Get Adobe Flash player
Prev Next

16 медаља и пехар на КУП-у Србије

25.09.2018.

              На управо одржаном КУП-у Србије такмичари КБС Наисус-а освојили су 16 медаља - 11 златних, 1 сребрну и 4 бронзаних, као и пехар за 2.место у екипном пласману.

Cela vest...

Урош је поново шампион Балкана

15.09.2018.

              На Балканском шампионату у Румунији члан КБС Наисус-а и Техничке репрезентације Србије - Урош Митровић, поново се окитио златним одличјем и понео титулу првака Балкана.

Cela vest...

Власина камп и 8.година Клуба

13.08.2018.

              Камп на Власини је поново с поносом понео епитет међународни, окупивши притом 80 учесника из Србије, Бугарске и Македоније. У оквиру истог одржано је и такмичење у недељу 05.августа,...

Cela vest...

168 медаља у првој половини 2018.год.

21.07.2018.

              Сумирајући прву половину 2018.године са 14 такмичења, на којима су такмичари КБС Наисус-а узели учешће, у Ниш су донели чак 168 медаља - 83 златних, 50 сребрних и 35...

Cela vest...

7 медаља на 1.Кондор КУП-у

18.06.2018.

              Протеклог викенда (16.јуна) у спортској хали "Асикс арена" у Софији одржан је 1.Кондор КУП (како у техничким дисциплинама тако и у борбама) на којима су такмичари КБС Наисус-а освојили...

Cela vest...

Uspeh tekvondista Naisus-a na državnom i Evropskom Prvenstvu

          Protekla dva vikenda su bila veoma uspešna, imajući u vidu da se održalo državno prvenstvo u konkurenciji pionira i juniora, ali i Evropsko Prvenstvo u formama, na kojima su učestvovali i takmičari našeg kluba.

          Hala Sportova na Novom Beogradu okupila je preko 300 takmičara iz 30 klubova na Prvenstvu Srbije održanog 15.maja, na kome su najmlađi takmičari Naisusa u veoma jakoj konkurenciji prikazali svoje umeće. Boje kluba su u pionirskoj konkurenciji branili: Andrija Stanković (do 31kg), Predrag Panić (do 40kg) i Uroš Mitrović (preko 40kg), dok je u juniorskoj konkurenciji nastupio Aleksandar Kaličanin (preko 78kg). Iako se Predrag i Uroš nisu domogli medalje već osvojili peta mesta, prikazali su borbenost te nisu ustuknuli pred protivnikom u svom prvom prvenstvenom nastupu. Više sreće su imali Aleksandar i Andrija koji su osvojili bronzane medalje, mada se stiče utisak da je Andrija mogao i viši stepenik da nije bilo povrede. Povreda ruke već u prvom meču nije izgledala ozbiljno te je i drugi meč u svoju korist sa lakoćom Andrija završio. Kako je vreme prolazilo otok se povećavao i samo je želja bila veća te uz konsultaciju sa lekarom odrađen je polufinalni meč, gde ipak nije mogao do pobede.

          Odmah nakon završenih borbi svojih takmičara i njihovog upućivanja na put za Niš, glavni trener Naisusa - Nebojša Anđelković, uputio se ka Republičkom zavodu za sport. Tamo su održani treninzi Tehničke reprezentacije Srbije a u cilju završnih priprema za Tehničko Prvenstvo starog kontinenta.

         - Pod budnim okom selektora g.Gorana Petrovića i trenera reprezentacije g.Muhameda Kahrimanovića, u Republičkom zavodu za sport na beogradskom Košutnjaku, održane su trodnevne pripreme. Dva treninga na dan smo svoje tehnike detaljno proučavali i spravljali, kako bi u Đenovi pokazali svoj maksimum. - rekao je Nebojša Anđelković, reprezentativac Srbije.

           Petnaest sati puta autobusom su delovali iscrpljujuće na sve takmičare, a posebno na one koji su se takmičili narednog dana. I pored te činjenice, napravljen je korak napred u odnosu na prethodna prvenstva starog kontinenta.

          - Veliki je uspeh to što sam se uopšte našao u ovom timu, ali i činjenica da sam jedini reprezentativac južno od Beograda. U jednoj od najjačih konkurencija prošao sam u polufinale i osvojio sam 16. mesto, što jeste veliki uspeh imajući u vidu da mi je ovo prvo zvanično takmičenje, te da su takmičari iz cele Evrope uzeli učešće. - rekao je Nebojša.

           Rezultat koji je postigla srpska reprezentacija na ovom Evropskom Prvenstvu je sledeći:

 • juniorka - Nina Petković - 9.mesto
 • junior - Miloš Petković - 9.mesto
 • seniorka 1 - Nataša Bajić - 14.mesto
 • senior 1 - Nebojša Anđelković - 16.mesto
 • senior 2 - Branislav Kuruca - 12.mesto
 • masterka 1 - Mila Radovanović - 10.mesto
 • master 1 - Bojan Todorović - 10.mesto
 • par 1 - Sanja Kopčanski i Lazar Manojlović - 11.mesto
 • ženski tim 1 - Nina Petković, Nataša Bajić i Malisa Džemali - 8.mesto
 • muški tim 1 - Branislav Kuruca, Miladin Dakić i Aleksandar Bogatinovski - 8.mesto
 • muški tim 2 - Aleksandar Golović, Bojan Todorović i Ivica Petrović - 6.mesto

         Nakon ovih uspeha Naisus planira da nastavi sa takmičarskim podvizima te učestvuje na međunarodnom turniru Karlovac Open, koje se održava više od 40 godina za redom i svake godine okupi više od 800 takmičara iz preko 15 zemalja sveta. U junu mesecu naš Nebojša Anđelković u okviru Reprezentacije Srbije namerava da uzme učešće na turniru A klase - Austria Open, gde će se odlučivati o spisaku reprezentativaca koji će nas predstavljati na Svetskom Prvenstvu u Vladivostoku (Rusija), te se nadamo da će se Nebojša nametnuti čelnicima reprezentacije i naći na ovom spisku.

Galerija slika

Пријатељи клуба

Статистика

visitors by country counter

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61