Get Adobe Flash player
Prev Next

27 медаља на КУП-у Србије за КБС Наисус

03.10.2017.

              Протеклог викенда (30.септембра и 01.октобра) у спортској хали "Ранко Жеравица" одржан је КУП Србије (како у техничким дисциплинама тако и у борбама) на којима...

Cela vest...

За 7 година постојања близу 700 одличја

08.08.2017.

              За 7 година постојања, КБС Наисус је у своју ризницу скупио близу 700 одличја са без мало 130 такмичења уз учешће на преко 20...

Cela vest...

Бронза за Уроша и 139 медаља у овом полу…

20.06.2017.

              Протеклог викенда (17.јуна) одржано је Отворено првенство Аустрије на коме је учествовао и Урош Митровић те том приликом освојио бронзану медаљу.

Cela vest...

33 медаља у 3.колу за КБС Наисус

13.06.2017.

              Протеклог викенда (10.јуна) одржано је 3.коло Лиге Града Ниша у техничким дисциплинама и том приликом КБС Наисус је освојио чак 33 медаље - 18...

Cela vest...

2 медаље за КБС Наисус на јубиларном Отв…

30.05.2017.

              Протеклог викенда (27.маја) КБС Наисус учествује на Отвореном првенству Карловца на 50-огодишњици теквондоа у овом делу Европе и осваја су 2 медаље - 1...

Cela vest...

Trofej Beograda 2012

          Ovog vikenda održan je 13.Trofej Beograda Sportskom centru Banjica u beogradskoj opštini Voždovac gde su među 560 takmičara učešće uzeli i najmlađi takmičari KBS "Naisus"-a.

          Trinaesti put po redu 19.maja održan je tradicionalni turnir pod nazivom Trofej Beograda, organizovan od strane Beogradskog tekvondo saveza gde je tehnički organizator bio Tekvondo klub "Banjica". Kao i prethodnih godina okupio se značajan broj takmičara, ove godine čak 560 iz 14 zemalja, što oslikava ovo takmičenje u najboljem svetlu i daje za pravo da bude kotiran kao jedna velika i značajna sportska manifestacija. Pored zemalja bivše SFRJ (Srbije kao domaćina te Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, FYROM tj Makedonije), učešće su uzeli i: Belgija, Francuska, Italija, Rumunija, Bugarska, Grčka, Irak, kao i Turska, kao jedan od predstavnika svetske tekvondo velesile. Na svečanoj ceremoniji otvaranja, pored zvaničnika sportskih, gradskih opštinskih institucija te Tekvondo asocijacije Srbije i organizatora, našli su se i naši olimpijci - Damir Fejzić Milica Mandić, dok je Dragana Gladović bila sprečena da im se pridruži. Tom prilikom je generalni sekretar BTS-a - g.Ljubiša Rakić uručio Milici skromnu finansijsku pomoć u cilju nastavka priprema za Olimpijske Igre u Londonu.

          U ekipnom plasmanu najbolji tim je bio srpski Tekvondo klub "Zmaj" iz Rume dok su za najbolje takmičare proglašeni sledeći:

  • najbolja pionirka: Dijana Tanasić (BiH),
  • najbolji pionir: Nikola Lukić (Srbija),
  • najbolja kadetkinja: Gulcin Obuz (Turska),
  • najbolji kadet: Svetislav Slaven (Bugarska),
  • najbolja juniorka: Miljana Mijatović (BiH),
  • najbolji junior: Apostolis Telikostoglou (Grčka),
  • najbolja seniorka: Valentina Galinac (Republika Srpska),
  • najbolji senior: Vilson Lajčaj (Crna Gora).

          Na ovom takmičenju učešće je uzeo i naš klub sa svojim najmlađim takmičarima, koji i pored lavovske borbe, nisu uspeli da se proslave te je osvojena samo jedna bronzana medalja. U pionirskoj konkurenciji nastupili su: Đorđe Petrović (-23kg), Lazar Jovančić (-27kg) Nemanja Petrović (+40kg), te u kadetskoj konkurenciji jedini naš osvajač medalje na ovom turniru Nikola Stanković (-37kg). Čak je Nikola, koji se domogao bronzane medalje, mogao i bolji plasman postići ali je na samom kraju poslednje runde dozvolio da protivnik postigne poen i ode u finale.

          Narednog vikenda nas očekuje Karlovac Open, koji takođe predstavlja jedno od velikih takmičenja u regionu, a posebno iz razloga što se održava više od 40 godina. Naš klub će predstavljati Uroš MitrovićNebojša Anđelković te se nadamo da će se vratiti sa medaljama i samim tim uspehom.

Galerija slika

Пријатељи клуба

Статистика

visitors by country counter

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61