Get Adobe Flash player
Prev Next

16 медаља и пехар на КУП-у Србије

25.09.2018.

              На управо одржаном КУП-у Србије такмичари КБС Наисус-а освојили су 16 медаља - 11 златних, 1 сребрну и 4 бронзаних, као и пехар за 2.место у екипном пласману.

Cela vest...

Урош је поново шампион Балкана

15.09.2018.

              На Балканском шампионату у Румунији члан КБС Наисус-а и Техничке репрезентације Србије - Урош Митровић, поново се окитио златним одличјем и понео титулу првака Балкана.

Cela vest...

Власина камп и 8.година Клуба

13.08.2018.

              Камп на Власини је поново с поносом понео епитет међународни, окупивши притом 80 учесника из Србије, Бугарске и Македоније. У оквиру истог одржано је и такмичење у недељу 05.августа,...

Cela vest...

168 медаља у првој половини 2018.год.

21.07.2018.

              Сумирајући прву половину 2018.године са 14 такмичења, на којима су такмичари КБС Наисус-а узели учешће, у Ниш су донели чак 168 медаља - 83 златних, 50 сребрних и 35...

Cela vest...

7 медаља на 1.Кондор КУП-у

18.06.2018.

              Протеклог викенда (16.јуна) у спортској хали "Асикс арена" у Софији одржан је 1.Кондор КУП (како у техничким дисциплинама тако и у борбама) на којима су такмичари КБС Наисус-а освојили...

Cela vest...

Niš dobio prvog internacionalnog sudiju u tekvondou

          Na upravo završenom Seminaru za internacionalne sudije održanom u Beogradu, Niš je dobio svog prvog međunarodnog sudiju a to je prvi čovek KBS "Naisus"-a - Nebojša Anđelković.

          U srpskoj prestonici od 02. do 06.juna održan je Seminar za internacionalne sudije u formama pod pokroviteljstvom Svetske tekvondo federacije. Krajem prošle i početkom ove godine na raspisan konkurs o organizaciji ovog seminara javila se i Srbija tj. Tekvondo asocijacija Srbije u želji da se, najbolje sudije sveta i oni koji to žele postati, nađu u Beogradu i podele svoje iskustvo sa nađim sudijama, trenerima i takmičarima. Kako je srpski nacionalni savez poslao najbolju ponudu, to je upravo Beograd i bio izabran za ovaj događaj.

          Iako je seminar trebalo da se održi od 06. do 10.juna, datum je promenjen od strane WTF-a a u dogovoru sa TAS-om (o čemu smo već obaveštavali). Ova promena je donela organizatoru pojedine poteškoće oko mesta održavanja seminara te je isti održan na dve lokacije - u Hotelu "Best Western" Republičkom zavodu za sport. Na 17. Seminaru za nove internacionalne sudije odnosno 14. za sudije koje obnavljaju svoje licence, okupilo se preko 70 učesnika iz celog sveta što je bilo za nijansu previše u pogledu prostora održavanja kako teoretskog tako i praktičnog dela seminara. Celodnevna aktivnost (od 09h do 18h) bila je podeljena na teoretski deo koji su uglavnom vodili Grandmaster Ki Yuong Jong 9.DAN (tehnički direktor nacionalnog tima Egipta)i Grandmaster Tong Wan Shin 9.DAN iz Velike Britanije (dvostruki svetski šampion), dok je praktični deo bio dodeljen Grandmaster Ky Tu Dang 8.DAN iz Danske (višestrukom evropskom i svetskom šampionu).

          Pored srspkih predstavnika među kojima izdvajamo srpske reprezentativce i osobe, koje su daleko više od ostalih  uložile u kako samoedukaciju tako i edukaciju drugih, Branislav Kuruca te Nebojša Anđelković, seminaru su prisustvovali predstavnici: Austrije, Hrvatske, Mađarske, Bugarske, Rumunije, Rusije, Egita, Brazila, Švajcarske, Nemačke, Italije, Češke, Danske, Finske, Holandije, Velike Britanije, Škotske, Irske, Turske.

          - Velika je čast naći se na ovakvom seminaru ali i velika odgovornost za u buduće. To što predstavljam prvog međunarodnog sudiju u Nišu ali i južno od Beograda, samo mi daje elan da nastavim samoedukaciju te edukaciju svojih pulena. Nadam se da ćemo uspeti zajedno sa mojim velikim prijateljem Branislavom Kurucom te čelnicima Beogradskog tekvondo saveza nanovo afirmisati što veći broj tekvondista da se oprobaju i naprave svetske rezultate u disciplini formi. U mnogome će tu pomoći i Grandmaster Ky Tu Dang, kao supervizor našeg celokupnog rada te jedan od glavnih savetnika. - rekao je prvi niški međunarodni sudija - Nebojša Anđelković.

Galerija slika

Пријатељи клуба

Статистика

visitors by country counter

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61