Get Adobe Flash player
Prev Next

Ђорђе двоструки шампион

16.04.2018.

              За викенд (15.априла) КБС Наисус је учествовао на Отвореном првенству Шапца на коме су освојена 3 одличја - 2 златна и 1 сребрно, док је у Бугарској освојена бронзана медаља.

Cela vest...

Исидора првак државе а Вук трећи

05.04.2018.

              За викенда (31.марта) КБС Наисус је учествовао на Првенству Србије за пионире и сениоре на коме су освојена 2 одличја - 1 златно и...

Cela vest...

КБС Наисус освојио 70 медаља на Лиги Гра…

28.03.2018.

              Овог викенда (10.марта) КБС Наисус је био веома успешан на Лиги Града Ниша и Полетарац КУП-у на којима је освојио укупно чак 70 одличја - 34 златних, 21 сребрну...

Cela vest...

КБС Наисус у Зрењанину освојио 14 медаља

28.03.2018.

              Овог викенда (03.марта) КБС Наисус је учествовао на Отвореном првенству Зрењанина на коме је освојио чак 14 одличја - 4 златних, 8 сребрних и...

Cela vest...

Припреме ТК Бањица у Нишу

13.02.2018.

              У току школског распуста, нишки теквондисти имали су прилику да обогате своје искуство тренирајући са такмичарима из београдског теквондо клуба Бањица.

Cela vest...

Tri medalje za Naisus na međunarodnom turniru - Trofej Beograda

          Dvanaesti po redu Trofej Beograda je ponovo okupio veliki broj takmičara u svim starosnim i težinskim kategorijama, koji su uvečali i sportski zvaničnici kao i neki ambasadori.

          12. Međunarodni Trofej Beograda je u glavnom gradu Srbije okupio blizu 400 takmičara iz 56 timova u hali Sportskog centra Voždovac na Banjici. Pored Srbije kao zemlje domaćina, nastupilo je još 13 predstavnika: Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Slovenija, Slovačka, Italija, Mađarska, Rumunija, Moldavija, Bugarska, Grčka i Irak. Nakon čestitke Milici Mandić na osvajanju bronzane medalje na Svetskom prvenstvu, Beogradski tekvondo savez kao organizator takmičenja se zahvalio na svesrdnoj pomoći zvanicama i sportskim prijateljima:

         - Veliku zahvalnost dugujemo predstavnicima Opštine Voždovac dr Draganu Vukaniću i Goranu Uskokoviću koji su pomogli održavanje manifestacije obezbedivši korišćenje hale USC Voždovac. Svečanom otvaranju takmičenja prisustvovali su predstavnici Opštine Voždovac, Gradskog sekretarijata za sport i omladinu,  Tekvondo asocijacije Srbije, Beogradskog TKD Saveza. Takođe svojim prisustvom svečano otvaranje je uveličalo prisustvo Njegove ekselencije ambasadora Iraka Falah Abdulhasan Abdulsada. - rekao je Šejn Maglić, predsednik BTS-a.

         - Osim predstavnika medija, koji su propratili ovaj sportski događaj, svečani čin otvaranja upriličila je i akrobatska grupa USB (Urban street brothers) iz Niša, koji su nesvakidašnjim prikazom oduševili publiku. Ovom prilikom se i njima zahvaljujem, kao i svim prijateljima koji su pomogli organizaciju ove manifestacije. - dodao je Ljubiša Rakić, generalni sekretar BTS-a.

         Što se tiče takmičara KBS Naisus, svi su se vratili kući sa medaljama oko vrata, te predstavlja uspeh imajući u vidu da je ovo tek početak njihove takmičarske karijere.

         - Činjenica da je u pitanju veoma kvalitetno i međunarodno takmičenje, sama pojava na istom je čast a još osvojiti medalju to je više nego uspeh. U pionirskoj konkurenciji nastupili su Predrag Panić i Nikola Stanković, koji su osvojili srebrnu odnosno bronzanu medalju. A u seniorskoj konkurenciji tek drugi nastup ali ovog puta u A klasi, Igor Kaličanin je završio u polufinalu izgubivši od srpskog reprezentativca Miloša Lazića, te osvojio brozanu medalju. - rekao je Nebojša Anđelković, prvi čovek KBS Naisus.

         Osvojene medalje na Trofeju Beograda su dobar pokazatelj i uvertira za Prvenstvo Srbije u pionirskoj i juniorskoj konkurenciji, koje predstavlja veoma važno takmičenje zakazano za 15.maj.

Пријатељи клуба

Статистика

visitors by country counter

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61