa oduševljenjem i gromoglasnim aplauzom dočekana je olimpijska šampionka uz klicanje najmlađih. Kako nije bilo dovoljno mesta usled prevelike zainteresovanosti niških tekvondista, odrađen je više prikaz sa najmlađima za medije, na kom je Milica odradila par vežbica te kasnije naizmenično sa njenim trenerom postavljali fokuser.

          - Iznenađen sam ali istovremeno i obradovan tolikim brojem vežbača u Nišu, što samo pokazuje da je i Niš na pravom putu u postajanju pravog tekvondo centra, što i jeste u ovom delu Srbije. U priči sa trenerima niških klubova a i iz interesovanja koje sam video u sali, postoji problem manjka prostora za trening, preko potrebni klubovima kako bi mogli da se razvijaju kako u kvantitativnom tako i u kvalitativnom smislu. - rekao je trener olimpijske šampionke - Dragan Jović Gale.

          Odgovorivši na pitanja novinara pre nego je ušla u salu, Milica nije skrivala radost prijema kako niških čelnika i novinara, tako kasnije i tekvondista, a naročito onih najmlađih. Uz osmeh Milica je odgovarala svima koji su želeli njen autogram te da se za uspomenu slikaju sa srpskom šampionkom.

          - Trenutno se lagano ulazim u naredni olimpijski ciklus i pripreme za Olimpijske Igre u Riju 2016.god. Ono što će mi u neku ruku biti olakšavajuća okolnost jeste činjenica da znam šta i kako treba raditi da bi se do medalje stiglo. I do Olimpijskih Igara u Londonu išla sam korak po korak, kao i na samim Igrama, odrađujući meč po meč. To savetujem i budućim šampionima. - rekla je između ostalog olimpijska pobednica iz Londona - Milica Mandić.

          Ovaj olimpijski tim na čelu sa Milicom Mandić i njenim trenerom Draganom Jovićem, rekli su da u ovom delu Srbije ima puno potencijala, ali da su neophodni rad i odricanje. S tim u vezi najavili su i održavanje trodnevnog seminara na proleće. Na taj način će umnogome pomoći afirmaciji i povećanjem kvaliteta tekvondoa kako u Nišu, tako i u ovom delu Srbije.

Galerija slika

Пријатељи клуба

Статистика

visitors by country counter

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61