Get Adobe Flash player

Припреме ТК Бањица у Нишу

13.02.2018.

              У току школског распуста, нишки теквондисти имали су прилику да обогате своје искуство тренирајући са такмичарима из београдског теквондо клуба Бањица.

Cela vest...

Grandmaster Kang u Treleborgu

           Nakon svog boravka u Mančesteru (V.Britanija), grandmaster Kang nastavlja da prenosi svoje znanje u Švedskoj.

           2. i 3.aprila Mančester je ugostio jednog od najistaknutijih poomsae instruktora na svetu - grandmastera Shin Chul Kanga (9.DAN). Više od deset godina trenira iranski Nacionalni poomsae tim, koji je postizao velike rezultate na svim zvaničnim i nezvaničnim takmičenjima širom sveta. Da se dobar glas daleko čuje, potvrdio je i dolazak takmičara iz Portugala, Švedske, Finske, Hrvatske i Irske, koji su pored britanskog Nacionalnog tima upijali svaku reč grandmaster Kanga. Pored demonstracije različitih načina razgibavanja i tehničkih treninga, prikazana su najnovija pravila i poomsae prezentacija.

           Pored grandmaster Kanga, ovaj seminar su upotpunili svojim znanjima i:

  • Master Kiye Cho (5.DAN) - dvostruki korejski šampion, 2003.god. osvaja zlatnu medalju na World Taekwondo League Championships, na Univerzitetu Yeo Joo (Koreja) je predvodio tekvondo tim koji je tom prilikom osvojio takmičenje pod nazivom International Championships; da bi 2008.-2010.god. svoje učenike poveo na US Junior Olympics gde je osvojio medalje u svim disciplinama (sparingu, formama i lomljenju materijala).

  • Master Jafar Zareei (8.DAN) - direktor poomsae sudija Evropske tekvondo unije, internacionalni instruktor 1.klase, od 2003.god. je u Tehničkom komitetu ETU i do sada je organizovao 3 Evropska prvenstva u formama kao glavni sudija koordinator.

 

          Takođe su prisustvovali i: svetski šampion grandmaster Tong Wan Shin, osvajač bronzane medalje na Svetskom Prvenstvu Ata Alavi, Ali Pourtaheri i dr.

         Nakon posete Velikoj Britaniji grandmaster Kang će 11. i 12.juna boraviti u Treleborgu (Švedska), kako bi svim prisutnim reprezentativcima skrenuo pažnju na detalje, koji će biti od primarnog značaja za sve učesnike Svetskog Prvenstva u Vladivostoku (Rusija) od 29. do 31.jula tekuće godine. Za ovaj dvodnevni seminar treba izdvojiti 50 eura, a održaće se u treleburškoj sportskoj dvorani Söderslättsgymnasiet.

Пријатељи клуба

Статистика

visitors by country counter

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61