Get Adobe Flash player

Припреме ТК Бањица у Нишу

13.02.2018.

              У току школског распуста, нишки теквондисти имали су прилику да обогате своје искуство тренирајући са такмичарима из београдског теквондо клуба Бањица.

Cela vest...

Trening na snegu

          Na dan verskog praznika - Sretenja, kao i Dana državnosti Srbije, 15.februara KBS "Naisus" sproveo je akciju "Tekvondo na snegu".

          Usled velike količine padavina i snežnog prekrivača, koji pravi kolaps u saobraćaju, Ministarstvo prosvete donelo je odluku da se školarci pošalju na (prinudni) raspust sve do 20.februara. Ova odluka, kao i vremenske prilike, nisu uticali na održavanje treninga, pa je većina članova pokazala veliku želju i istrajnost, koja krasi prave borce. U cilju pravilne iskorišćenosti tog dodatnog slobodnog vremena, dobijenog usled vremenskih prilika, došlo se na ideju da se dan provede na otvorenom.

          - U prilog su nam išli vremenski uslovi toga dana te se veći deo aktivnih članova odazvao pozivu, pa je akcija "Tekvondo na snegu" uspešno sprovedena. Primarna ideja bila je rekreacija na otvorenom prostoru, te druženje i zbližavanje članova. Međutim, postojao je još jedan veliki razlog ovom i ovakvom okupljanju. Naime, pre nekoliko dana je iznenada jedan naš član operisan, te smo hteli da ga iznenadimo. Pokušali smo da napravimo u snegu njegovo ime te iako nije ispalo kako smo želeli i zamišljali, važna je bila namera i naša poruka za što bržim oporavkom. - rekao je prvi čovek KBS "Naisus"-a - Anđelković Nebojša.

          Ovu akciju podržali su i roditelji članova, koji su se pridružili aktivno učestvujući. Takođe, veliki klupski prijatelji čelnici Aikido kluba "IKEDA" - Strahinić Igor i Vesna, zajedno sa dvogodišnjim Danilom, uveličali su ovaj događaj.

Galerija slika

Пријатељи клуба

Статистика

visitors by country counter

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61