Get Adobe Flash player
Prev Next

27 медаља на КУП-у Србије за КБС Наисус

03.10.2017.

              Протеклог викенда (30.септембра и 01.октобра) у спортској хали "Ранко Жеравица" одржан је КУП Србије (како у техничким дисциплинама тако и у борбама) на којима...

Cela vest...

За 7 година постојања близу 700 одличја

08.08.2017.

              За 7 година постојања, КБС Наисус је у своју ризницу скупио близу 700 одличја са без мало 130 такмичења уз учешће на преко 20...

Cela vest...

Бронза за Уроша и 139 медаља у овом полу…

20.06.2017.

              Протеклог викенда (17.јуна) одржано је Отворено првенство Аустрије на коме је учествовао и Урош Митровић те том приликом освојио бронзану медаљу.

Cela vest...

33 медаља у 3.колу за КБС Наисус

13.06.2017.

              Протеклог викенда (10.јуна) одржано је 3.коло Лиге Града Ниша у техничким дисциплинама и том приликом КБС Наисус је освојио чак 33 медаље - 18...

Cela vest...

2 медаље за КБС Наисус на јубиларном Отв…

30.05.2017.

              Протеклог викенда (27.маја) КБС Наисус учествује на Отвореном првенству Карловца на 50-огодишњици теквондоа у овом делу Европе и осваја су 2 медаље - 1...

Cela vest...

Tri medalje za Naisus na međunarodnom turniru - Trofej Beograda

          Dvanaesti po redu Trofej Beograda je ponovo okupio veliki broj takmičara u svim starosnim i težinskim kategorijama, koji su uvečali i sportski zvaničnici kao i neki ambasadori.

          12. Međunarodni Trofej Beograda je u glavnom gradu Srbije okupio blizu 400 takmičara iz 56 timova u hali Sportskog centra Voždovac na Banjici. Pored Srbije kao zemlje domaćina, nastupilo je još 13 predstavnika: Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Slovenija, Slovačka, Italija, Mađarska, Rumunija, Moldavija, Bugarska, Grčka i Irak. Nakon čestitke Milici Mandić na osvajanju bronzane medalje na Svetskom prvenstvu, Beogradski tekvondo savez kao organizator takmičenja se zahvalio na svesrdnoj pomoći zvanicama i sportskim prijateljima:

         - Veliku zahvalnost dugujemo predstavnicima Opštine Voždovac dr Draganu Vukaniću i Goranu Uskokoviću koji su pomogli održavanje manifestacije obezbedivši korišćenje hale USC Voždovac. Svečanom otvaranju takmičenja prisustvovali su predstavnici Opštine Voždovac, Gradskog sekretarijata za sport i omladinu,  Tekvondo asocijacije Srbije, Beogradskog TKD Saveza. Takođe svojim prisustvom svečano otvaranje je uveličalo prisustvo Njegove ekselencije ambasadora Iraka Falah Abdulhasan Abdulsada. - rekao je Šejn Maglić, predsednik BTS-a.

         - Osim predstavnika medija, koji su propratili ovaj sportski događaj, svečani čin otvaranja upriličila je i akrobatska grupa USB (Urban street brothers) iz Niša, koji su nesvakidašnjim prikazom oduševili publiku. Ovom prilikom se i njima zahvaljujem, kao i svim prijateljima koji su pomogli organizaciju ove manifestacije. - dodao je Ljubiša Rakić, generalni sekretar BTS-a.

         Što se tiče takmičara KBS Naisus, svi su se vratili kući sa medaljama oko vrata, te predstavlja uspeh imajući u vidu da je ovo tek početak njihove takmičarske karijere.

         - Činjenica da je u pitanju veoma kvalitetno i međunarodno takmičenje, sama pojava na istom je čast a još osvojiti medalju to je više nego uspeh. U pionirskoj konkurenciji nastupili su Predrag Panić i Nikola Stanković, koji su osvojili srebrnu odnosno bronzanu medalju. A u seniorskoj konkurenciji tek drugi nastup ali ovog puta u A klasi, Igor Kaličanin je završio u polufinalu izgubivši od srpskog reprezentativca Miloša Lazića, te osvojio brozanu medalju. - rekao je Nebojša Anđelković, prvi čovek KBS Naisus.

         Osvojene medalje na Trofeju Beograda su dobar pokazatelj i uvertira za Prvenstvo Srbije u pionirskoj i juniorskoj konkurenciji, koje predstavlja veoma važno takmičenje zakazano za 15.maj.

Пријатељи клуба

Статистика

visitors by country counter

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61