Get Adobe Flash player
Prev Next

7 медаља на 1.Кондор КУП-у

18.06.2018.

              Протеклог викенда (16.јуна) у спортској хали "Асикс арена" у Софији одржан је 1.Кондор КУП (како у техничким дисциплинама тако и у борбама) на којима су такмичари КБС Наисус-а освојили...

Cela vest...

12 медаља на Астерикс КУП-у 2018

28.05.2018.

              Након 13 медаља на државном првенству, такмичари КБС Наисус-а на међународном такмичењу Астерикс КУП-у освојили су 12 медаља - 7 златних, 4 сребрних и 1 бронзану.

Cela vest...

13 медаља на Првенству Србије за КБС Наи…

22.05.2018.

              Протеклог викенда (20.априла) у спортској хали "Визура" одржано је Првенство Србије на коме су такмичари КБС Наисус-а освојили су 13 медаља - 7 златних, 2 сребрне и 4 бронзаних.

Cela vest...

Ђорђе двоструки шампион

16.04.2018.

              За викенд (15.априла) КБС Наисус је учествовао на Отвореном првенству Шапца на коме су освојена 3 одличја - 2 златна и 1 сребрно, док је у Бугарској освојена бронзана медаља.

Cela vest...

Исидора првак државе а Вук трећи

05.04.2018.

              За викенда (31.марта) КБС Наисус је учествовао на Првенству Србије за пионире и сениоре на коме су освојена 2 одличја - 1 златно и...

Cela vest...

Pripreme za Evropsko seniorsko prvenstvo

           Pred nama je Evropsko seniorsko prvenstvo, koje će se održati u Mačesteru (Velika Britanija), a za koje se uveliko pripremaju sve reprezentacije te i reprezentacija Srbije.

          Na Starom kontinentu uprte su oči u događaj, koji će se održati od 03. do 06.maja u britanskom Mančesteru, a reč je o Prvenstvu Evrope u konkurenciji seniora. To će biti za organizatora veoma značajan ispit pred najveće sportsko dešavanje - Olimpijske Igre, koje će se održati u Londonu od 08. do 11.avgusta, gde će se oni svojski potruditi da sve prođe u najboljem redu te i da uvide još koji nedostatak, ukoliko postoji. Kao što se organizatori pripremaju da od takmičenja naprave pravu feštu, tako se i širom Evrope takmičari pripremaju za  borbu u nameri da osvoje neko od odličja.

          Upravo u tu svrhu mnoge reprezentacije su postigle dogovor o zajedničkoj saradnji, te se organizuju kampovi širom Evrope. Na ovakav način pripreme vrši Francuska koja je do sada ugostila reprezentacije Koreje, Kine, Španije, Holandije, Nemačke, Senegala, Kineskog Tajpeha, Turske, a u narednom periodu postoji dogovor sa Brazilom Meksikom. Reprezentacija Nemačke će svoje završne pripreme obaviti u Turskoj, mestu na rivijeri blizu primamljive turističke destinacije - Antalije. Biće smešteni u hotelskom kompleksu Goynuk, u sklopu koga pored smeštaja će biti obezbeđena teretana, sauna, bazen kao i sportska hala sa svom potrebnom opremom. Za opremanje ove sportske hale zaslužan je Turski tekvondo savez a u dogovoru sa predstavnicima Nemačke tekvondo unije, koji su u obavezi poneti samo svoje elektronske štitnike.

          Pripreme za predstojeće Evropsko prvenstvo srpska reprezentacija je obavila od 07. do 14.aprila u Vrdniku, u kome se redovno u prethodnim godinama održavaju pripreme naših reprezentativaca. Upravo iz razloga zadovoljavajućih uslova, koje ovo sremsko mesto i ovaj kompleks može da pruži te solidne cene, Tekvondo asocijacija Srbije je nastavila saradnju.

      Pored naših reprezentativaca, pripremama su se pridružili i najbolji seniori Bugarske, Mađarske, Švedska (koja ima 2 olimpijska mesta, pojačana sa aktuelnim vicešampionom sveta - Nikitom Glasnović, ćerkom nekadašnjeg jugoslovenskog reprezentativca - Maria Glasnovića), Slovenija (koja kao i Srbija ima 3 olimpijska mesta) i predstavnicom reprezentacije Austrije - Edines KurtovićOvako jake pripreme ne pamti skorija istorija srpskog tekvondoa na kojima su učestvovali osvajači svetskih i evropskih medalja, te turnira A klase, a što je još i značajnije oni koji su se uspeli kvalifikovati na Olimpijadu i to čak njih šestoro. Upravo iz tog razloga se nadamo da će naši reprezentativci uspeti da na Prvenstvu Starog kontinenta doći do medalja i nastaviti osvajački niz, te na najbolji način afirmisati srpski tekvondo.

Пријатељи клуба

Статистика

visitors by country counter

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61