Get Adobe Flash player
Prev Next

7 медаља на 1.Кондор КУП-у

18.06.2018.

              Протеклог викенда (16.јуна) у спортској хали "Асикс арена" у Софији одржан је 1.Кондор КУП (како у техничким дисциплинама тако и у борбама) на којима су такмичари КБС Наисус-а освојили...

Cela vest...

12 медаља на Астерикс КУП-у 2018

28.05.2018.

              Након 13 медаља на државном првенству, такмичари КБС Наисус-а на међународном такмичењу Астерикс КУП-у освојили су 12 медаља - 7 златних, 4 сребрних и 1 бронзану.

Cela vest...

13 медаља на Првенству Србије за КБС Наи…

22.05.2018.

              Протеклог викенда (20.априла) у спортској хали "Визура" одржано је Првенство Србије на коме су такмичари КБС Наисус-а освојили су 13 медаља - 7 златних, 2 сребрне и 4 бронзаних.

Cela vest...

Ђорђе двоструки шампион

16.04.2018.

              За викенд (15.априла) КБС Наисус је учествовао на Отвореном првенству Шапца на коме су освојена 3 одличја - 2 златна и 1 сребрно, док је у Бугарској освојена бронзана медаља.

Cela vest...

Исидора првак државе а Вук трећи

05.04.2018.

              За викенда (31.марта) КБС Наисус је учествовао на Првенству Србије за пионире и сениоре на коме су освојена 2 одличја - 1 златно и...

Cela vest...

Ekipa KBS "Naisus"-a osvojila 15 medalja

             Ovog vikenda je petočlana ekipa KBS"Naisus"-a osvojila ukupno 15 medalja na dva takmičenja - Hallelujah CUP i Prvenstvo Beograda.

          U subotu 29.septembra održan je Hallelujah CUP u Karlovcu (Hrvatska), koji se organizuje svake druge godine u gradu na četiri reka. Generalni pokrovitelj jeste korejski Hallelujah Association dok je tehnički organizator Tekvondo klub "Karlovac" na čelu sa prof. Miroslavom Brežanom 8.DAN. Učešće na takmičenju uzelo je preko 650 takmičara iz 12 zemalja: Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Italije, Rumunije, Austrije, Švedske, Luksemburga, Slovačke, Litvanije, Nemačke; dok je jedini tim iz Srbije predstavljala petočlana ekipa KBS "Naisus"-a.

         U ovako jakoj konkurenciji KBS "Naisus" je osvojio 7 medalja i to 4 zlatnih, 2 srebrne i 1 bronzana. U olimpijskoj disciplini najmlađi član ekipe Uroš Mitrović osvojio je bronzanu medalju u kategoriji kadeta do 45kg, Igor Kaličanin srebrno odličje u olimpijskoj seniorskoj kategoriji do 80kg, da bi se zlatom okitio njegov mlađi brat Aleksandar Kaličanin u konkurenciji juniora u apsolutnoj kategoriji. Što se formi tiče srebrno odličje pripalo je Nebojši Anđelkoviću, koji se našao koji deo poena iza slovačkog reprezentativca. Ono što raduje jeste da su se zlatnim odličje okitili Uroš Mitrović u konkurenciji kadeta, Aleksandar Kaličanin u konkurenciji juniora, da bi u kategoriji kreativnih formi po prvi put za klub nastupio Miodrag Antić i oduševio prepunu halu "Mladost" i sve prisutne, popevši se pritom na najviši stepenik pijedestala.

          Nakon uspešnog nastupa u Karlovcu, odmah sa puta ekipa KBS "Naisus"-a uputila se u Mladenovac, gde se u hali sportskog centra "Ljubomir Ivanović - Gedža" održalo Prvenstvo Beograda. Pored KBS "Naisus", gostujuće ekipe bile su još i TK "Šabac" iz Šapca TK "Favorit" iz Novog Sada, a sve to u cilju nastavka saradnje sa Beogradskim tekvondo savezom. Na ovom turniru u disciplini borbi, Uroš Mitrović osvojio srebrnu medalju, dok su zlatna odličja pripala braći Kaličanin - Aleksandru u juniorskoj konkurenciji u apsolutnoj kategoriji i Igoru u seniorskoj konkurenciji u kategoriji do 80kg. U formama Uroš Mitrović osvojio je zlatno odličje, Aleksandar Kaličanin srebrno odličje dok je u prezentaciji tehnike (popularno nazvanoj Kik) Uroš osvojio bronzanu medalju a Aleksandar srebrnu. Miodrag Antić je svojim akrobatskim sposobnostima ponovo oduševio i dobio gromoglasan aplauz od publike iz Mladenovca, izvodeći kreativnu formu prepunu akrobatskih finesa.

          - Veoma uspešan vikend je za nama, gde smo odradili dva takmičenje - u Mladenovcu revijalnog karaktera dok u Karlovcu međunarodni turnir, posećen od strane skoro 60 ekipa iz 12 zemalja. A moram napomenuti da je naš klub bila jedina ekipa koja je predstavljala Srbiju !!! Kada sumiramo rezultate, petočlana ekipa KBS "Naisus"-a osvojila je 8 zlatnih, 5 srebrnih 2 bronzane medalje. Ovo je prelepa uvertira za predstojeći vikend, kada se u Hali sportova na Novom Beogradu održava KUP Srbije - i to 6.oktobra u formama i borbama samo u konkurenciji pionira a 7.oktobra u borbama u konkurenciji kadeta, juniora i seniora. Nadamo se da ćemo se i sa tog takmičenja vratiti sa pregršt medalja, što će opravdati poverenje gradskih i opštinskih čelnika, kao i finansijsku pomoć koju očekujemo. - završio je prvi čovek KBS "Naisus"-a - Nebojša Anđelković.

Пријатељи клуба

Статистика

visitors by country counter

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61