Get Adobe Flash player
Prev Next

16 медаља и пехар на КУП-у Србије

25.09.2018.

              На управо одржаном КУП-у Србије такмичари КБС Наисус-а освојили су 16 медаља - 11 златних, 1 сребрну и 4 бронзаних, као и пехар за 2.место у екипном пласману.

Cela vest...

Урош је поново шампион Балкана

15.09.2018.

              На Балканском шампионату у Румунији члан КБС Наисус-а и Техничке репрезентације Србије - Урош Митровић, поново се окитио златним одличјем и понео титулу првака Балкана.

Cela vest...

Власина камп и 8.година Клуба

13.08.2018.

              Камп на Власини је поново с поносом понео епитет међународни, окупивши притом 80 учесника из Србије, Бугарске и Македоније. У оквиру истог одржано је и такмичење у недељу 05.августа,...

Cela vest...

168 медаља у првој половини 2018.год.

21.07.2018.

              Сумирајући прву половину 2018.године са 14 такмичења, на којима су такмичари КБС Наисус-а узели учешће, у Ниш су донели чак 168 медаља - 83 златних, 50 сребрних и 35...

Cela vest...

7 медаља на 1.Кондор КУП-у

18.06.2018.

              Протеклог викенда (16.јуна) у спортској хали "Асикс арена" у Софији одржан је 1.Кондор КУП (како у техничким дисциплинама тако и у борбама) на којима су такмичари КБС Наисус-а освојили...

Cela vest...

Karlovac Open 2012

          U subotu 26.maja održano je Otvoreno prvenstvo Karlovca (Hrvatska) te okupilo bez malo 1.000 takmičara iz 14 zemalja, koji su se okušali i u borbama i u formama.

          Tradicionalni turnir u organizaciji Tekvondo kluba "Karlovac" te njegovog prvog čoveka - g.Miroslava Brežana 8.DAN, održan je u sportskoj hali "Mladost" kao i svake godine zadnjeg vikenda u mesecu maju (26.maja). Pod pokroviteljstvom Grada Karlovca uHrvatsku su doputovali takmičari iz 14 zemalja te svojim umećem i prisustvom uveličali ovu sportsku manifestaciju. U hali je bilo postavljeno čak 10 borilišta od kojih 2 za tehničko nadmetanje - jedno za takmičare sa učeničkim pojasevima a drugo za majstore tekvondoa, dok je preostalih 8 bilo predviđeno za borce.

          Ekipu iz Srbije predstavljali su KBS "Naisus", TK "Banjica" i TK "Galeb", gde su u organizaciji Beogradskog tekvondo saveza zajedno putovala prva dva tima. Vođe ekipa su bili više nego zadovoljni organizacijom turnira te izrazili želju da se i naredne godine pojave na istom, u nadi da će povesti i veći broj takmičara.

          - Naš klub je nastupio samo sa jednim takmičarem - Urošom Mitrovićem, koji je i pored velike i jake konkurencije uspeo da se domogne finala ali u istom je zauzeo 5.mesto te mu je medalja za malo izmakla. Za tri stotih delova poena bolji su bili Slovaci Česi te je uz čestitke sitglo i obećanje da će naredne godine situacija biti drugačija. Imajući u vidu da je Urošu ovakve veličine takmičenje tek prvo u nizu te da je brojalo skoro 1.000 takmičara, možemo biti zadovoljni postignutim rezultatom. - rekao je prvi čovek KBS "Naisus"-a - Nebojša Anđelković.

          Osim Uroševog petog mesta, takođe za samo dva boda ali u borbama izmakla je medalja mlađanoj Jeleni Radić, članici TK "Banjica", koja je tom prilikom zauzela takođe 5.mesto. Više sportska sreće imale su njene drugarice iz kluba Jovana Ristović Ana Krnojelac, koje su osvojile po srebrnu medalju, izgubivši za po bod od prvoplasiranih protivnica. Da je i ovo veliki uspeh govori činjenica da im je ovo debi na međunarodnom takmičenju van Srbije te je i trema malo učinila svoje, ali kako tek predstoje takmičenja to ih očekuje svetla budućnost.

          Pored takmičarskog predstavnika, sudijsku organizaciju takmičenja u borbama su svojim kvalitetom pojačali arbitri iz Srbije predvođeni Davorom Borodenkom. Poseban poziv za jedinog tehničkog sudiju iz Srbije je upućen Nebojši Anđelkoviću od strane glavnog sudije za forme - g.Horvata, koji je ujedno i selektor Hrvatske tehničke reprezentacije kao i međunarodni sudija u konkurenciji formi. Ovaj poziv predstavlja čast i još jedan u nizu od dokaza poštovanja od strane inostranih tekvondo majstora te jednog od međunarodnih tehničkih sudija.

Galerija slika

Пријатељи клуба

Статистика

visitors by country counter

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61