Get Adobe Flash player
Prev Next

16 медаља и пехар на КУП-у Србије

25.09.2018.

              На управо одржаном КУП-у Србије такмичари КБС Наисус-а освојили су 16 медаља - 11 златних, 1 сребрну и 4 бронзаних, као и пехар за 2.место у екипном пласману.

Cela vest...

Урош је поново шампион Балкана

15.09.2018.

              На Балканском шампионату у Румунији члан КБС Наисус-а и Техничке репрезентације Србије - Урош Митровић, поново се окитио златним одличјем и понео титулу првака Балкана.

Cela vest...

Власина камп и 8.година Клуба

13.08.2018.

              Камп на Власини је поново с поносом понео епитет међународни, окупивши притом 80 учесника из Србије, Бугарске и Македоније. У оквиру истог одржано је и такмичење у недељу 05.августа,...

Cela vest...

168 медаља у првој половини 2018.год.

21.07.2018.

              Сумирајући прву половину 2018.године са 14 такмичења, на којима су такмичари КБС Наисус-а узели учешће, у Ниш су донели чак 168 медаља - 83 златних, 50 сребрних и 35...

Cela vest...

7 медаља на 1.Кондор КУП-у

18.06.2018.

              Протеклог викенда (16.јуна) у спортској хали "Асикс арена" у Софији одржан је 1.Кондор КУП (како у техничким дисциплинама тако и у борбама) на којима су такмичари КБС Наисус-а освојили...

Cela vest...

Yeong Beom Kang ponovo u Beogradu

          Nakon dve godine, korejski majstor tekvondoa i hapkidoa - Yeong Beom Kang ponovo je boravio u Beogradu, održavši seminar kao i polaganje, kako za učenička tako i za majstorska zvanja.

          U organizaciji Beogradskog tekvondo saveza poslednji vikend u oktobru mesecu, tačnije 27. i 28.oktobar, predviđen je za edukativni seminar u oblasti tekvondo i hapkido veština. Prikaz ovih dveju korejskih veština da su više od sporta tj. da poseduju kompleksniju strukturu, bio je smisao celokupnog seminara. Prava osoba da koncept te ideje iznese u pravom svetlu, bio je korejski majstor tekvondoa i hapkidoa Yeong Beom Kang, nosilac crnog pojasa 6.DAN.

          - Drago mi je da vidim dosta novih lica na seminaru a nekih od vas se sećam od pre dve godine, kada sam takođe bio gost u Beogradu. Tekvondo i hapkido predstavljaju ne samo sport, koji je mnogo prisutniji kako na treninzima tako i u javnosti, već veštine koje se izučavaju tokom čitavog života i predstavljaju nepresušni izvor volje i inspiracije u životu. - rekao je Yeong Beom Kang.

          Seminar je sadržao sve elemente koji oblikuju ove veštine i prave razliku od drugih borilačkih veština i sportova, koji su bili pomenuti od strane korejskog majstora. U ulozi demonstratora našao se austrijski majstor nosilac crnog pojasa 2.DAN - Michael Krc, koji je već duži niz godina u školi koju predvodi Yeong Beom Kang zajedno sa svojim ocem - Doo Sik Kang-om 9.DAN, mnogo poznatijim u svetu korejskih borilačkih veština.

          - Velika nam je čast bila da, nakon dve godine pauze, ponovo ugostimo master Kanga u Beogradu. Saradnju sa Doo Sik Kang-om ostvarujemo devedesetih godina, da bi velikog majstora zamenio njegov sin a takođe veliki poznavalac borilačkih veština - Yeong Beom Kang. Kako je grupa učesnika seminara bila heterogena, to je i program bio tako koncipiran da su svi učesnici njegovim sadržajem bili i više nego zadovoljni. - rekao je generalni sekretar BTS - Ljubiša Rakić.

          Pored ostalih ekipa, u većem broju su učestvovale ekipe TK "Favorit" iz Novog Sada, KBS "Beograd" KBS "Naisus"-a.

          - U okviru seminara organizovano je i polaganje kako za učenička zvanja tako i za majstorska, gde je od naših članova jedino Milan Stojiljković izašao na polaganje. Rezultati polaganja naknadno će biti javljeni ali je i sam master Kang pohvalio sve učesnike te njihovu upornost i izdržljivost. Pored Milana, koji je dao svoj maksimum zalaganja, na seminaru su učestvovali i Uroš Mitrović Dušan Ivković. Kao i pre dve godine, u komisiji za polaganje našao sam se zajedno sa glavnim trenerom TK "Favorit"-a i mojim velikim prijateljem - Branislavom Kurucom, što za obojicu predstavlja posebnu čast. - završio je prvi čovek KBS "Naisus"-a - Nebojša Anđelković.

Galerija slika

Пријатељи клуба

Статистика

visitors by country counter

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61