Get Adobe Flash player
Prev Next

16 медаља и пехар на КУП-у Србије

25.09.2018.

              На управо одржаном КУП-у Србије такмичари КБС Наисус-а освојили су 16 медаља - 11 златних, 1 сребрну и 4 бронзаних, као и пехар за 2.место у екипном пласману.

Cela vest...

Урош је поново шампион Балкана

15.09.2018.

              На Балканском шампионату у Румунији члан КБС Наисус-а и Техничке репрезентације Србије - Урош Митровић, поново се окитио златним одличјем и понео титулу првака Балкана.

Cela vest...

Власина камп и 8.година Клуба

13.08.2018.

              Камп на Власини је поново с поносом понео епитет међународни, окупивши притом 80 учесника из Србије, Бугарске и Македоније. У оквиру истог одржано је и такмичење у недељу 05.августа,...

Cela vest...

168 медаља у првој половини 2018.год.

21.07.2018.

              Сумирајући прву половину 2018.године са 14 такмичења, на којима су такмичари КБС Наисус-а узели учешће, у Ниш су донели чак 168 медаља - 83 златних, 50 сребрних и 35...

Cela vest...

7 медаља на 1.Кондор КУП-у

18.06.2018.

              Протеклог викенда (16.јуна) у спортској хали "Асикс арена" у Софији одржан је 1.Кондор КУП (како у техничким дисциплинама тако и у борбама) на којима су такмичари КБС Наисус-а освојили...

Cela vest...

Klupsko druženje u prirodi

          Da nije sem treninga i takmičenja Klub borilačkih sportova "Naisus" predstavlja pravi kolektiv i ekipu kakvu svaki trener može samo poželeti, pokazalo je i dokazalo druženje i samoorganizacija tima starijih polaznika.

         Naime, nakon promene prostorija u kojima održavamo trening, došlo je do porasta članstva sa jedne strane te sa druge strane i pozitivne energije, kako na samom treningu tako i van istog. Mogućnost odvajanja mlađe grupe od tima starijih takođe se pokazalo kao pun pogodak. Pored samog treninga, na kome se punom parom radi, druženje unutar tima i jedinstvo su jedna od glavnih karakteristika našeg kluba.

          - Nakon svakog treninga, a zavisno od obaveza, deo tima ostaje da se druži te da razmenjuje dogodovštine koje su se desile od prethodnog viđanja. Na osnovu takvih zajedničkih izlazaka i druženja, organizovali su i nekoliko okupljanja te napravili prava mala veselja od istih. Na taj način dokazali da ekipa i zajedništvo ne znači samo odlazak na trening, a to je ono što svaki trener poželeti može. - rekao je prvi čovek KBS "Naisus"-a- Nebojša Anđelković.

          Uvidevši da bi svaka akcija van treninga u samom startu bila uspešna, u dogovoru sa onima kojima planinarstvo i slične aktivnosti nisu strane, organizovan je izlet u obližnje mesto - Jelašnica. Iako je samo par oprema bilo na usluzi, dovoljno je bilo da svako proba kako penjanje tako i spuštanje niz stene, uz naravno maksimalno obezbeđenje i instrukcije iskusnih penjača.

          - Pored samog druženja, cilj ove akcije bio je pokazati im osnove penjanja i spuštanja tj. prelaska vertikalnog terena. - objasnio je pomoćni trener KBS "Naisus"-a - Uroš Smiljanić, koji ima završen kurs GSS-a (Gorsko spasilačke službe). U tome su se složili i Marko Miloradović (član našeg kluba) i Željko Dimitrijević (budući član kluba), koji iza sebe imaju godine iskustva u planinarstvu.

          Oduševljeni ovim iskustvom i druženjem, koje je organizovano 29.aprila, ekipa kluba se organizuje da zajedno proslavi i 01.maj a u želji da nastave sa što češćim okupljanjima. Kako su pred nama takmičarski vikendi, to će se ovakve ili slične akcije nastaviti od juna meseca.

Galerija slika

Пријатељи клуба

Статистика

visitors by country counter

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61